Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

Son dakika Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 614 cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı 30 Nisan Salı Günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.
28.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı" denildi.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.04.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.01.2024 Gündem
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan’a Macaristan ziyaretinde eşlik eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, iki ülke arasında 5 adet karşılıklı iş birliğine yönelik protokol imzalandığını belirtti.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad'a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad'a gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarını ele almak üzere tertiplenen 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Riyad’a gidecek.
10.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dünyada ve özellikle bölgemizde şu anda yaşanan gelişmeler, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında birleşmemizin önemini ortaya koymuştur. Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olan Türkmenistan’ı artık aile meclisimizde tam üye olarak görmek istediğimizi vurgulamak istiyorum” dedi. Ayrıca Türkmenistan ile 13 anlaşma imzalandı.
26.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.10.2023 Gündem
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler ele alındı.
9.10.2023 Gündem
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var Erdoğan ile Putin, Tahıl Koridoru’nun yeniden açılması yolunda bugün anahtar niteliğinde bir görüşme yapacak. Daha önce Türkiye’de yapılacağı açıklanan görüşme bugün Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi kentinde gerçekleşecek.
4.09.2023 Gündem
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı.
18.07.2023 Gündem
Tüm Türkiye'de "15 Temmuz"a özel etkinlik ve gösteriler düzenlendi
Tüm Türkiye'de "15 Temmuz"a özel etkinlik ve gösteriler düzenlendi Tüm yurtta 15 Temmuz'a özel etkinlikler ve gösteriler düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Binası‘nda 15 Temmuz'a özel 'mapping' gösterisi düzenlerken tüm Türkiye'de gösteriler ve etkinlikler yapıldı.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümünde, İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz Treni' yola çıktı! Bakan Uraloğlu uğurladı
15 Temmuz Treni' yola çıktı! Bakan Uraloğlu uğurladı 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde ‘Türkiye Yüzyılı Kahramanları’ temasıyla hazırlanan 'Demokrasi ve Milli Birlik Treni', Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katıldığı törenle uğurlandı.
14.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.