Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

Son dakika Cumhurbaşkanı Abdullah Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı abdullah gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.764 cumhurbaşkanı abdullah gül haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı abdullah gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi Durmuş Yılmaz istifa mı etti, Durmuş Yılmaz kimdir? Son zamanlarda gündeme gelen haberlerin ardından, eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın istifa ettiği merak ediliyordu. Yılmaz, parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Durmuş Yılmaz milletvekili mi?
10.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı’nın cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ömür içerisinde hayırlı evlatlar yetiştirdi. Bu evlatlar onun en önemli mirası ve bu evlatlar inanıyorum ki onun ebedi alemde de en önemli şahitleri olacaktır. Bizler de şahidiz" dedi.
21.07.2023 Gündem
EURO 2024 mücadelesinde Türkiye, Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti
EURO 2024 mücadelesinde Türkiye, Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile karşılaştı. Ay-yıldızlılar, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
25.03.2023 Futbol
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Eski CHP milletvekili Canan Arıtman hayatını kaybetti
Eski CHP milletvekili Canan Arıtman hayatını kaybetti Eski CHP İzmir Milletvekili Dr. Canan Arıtman, 72 yaşında hayatını kaybetti. Arıtman'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22. ve 23. dönem İzmir Milletvekili Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Canan Arıtman, 72 yaşında hayatını kaybetti. Arıtman'ın, 8 Mayıs Pazar günü, Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
7.05.2022 Yaşam
Bakan Kasapoğlu'nun amcası son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Kasapoğlu'nun amcası son yolculuğuna uğurlandı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun vefat eden amcası İbrahim Kasapoğlu, İstanbul'da toprağa verildi.
19.03.2022 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu
Abdullah Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koronavirüs tedavisi gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
7.02.2022 Siyaset
Siyasi kulislerde yer yerinden oynuyor! Yeni ittifaklar, yeni adaylar açıklamalar peş peşe geliyor! Gül, İmamoğlu, Yavaş, Akşener...
Siyasi kulislerde yer yerinden oynuyor! Yeni ittifaklar, yeni adaylar açıklamalar peş peşe geliyor! Gül, İmamoğlu, Yavaş, Akşener... Siyasi kulislerde deprem etkisi yaratacak iddialar peş peşe geliyor. Kulislerde yeni ittifakların kurulacağı, siyasi aktörlerin yeni hamleler yapacağı peş peşe açıklanıyor. İşte siyaset gündemini sarsacak çarpıcı iddialar...
29.11.2021 Siyaset
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler...
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler... Türk askerinin Irak ve Suriye'deki sınır ötesi operasyonlarının süresinin 2 yıl daha uzatılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı tezkeresi AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin "evet" oylarıyla kabul edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Evet" oyu vereceklerini açıkladığı tezkere oylamasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz "Hayır" oyu verdiği açıkladı. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.10.2021 Gündem
Zafer Bayramı nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi ve anlam ne, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor?
Zafer Bayramı nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi ve anlam ne, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer, tarihe altın harflerle geçti. 99 yıl önce bugün neler olduğunu merak edenler arama motorlarına yöneldi ve “Zafer Bayramı nedir” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ne oldu, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi? 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi...
30.08.2021 Gündem
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül... Optimar’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verirsiniz sorusuna ankete katılanların yüzde 40.2’si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtını verdi. Mansur Yavaş ise yüzde 16.1’le ikinci sırada gelirken onu yüzde 7.1’le Ekrem İmamoğlu takip ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6.3’le dördüncü sırada geldiği ankette cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini açıklayan Selahattin Demirtaş ise yüzde 5.5’le beşinci sırada. Meral Akşener ise yüzde 4.6’yla altıncı sırada geliyor.
20.08.2021 Siyaset
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı!
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı! Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Gündem
Üçüncü ittifak geliyor! Ankara kulislerinde konuşuluyor...
Üçüncü ittifak geliyor! Ankara kulislerinde konuşuluyor... Ankara kulislerinde konuşulan bomba gelişme. Deva ve Gelecek Partisi ile Saadet Partisi’nin üçlü ittifak yapacağı iddia ediliyor. Deva ve Gelecek partilerinin birleşeceği dile getiriliyor...
23.06.2021 Siyaset
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük'
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük' DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçiminde 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün adaylığı için girişimlerde bulunduğunu açıkladı. Babacan’ın sözlerine AK Parti’den tepki yağdı.
11.05.2021 Siyaset
Ali Babacan'dan Abdullah Gül açıklaması!
Ali Babacan'dan Abdullah Gül açıklaması! Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, partisinin kuruluş aşamasında fikri katkıları olduğunu ve açık destek verdiğini söyledi. Parti kurulduktan sonra Abdullah Gül'le iki kez görüştüğünü ifade eden Babacan, Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığı için bugünden bir şey söylemenin doğru olmayacağını, seçim kararı alındığı zaman bu konuların konuşulması gerektiğini belirtti.
15.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun saldırısı sonucu yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı telefonla arayarak olayla ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
18.01.2021 Gündem
Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
1.11.2020 Gündem
Abdullah Gül'den algı operasyonu!
Abdullah Gül'den algı operasyonu! Partiler 2023 seçimleri için çalışmalara başladı. Ankara kulislerinde seçim hareketliliği başladı. Muhalefet partileri ortak aday çıkarmak için görüşmelere başladı.
20.10.2020 Siyaset
Abdullah Gül'ün mesajı eleştirilerin hedefi oldu
Abdullah Gül'ün mesajı eleştirilerin hedefi oldu Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 30 Ağustos mesajı çok konuşuldu. Atılan mesaj için 'Adeta ‘millet ittifakı’nın cumhurbaşkanlığı aday adaylığı için başvuru dilekçesi gibi.' yorumları yapıldı.
31.08.2020 Gündem
Son seçim anketinde flaş sonuçlar ortaya çıktı
Son seçim anketinde flaş sonuçlar ortaya çıktı Son anket sonuçları yayınlandı. Optimar’ın yaptığı anket sonuçlarına göre kararsızlar dağıtıldığında AK Parti’nin oy oranı 43.1 çıkıyor. CHP yüzde 22 olurken, onu 10.6’yla MHP takip ediyor. HDP’nin yüzde 10.4 çıktığı ankette İYİ Parti 9.8 görünüyor.
26.08.2020 Siyaset
CHP lideri bombayı patlattı; cumhurbaşkanlığı hesabı karıştı! Akşener'in eli güçlendi
CHP lideri bombayı patlattı; cumhurbaşkanlığı hesabı karıştı! Akşener'in eli güçlendi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili sözleri Ankara gündemine bomba gibi düştü. Kılıçdaroğlu'nun "Abdullah Gül’den neden bu kadar korkuyorlar" sözleri tartışma konusu oldu. Bu açıklamaların Cumhurbaşkanı adaylığı hesaplarını da karıştırdığı belirtiliyor.
18.08.2020 Siyaset
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! İşte oy oranları
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! İşte oy oranları Areda Survey, vatandaşlara, “Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirdiniz?” sorusu yöneltti. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan güvenini bir kez daha ortaya koydu. Ankete katılan 2 bin 445 kişiden yüzde 48,7’si Erdoğan’ı tercih etti.
25.07.2020 Gündem
CHP'yi karıştıran atamanın arkasında Abdullah Gül mü var?
CHP'yi karıştıran atamanın arkasında Abdullah Gül mü var? CHP'de sular durulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki iki numaralı koltuğa Can Akın Çağlar’ın oturması büyük tepki çekti. İBB'deki bu atamanın arkasındaki ismin Abdullah Gül olduğu ifade edildi.
10.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı abdullah gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.