Cuma namazı kılınacak mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı
Cuma namazı kılınacak mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı İçişleri Bakanlığının, koronavirüs ile mücadelede "Kısmi Kapanma" sürecine ilişkin bakanlığın internet sitesinden yayımlanan sıkça sorulan sorular bölümüne iki soru ve cevabı eklendi.
22.04.2021 Gündem
Camilerde bugün Cuma namazı kılınacak mı?
Camilerde bugün Cuma namazı kılınacak mı? Ramazan ayı kısıtlamaları ve teravihlerin evde kılınması kararının ardından Cuma Namazı ile ile ilgili kısıtlamanın olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ramazan ayının ilk cumasını camilerde kılmak isteyen pek çok kişi sıklıkla 'Camilerde bugün Cuma namazı kılınacak mı?' sorusunu araştırıyor. Peki, Bugün Cuma Namazı kılınacak mı? Camilerde bugün Cuma Namazı kılınacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...
16.04.2021 Gündem
Bugün camilerde cuma namazı kılınacak mı? 1 Ocak sokağa çıkma yasağında Cuma namazı kılınacak mı, camiler açık mı?
Bugün camilerde cuma namazı kılınacak mı? 1 Ocak sokağa çıkma yasağında Cuma namazı kılınacak mı, camiler açık mı? Cuma namazı kılınacak mı 1 Ocak? 1 Ocak camiiler açık mı? en hayırlı gün olan Cuma günü, Cuma namazını kılmak isteyen vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olması sebebiyle araştırma yapıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında dört günlük sokağa çıkma yasağı kısıtlaması dün saat 21.00’de başladı. Sokağa çıkma yasağında cuma namazı kılınıp kılınamayacağı yasak kapsamında en öerak edilen konuların başını çekiyor. İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada söz konusu sorulara yanıt verdi. Peki, bugün Cuma namazı kılınacak mı?
1.01.2021 Gündem
Cuma namazı kılınacak mı 4 aralık? Camiler açık mı?
Cuma namazı kılınacak mı 4 aralık? Camiler açık mı? Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle birçok yeni yasak ve kısıtlama hayat geçince vatandaşlar camilerin durumu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Cemaatle kılınması farz olan Cuma namazının camilerde kılınıp kılınamayacağı da merak edilen soruların başını çekiyor. Peki, Cuma namazı kılınacak mı 4 aralık? Camiler açık mı?
4.12.2020 Gündem