Cumali

Cumali

Son dakika cumali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumali gelişmeleri de dahil olmak üzere 802 cumali haberi bulunmuştur. Tüm cumali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir?
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir? Cumhuriyet döneminde birçok akım başlamış olmakla birlikte bu akımlar arasında tiyatro da yer almaktadır. Cumhuriyet dönemi tiyatro eserlerinde, Kurtuluş Savaşı'nın etkileri görülmektedir. Dönem halkının özelliklerinin yanı sıra Anadolu Bölgesi'ne ağırlık verilmektedir. Cumhuriyet dönemi 1923 ile 1940 tarihleri arasını kapsamaktadır. Ancak 1940 yılından sonra da tiyatro eserlerinde Cumhuriyet dönemi etkileri devam etmektedir.
24.01.2024 Kültür Sanat
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Van Gölü'ne giren dalgıçlar: Kayı tamgalı ve haç işaretli taşlar bulduk
Van Gölü'ne giren dalgıçlar: Kayı tamgalı ve haç işaretli taşlar bulduk Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren Doğu Deniz Derneği ve Hak Arama Kurtarma Derneği’ne üye dalgıçlar, Van Gölü'ne dalış yaptı. Yapılan dalışlarda tamgalı (mühür) ve haç işaretli taşlar ile yaşam merkezi olduğu tespit edilen alanlar bulduklarını belirten Doğu Deniz Derneği Başkanı Cumali Birol, “Bölgede bir köye benzer yapılar olduğunu, sokaklar, üzerinde haç ve Kayı tamgası olan taşlar olduğunu gördük. Elde edilen bulguları üniversitelerdeki hocalara vererek, bölgedeki tarihin gün yüzüne çıkmasını sağlamak isityoruz" dedi.
13.08.2023 Haber
Telefon dolandırıcılarına polis operasyonu! Şok eden yöntem ifşa oldu
Telefon dolandırıcılarına polis operasyonu! Şok eden yöntem ifşa oldu İstanbul'da dolandırıcılardan akılalmaz yöntem. Esenyurt’ta F.B. isimli kişiyi telefonla arayarak, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtıp, hesabındaki 49 bin lirayı kendi hesaplarına havale ettiren 6 şüpheli, polis tarafından yakalandı.
27.07.2023 Gündem
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon Adana’da, FETÖ/PDY üyeliğinden haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ile aranması bulunan 2 kişi operasyonla yakalandı. Şüpheli ve hükümlülerin, örgütün talimatıyla yurt dışına kaçmaya ve gaybubet evlerine geçmeye çalıştığı belirtildi.
9.06.2023 Gündem
Pazar esnafına vergi müjdesi: Fiyatlara düşüş olarak yansıması öngörülüyor
Pazar esnafına vergi müjdesi: Fiyatlara düşüş olarak yansıması öngörülüyor Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu. Pazarcılar gerekli kriterleri taşıyorsa gelir vergisinden istisna edilecek.
26.04.2023 Ekonomi
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah...
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah... İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütü üyelerinin lüks araçların açılır tavanından çıkarak uzun namlulu silahlarla caddelerde dolaştığı tespit edildi. Şüphelilerin korku saçmak için o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirlendi.
16.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Öğretmenle ilgili kripto para gerçeği ortaya çıktı
Ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Öğretmenle ilgili kripto para gerçeği ortaya çıktı Elazığ’da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili yeni detaylara ulaştı.
2.04.2023 Gündem
Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu! Öğretmen, anne ve babasıyla 3 kardeşini öldürüp intihar etti
Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu! Öğretmen, anne ve babasıyla 3 kardeşini öldürüp intihar etti Elazığ’da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi.
31.03.2023 Gündem
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) kaçırmaya çalışırken sırtından tabancayla öldüren direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı (45) hakkında müebbet ve 17 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, olayda yardım ettiği ileri sürülen diğer tutuklu sanık Muhammed Çatak'ın (39) 15 yıla kadar, Lafçı'yı yakalanmasını önlemek için kayırdığı öne sürülen Cumali C.'nin (36) ise 5 yıla kadar hapisleri talep edildi.
14.03.2023 Gündem
Malatya'da binalar yıkıldı tarihi 'Beşkonaklar' dimdik ayakta!
Malatya'da binalar yıkıldı tarihi 'Beşkonaklar' dimdik ayakta! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremin etkili olduğu Malatya'da, 'Beşkonaklar' olarak adlandırılan tarihi binalar dimdik ayakta dururken, aynı sokaktaki bazı binalar ise tamamen yıkıldı veya hasar gördü.
26.02.2023 Gündem
İş yerini kurşunladı, 'Alkollüydüm, rastgele ateş açtım' dedi
İş yerini kurşunladı, 'Alkollüydüm, rastgele ateş açtım' dedi Adana'da, motosikletli Sercan Çelik (24) ile Fırat Sevimli (22), saat mağazasına otomatik tabancayla ateş açarak kaçtı. İş yerine 28 merminin isabet ettiğini belirleyen polis, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. İfadesinde "Alkollüydüm, rastgele ateş açtım" diyen Çelik ve motosikleti kullanan Sevimli ile saldırıyla bağlantısı olduğu öne sürülen Ferit Dokuyucu (29) tutuklandı.
26.01.2023 Gündem
Mahir İpek'i duygulandıran fotoğraf!
Mahir İpek'i duygulandıran fotoğraf! Mahir İpek ile Asuman Dabak, önceki gün Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile bir araya gelip, sohbet etti. Neşelerinin yerinde olduğu gözlenen ünlü oyuncular, mekan çıkışı gazetecilere poz verdi.
13.01.2023 Magazin
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.01.2023 Yaşam
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Muğla'da 4.1 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
28.12.2022 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Engelli çocukla dalga geçip, babasını sopayla başına vurarak öldürdü!
Engelli çocukla dalga geçip, babasını sopayla başına vurarak öldürdü! Adana’da bir kişi, dalga geçtiği zihinsel engelli çocuğun babasını sopayla başına vurarak öldürdü. Zanlı, polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.12.2022 Yaşam
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü Fatih’te, görev yaptığı birime giden polis memuru ile sahilde pitbull cinsi köpeği gezdiren 3 kişi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Polis, kendisine yumruk atan 25 yaşındaki Hacı Gelenler'i silahıyla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
6.12.2022 Gündem
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası!
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası! Kuzey Anadolu Fay hattı illeri ve depremleri için yapılan aramalar Düzce bu sabah 04.08'de 5.9 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsılınca arttı. AFAD depremin merkez üssünü Gölyaka, Sarıdere olarak belirledi. Düzce depremi İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne’de de hissedildi. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası…
23.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.