Çukurca

Çukurca

Son dakika çukurca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çukurca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çukurca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çukurca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çukurca gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.125 çukurca haberi bulunmuştur. Tüm çukurca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar timleri görev başında! İki metrelik karda zorlu mesai
Kar timleri görev başında! İki metrelik karda zorlu mesai Hakkari’de etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle enerji arzında yaşanan aksaklıklar, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekiplerinin özverili ve gayretli çalışmalarıyla onarılıyor.
29.01.2024 Gündem
Çukurca- Şırnak Karayoluna çığ düştü
Çukurca- Şırnak Karayoluna çığ düştü Hakkari’de aralıksız devam eden kar yağışı sonrası 3 bin 478 rakımlı Sümbül Dağı’ndan inen çığ, Şırnak ve Çukurca Karayolunu ulaşıma kapattı. Devasa boyutta inen çığ, hem tünellerin önünü hem de Zap suyunun akışını kesti.
27.01.2024 Gündem
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik Meclis'te terörle mücadele oturumunda konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Pençe Kilit operasyonu ile kilit kapandı. Bugün artık yurt içinden tek bir şehit haberi gelmiyor, üs bölgelerimize tek bir saldırı yapılmıyor. Bu da terörü kaynağında yok etme stratejimizin başarısını gösteriyor" dedi.
16.01.2024 Gündem
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı? Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde devam eden operasyonlarda Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişiminde, 9 askerimiz şehit oldu. Hakkari'nin Çukurca ilçesinin karşısındaki Irak toprakları içinde yer alan Metina Vadisi ile Zap, Avaşin ve Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Kilit hava destekli kara harekatı bölgesinden gelen acı haberinden ardından “Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?” sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
13.01.2024 Gündem
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
Gabar'daki tarihi keşfin izleri Berat Albayrak'ın kitabında! 'Bölgedeki ilk derin sondajı başlattık'
Gabar'daki tarihi keşfin izleri Berat Albayrak'ın kitabında! 'Bölgedeki ilk derin sondajı başlattık' Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı yaptığı dönemde, enerjide dışa bağımlılığını azaltmak için reform niteliğinde adımlar atan Berat Albayrak, 'Burası Çok Önemli' isimli kitabında, Gabar'daki günlük 100 bin varillik petrol keşfinin hikayesini çarpıcı ifadelerle anlatıyor.
4.05.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Irak'ın Süleymaniye şehrinde düzenlenen operasyonda 12 eylemde 60 güvenlik personelinin şehit edilmesinde yer alan PKK/KCK'lı 'Soreş/Soreşger' kod adlı Ramazan Güneş, yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
28.02.2023 Gündem
Hakkari'de askeri helikopterle teröristlere 'Teslim ol' bildirisi
Hakkari'de askeri helikopterle teröristlere 'Teslim ol' bildirisi Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçlerince, helikopterle dağlara bildiri atılıp PKK'lı teröristlere 'Teslim olun' çağrısı yapıldı.
7.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Terör örgütüne 'Pençe Kilit' darbesi! Kritik nokta Mehmetçik'in kontrolünde
Terör örgütüne 'Pençe Kilit' darbesi! Kritik nokta Mehmetçik'in kontrolünde Pençe-Kilit Operasyonu'nda terör örgütü PKK'ya büyük bir darbe daha vuruldu. Komandolar, Zap Vadisi'ndeki Mehmetçik Tepe'yi büyük ölçüde kontrol altına aldı. Mehmetçik Tepe, teröristlerin tahkimat yaptığı önemli bir lojistik merkezdi
20.09.2022 Gündem
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığınca Hakkari Kazan Vadisi’nde 610 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka-37 Operasyonu' başlatıldı.
15.09.2022 Gündem
MSB, 'Sizi güzeller güzeli dağ keçisiyle tanıştıralım' diyerek paylaştı
MSB, 'Sizi güzeller güzeli dağ keçisiyle tanıştıralım' diyerek paylaştı Milli Savunma Bakanlığı'na ait sosyal medya hesabı üzerinden, "Sizi güzeller güzeli dağ keçisiyle tanıştıralım" notuyla bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda Hakkari Çukurca'da yaralı halde bulunan ve Mehmetçikler tarafından tedavi edilen yavru dağ keçisinin fotoğrafları yer aldı.
8.09.2022 Yaşam
Terör örgütü PKK'ya darbe! Turuncu kategorideki terörist etkisiz hale getirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Turuncu kategorideki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, 1'i 'terörden arananlar listesi'nin turuncu kategorisinde yer alan toplam 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
11.08.2022 Gündem
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi!
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi! 2022 Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Yaklaşık 1 saat süren YAŞ toplantısının sona ermesinin ardından atama ve terfi listesi gündem oldu. Peki, YAŞ kararları ile TSK emekliye sevk edilenler, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? İşte YAŞ kararları 2022 listesi...
4.08.2022 Gündem
Toprak evde 'yılan' korkusu
Toprak evde 'yılan' korkusu Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Çukurca köyünde oturan 5 kişilik aile, tek katlı toprak evlerine giren yılanlar nedeniyle büyük korku yaşıyor. 5 yıldır aynı sıkıntıyı çektiklerini belirten Ayşe Oyman, "Komşularımın yardımıyla şu ana kadar evde 100'ün üzerinde yılan çıkarttık" dedi.
20.07.2022 Haber
Yıllardır bir aile diken üstünde yaşıyor! Evin her yerinden çıkıyor, kabusları oldu! 'Şu ana kadar 100'ün üzerinde çıkarttık'
Yıllardır bir aile diken üstünde yaşıyor! Evin her yerinden çıkıyor, kabusları oldu! 'Şu ana kadar 100'ün üzerinde çıkarttık' Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Çukurca köyünde oturan 5 kişilik aile, tek katlı toprak evlerine giren yılanlar nedeniyle büyük korku yaşıyor. 5 yıldır aynı sıkıntıyı çektiklerini belirten Ayşe Oyman, "Komşularımın yardımıyla şu ana kadar evde 100'ün üzerinde yılan çıkarttık" dedi.
20.07.2022 Yaşam
Pençe-Kilit Operasyonu şehitlerimize veda!
Pençe-Kilit Operasyonu şehitlerimize veda! Pençe-Kilit Operasyonu’ndaki çatışmada şehit olan Teğmen Abulkadir Güler, Uzman Çavuşlar Bican Kapılay, Hüseyin Cankaya, Onur Doğan ile Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için Şerafettin Elçi Havalimanında tören düzenlendi. Öte yandan Bakan Akar da süren operasyonlara ilişkin bilgi verdi.
25.05.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 5 askerin şehit olduğu mağara operasyonuna ilişkin "Komandolarımız bir grup teröristi mağarada sıkıştırdı. 'Telsim' ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi sonucu mağaraya operasyon yapıldı" dedi. Bakan Akar "Pençe-Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti" dedi.
25.05.2022 Gündem
Tek geçim kaynağı olan ineği ölmüştü! Bakan Kirişci talimat verdi, vali inek ve buzağı hibe etti
Tek geçim kaynağı olan ineği ölmüştü! Bakan Kirişci talimat verdi, vali inek ve buzağı hibe etti Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, tek geçim kaynağı olan ineği merada otlarken ölen Nesibe Durna’ya (60), Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin talimatıyla inek ve buzağı hibe etti.
18.05.2022 Yaşam
Önce kardeşi, 19 yıl sonra da oğlu şehit oldu
Önce kardeşi, 19 yıl sonra da oğlu şehit oldu Aksaray’da önce kardeşi piyade komando Erdal Akbulut, 19 yıl sonra da oğlu özel harekat polisi Sinan Kunduracı'yı (24) şehit veren Pakize Kunduracı (46), oğlu ve kardeşinin eşya ve fotoğraflarından oluşan hatıralarıyla hayata tutundu. Kunduracı, ''İkisi de genç yaşta şehit düştü. Acısı da gururu da çok büyük. Onların hatıralarıyla yaşıyorum'' dedi.
3.05.2022 Yaşam
Bakan Akar, beraberindeki Komutanlarla Irak sınırının sıfır noktasında iftar yaptı
Bakan Akar, beraberindeki Komutanlarla Irak sınırının sıfır noktasında iftar yaptı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile Irak sınırının sıfır noktasındaki Geyiktepe Üs Bölgesi'nde Mehmetçik ile iftar yaptı.
24.04.2022 Siyaset
Hakkari-Çukurca yoluna çığ düştü, çığ tüneli olası faciayı önledi
Hakkari-Çukurca yoluna çığ düştü, çığ tüneli olası faciayı önledi Hakkari'de etkili olan karla karışık yağmur, Hakkari-Çukurca karayolunda çığ düşmesine neden oldu. Çığ düşen karayoluna 2013 yılında yapılan çığ tüneli olası faciayı önledi. Vatandaşlar tarafından çığın düşme anı cep telefonuyla kaydedildi. Çığ nedeniyle Zap Suyunun yönü kısa süreliğine değişti.
3.03.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Sunal, Hakkari’den törenle memleketi Van’a uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sunal, Hakkari’den törenle memleketi Van’a uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında düzenlenen 'Şehit Komando Çavuş Ersin Selimoğlu ErenKış-25' operasyonunda arazi arama tarama faaliyeti sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mürsel Sunal'ın (27) cenazesi, Hakkari Fatih Jandarma Kışlasında düzenlenen törenin ardından helikopterle memleketi Van'a uğurlandı.
28.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çukurca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çukurca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.