Çubuklu

Çubuklu

Son dakika çubuklu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çubuklu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çubuklu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çubuklu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çubuklu gelişmeleri de dahil olmak üzere 780 çubuklu haberi bulunmuştur. Tüm çubuklu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Vatan TV
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi Magnum dondurmaları toplatılıyor iddiası sonrası vatandaşlar söz konusu iddiaların detaylarını sorgulamaya başladı.  İngiliz basınında yer alan "Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor." İfadeleri sonrası Magnum Türkiye'den açıklama geldi. Peki, Magnum dondurmaları toplatılıyor mu? Magnum nerenin, hangi ülkenin ürünü?
20.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda elverişsiz hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alınırken, ikinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
Fenerbahçe resmen açıkladı! Eski golcü geri döndü
Fenerbahçe resmen açıkladı! Eski golcü geri döndü Fenerbahçe, eski golcüsü Serdar Dursun'u yeniden kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, millî futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı.
9.02.2024 Fenerbahçe
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Fenerbahçe kapıları kapattı! Ryan Kent isyan etti, vasatın altında kaldı
Fenerbahçe kapıları kapattı! Ryan Kent isyan etti, vasatın altında kaldı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. İngiltere Premier Lig'den Nottingham Forest, Fenerbahçe'nin İngiliz sol kanadı Ryan Kent'e resmen talip oldu. Teklifin sezon sonuna kadar kiralama olduğu öğrenildi. İngiliz kulübüne en kısa sürede yanıt verilecek.
29.11.2023 Fenerbahçe
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir?
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir? Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını satın alıyor. Petrol Ofisi Grubu’nun ana hissedarı Vitol’ün Yönetim Kurulu Üyesi Chris Bake konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye enerji sektörünün milli gururu Petrol Ofisi Grubu’nun daha da güçlenmesini sağlayacak bu adımı atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Genç ve dinamik nüfusu ve büyüme potansiyeliyle Türkiye’nin geleceğine olan güvenimiz tam. Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Pazardaki gücümüzü daha da pekiştirecek bu heyecan verici buluşmayı ve yeni ekip arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.
16.11.2023 Finans
Galatasaray'ın yeni forması! Fiyatı ve çıkacağı tarih belli oldu
Galatasaray'ın yeni forması! Fiyatı ve çıkacağı tarih belli oldu Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna tam gaz devam eden Galatasaray'ın 3. forması satışa çıkıyor. Çubuklu formanın satışa çıkacağı tarih belli olurken fiyatı da ortaya çıktı.
8.10.2023 Galatasaray
Marsilya'da 3 milyon euro kazanıyor! Cengiz Ünder'in istediği maaş Ali Koç'u şok etti
Marsilya'da 3 milyon euro kazanıyor! Cengiz Ünder'in istediği maaş Ali Koç'u şok etti Transfer sezonunda tam 10 futbolcuya 'çubuklu' formayı giydiren Ali Koç, Cengiz Ünder için bir yandan Marsilya'yı ikna etmeye çalışırken, başkanın diğer taraftan yıldız oyuncunun istediği maaşı düşürmek için ekstra çaba sarfettiği öğrenildi. İşte 26 yaşındaki Cengiz'in transferinde sıcak gelişmeler...
2.08.2023 Fenerbahçe
Ali Koç iki kardeşi birbirine düşürdü: Madem Arabistan'a gitmiyorsun o zaman Fenerbahçe'ye imza at
Ali Koç iki kardeşi birbirine düşürdü: Madem Arabistan'a gitmiyorsun o zaman Fenerbahçe'ye imza at Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmesi... Dzeko, Ryan Kent, Djiku, Umut Nayir, Tadic, Becao, Bartuğ Elmaz ve Szymanski gibi isimlere çubuklu formayı giydiren Ali Koç'un Wilfried Zaha'da inanılmaz bir yol izlediği ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeler...
21.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Arda Güler'i KAP'a bildirdi! 6 yıllık imza...
Fenerbahçe Arda Güler'i KAP'a bildirdi! 6 yıllık imza... Fenerbahçe Kulübü yıldız futbolcu Arda Güler'in Real Madrid'e olan transferini KAP'a bildirdi. Real Madrid, Fenerbahçe’den Arda Güler’i 6 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
6.07.2023 Fenerbahçe
Ryan Kent ve Dzeko'yu Ali Koç, bu 2 transferi İsmail Kartal bitirdi! Fenerbahçe'ye durmak yok
Ryan Kent ve Dzeko'yu Ali Koç, bu 2 transferi İsmail Kartal bitirdi! Fenerbahçe'ye durmak yok Daha önce Ryan Kent ve Dzeko'ya çubuklu formayı giydiren Fenerbahçe 2 transferde daha mutlu sona ulaştı. Galatasaray'ın da peşinden koştuğu milli futbolcuyla anlaşmaya varan Sarı Lacivertliler sağ bek sorununu çözerken, elinde King, Serdar Dursun, Batshuayi, Dzeko gibi alternatifleri olmasına rağmen İsmail Kartal'ın 30 yaşındaki santrafora da onay vermesi camiada memnuniyet yarattı.
3.07.2023 Fenerbahçe
Edin Dzeko tamam yedeği bile belli oldu! Fenerbahçe'de 3.transfer yolda
Edin Dzeko tamam yedeği bile belli oldu! Fenerbahçe'de 3.transfer yolda Ryan Kent transferini bitiren, Edin Dzeko için artık gün sayan Fenerbahçe üçüncü bombasını patlatmak üzere. Serdar Dursun'un takımdan ayrılmak ihtimalini göz önünde bulunduran Sarı Lacivertli yönetimin 29 yaşındaki santraforla masaya oturduğu belirtilirken, oyuncunun da 'çubuklu' formayı giymeye son derece olumlu baktığı bildirildi.
20.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini aldı
Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini aldı Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Göztepe'den kiraladığı kaleci İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini aldı.
15.06.2023 Fenerbahçe
Serie A'dan Fenerbahçe'ye 4 yıldız daha! Yönetim gözünü kararttı
Serie A'dan Fenerbahçe'ye 4 yıldız daha! Yönetim gözünü kararttı Ryan Kent transferini bedavaya bitirip Armindo Bruma'yı 6,5 milyon euro'ya Braga'ya gönderen Fenerbahçe yönetimi Serie A'nın 4 yıldızına çubuklu formayı giydirecek. Livakovic'in yüksek bonservisine takılan Sarı Lacivertlilerin aradığı kaleciyi Juventus'ta bulduğu belirtilirken, Ali Koç'un Dzeko, Correa ve Cuadrado'yla da görüşmelere başladığı kaydedildi.
15.06.2023 Fenerbahçe
Ryan Kent'ten sonra bir bomba daha! Batshuayi ile birlikte çok iyi ikili olacak
Ryan Kent'ten sonra bir bomba daha! Batshuayi ile birlikte çok iyi ikili olacak Ryan Kent transferiyle sezona hızlı bir giriş yapan ve yeni teknik direktör konusunda henüz tam olarak kararını vermeyen Fenerbahçe yönetimi Enner Valencia'nın yerini doldurmak üzere... Sarı Lacivertli yönetimin dünyaca ünlü golcüyle temaslarını sürdürdüğü öğrenilirken, oyuncunun İtalya'dan ayrılması halinde çubuklu formayı giymek için İstanbul'a geleceği bildirildi.
13.06.2023 Fenerbahçe
Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Mahalleli korkudan evlerini terk etti: Afet bölgesi ilan edildi
Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Mahalleli korkudan evlerini terk etti: Afet bölgesi ilan edildi Trabzon'un Arsin ilçesi Çubuklu Mahallesi’nde heyelan nedeniyle beton yolda derin yarıklar oluştu, hasar gören 25 ev ve 1 cami boşaltıldı. ‘1’inci derece afet bölgesi’ kapsamına alınan mahallede bazı aileler göç ederken, bazıları ise zemini kayıp, duvarları çatlayan hasarlı evlerinde endişe içinde yaşam sürüyor.
10.06.2023 Yaşam
Moussa Sow dünyaca ünlü yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor! Ali Koç 'evet' derse...
Moussa Sow dünyaca ünlü yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor! Ali Koç 'evet' derse... Wilfried Zaha'nın ağabeyi Herve Zaha'yı Şükrü Saraçoğlu'na getirerek taraftarlarını ayağa kaldıran Fenerbahçe yönetimi bir dünya yıldızını daha gündemine aldı. Sarı Lacivertli kulübün eski futbolcularından Moussa Sow'un devrede olduğu süper star için görüşmelere başlanırken, Ali Koç'un evet demesi halinde 31 yaşındaki forvetin çubuklu formayı giyemeye hazır olduğu ifade edildi.
20.05.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Çubuklu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çubuklu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.