Crew Dragon

Crew Dragon

Son dakika Crew Dragon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Crew Dragon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Crew Dragon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Crew Dragon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan crew dragon gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 crew dragon haberi bulunmuştur. Tüm crew dragon haberleri aşağıda listelenmiştir.
DRAGON KAPSÜLÜ CANLI TAKİP EKRANI| Uzay istasyonu canlı yayın nasıl izlenir, Dragon uzay aracı şu an nerede? Dragon uzay aracı canlı izle
DRAGON KAPSÜLÜ CANLI TAKİP EKRANI| Uzay istasyonu canlı yayın nasıl izlenir, Dragon uzay aracı şu an nerede? Dragon uzay aracı canlı izle Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlendi. 19 Ocak’ta Alper Gezeravcı'nın da dahil olduğu AX-3 misyonunun içinde bulunduğu Dragon uzay aracının kapsülü TSİ 00.49'ta Kennedy Uzay Merkezi'nden fırlatıldı. Uzay yolculuğunu Dragon kapsülünü SpaceX üzerinden takip edebiliyor. Peki Alper Gezeravcı'nın uzaya çıktığı Dragon kapsülü şu an nerede? Crew Dragon uzay aracı nasıl izlenir? İşte Dragon Kapsülü canlı takip ekranı...
20.01.2024 Gündem
Rusya ve ABD anlaştı! Kritik uzay hamlesi
Rusya ve ABD anlaştı! Kritik uzay hamlesi NASA ve Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos), Uluslararası Uzay İstasyonu'na uçuşları entegre etmek için bir anlaşma imzaladı.
15.07.2022 Dünya
Rusya'dan yeni karar! Uluslararası Uzay İstasyonunda iş birliği sonlandırılacak
Rusya'dan yeni karar! Uluslararası Uzay İstasyonunda iş birliği sonlandırılacak Rusya, Ukrayna işgali nedeniyle uygulanan yaptırımlar kaldırılıncaya kadar Uluslararası Uzay İstasyonundaki (ISS) iş birliğini sonlandıracağını duyurdu.
4.04.2022 Dünya
Crew 3 astronotları uzaya gönderildi
Crew 3 astronotları uzaya gönderildi ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), SpaceX Crew-3 astronotlarının, ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Kennedy Uzay Merkezi’nden Falcon 9 roketiyle Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) fırlatıldığını duyurdu.  
11.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı İngiliz iş insanı Richard Branson'ın, şirketi Virgin Galactic'in geliştirdiği araç ile geçen hafta uzaya çıkmasıyla özel şirketler arasındaki uzay rekabeti de yeniden gündeme geldi.
19.07.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'in 4 astronotu taşıyan kapsülü Dünya'ya döndü
SpaceX'in 4 astronotu taşıyan kapsülü Dünya'ya döndü Uluslararası Uzay İstasyonunda görevlerini tamamlayan 4 astronot Dünya'ya ulaştı. Astronotlar, istasyonda 167 gün kaldı.
2.05.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA ve SpaceX astronotların dönüşünü erteledi
NASA ve SpaceX astronotların dönüşünü erteledi Yapılan açıklamada, astronotları taşıyan kapsülün inmesinin planlandığı Florida açıklarında deniz rüzgarlarının hızının standart koşulların üzerinde ölçülmesi nedeniyle söz konusu kararın alındığı belirtildi.
28.04.2021 Bilim ve Teknoloji
'Crew Dragon' mekiği Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı
'Crew Dragon' mekiği Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in 4 astronotu taşıyan Crew Dragon mekiği Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) ulaştı.
24.04.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX 4 astronotu uzay istasyonuna gönderdi
SpaceX 4 astronotu uzay istasyonuna gönderdi ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) 4 astronotu, Launch Complex 39A'dan SpaceX Falcon 9 roketiyle fırlatılan Crew Dragon uzay aracında altı aylık bir bilim görevi için Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru yola çıktı.
23.04.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'li girişimci Elon Musk'tan Mars müjdesi
ABD'li girişimci Elon Musk'tan Mars müjdesi ABD'li girişimci ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, Mars'a insan göndereceği merak edilen tarihi açıklayarak, “Muhtemelen 6 yıl içinde olacak” dedi.
2.12.2020 Bilim ve Teknoloji
SpaceX’in astronotu yörüngeden Dünya’yı görüntüledi
SpaceX’in astronotu yörüngeden Dünya’yı görüntüledi paceX tarafından üretilen Crew Dragon kapsülü ile Uluslararası Uzay İstasyonu'na giden astronot Victor Glover, yörüngeden Dünya'yı görüntüledi. Nefes kesen anlar, binlerce beğeni aldı.
27.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Astronotları taşıyan SpaceX mekiği Uluslararası Uzay İstasyonuna ulaştı
Astronotları taşıyan SpaceX mekiği Uluslararası Uzay İstasyonuna ulaştı Uzay İstasyonuna (ISS) 4 kişilik astronot ekibi taşıyan SpaceX'in personel taşıyıcı mekiği Crew Dragon hedefine ulaştı.
17.11.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD'li astronot ilk insanlı uzay seferine katılamayacak
ABD'li astronot ilk insanlı uzay seferine katılamayacak ABD'li astronot Chris Ferguson, Boeing'in personel taşıyıcı "CST-100 Starliner" uzay mekiği ile gelecek yıl yapmayı planladığı insanlı test uçuşuna katılmayacağını açıkladı.
10.10.2020 Bilim ve Teknoloji
İlk insanlı uzay yolculuğu tamamlandı! İşte Nasa'nın Spacex görüntüleri
İlk insanlı uzay yolculuğu tamamlandı! İşte Nasa'nın Spacex görüntüleri ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görev yapan astronotlar Doug Hurley ve Bob Behnken'i taşıyan uzay kapsülü Dünya'ya döndü. İşte Spacex geri dönüş görüntüleri...
3.08.2020 Gündem
İnsan beynini bilgisayara bağlayacak! Tarih...
İnsan beynini bilgisayara bağlayacak! Tarih... Ünlü iş adamı, Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin CEO'su olan Elon Musk, insan beyniyle bilgisayarı birleştireceğini açıklayan Neuralink için tarih açıkladı
10.07.2020 Bilim ve Teknoloji
SpaceX 60 internet uydusunu uzaya fırlattı
SpaceX 60 internet uydusunu uzaya fırlattı Amerikan roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX, Starlink internet uydu ağının parçası olan 60 uyduyu daha uzaya yolladı.
4.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Falcon 9 roketi karaya ulaştı
Falcon 9 roketi karaya ulaştı ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in NASA astronotları Bob Behnken ve Doug Hurley'i Uluslararası Uzay İstasyonu'na taşıyan Crew Dragon mekiğini uzaya fırlatan Falcon 9 roketinin karaya ulaştığı bildirildi.
3.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Putin ve Trump'tan kritik görüşme
Putin ve Trump'tan kritik görüşme Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump'ın, yaptıkları telefon görüşmesinde, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını ve küresel petrol piyasalarındaki son durumu ele aldıkları bildirildi.
1.06.2020 Dünya
Başarıyla gerçekleşti!
Başarıyla gerçekleşti! Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen SpaceX'in "Crew Dragon" isimli uzay mekiğiyle ilk insanlı uçuş denemesi başarı ile gerçekleştirildi.
31.05.2020 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'in ilk insanlı 'Crew Dragon' isimli uzay mekiği başarıyla fırlatıldı!
SpaceX'in ilk insanlı 'Crew Dragon' isimli uzay mekiği başarıyla fırlatıldı! SpaceX'in "Crew Dragon" isimli uzay mekiğiyle ilk insanlı uçuş denemesi, Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden Türkiye saati ile 22.22'de gerçekleştirildi. İlk kez özel bir şirket uzaya insan göndermiş oldu. Deneme çarşamba günü uygunsuz hava koşulları yüzünden yapılamamıştı. İşte o onlar...
30.05.2020 Bilim ve Teknoloji
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle!
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle! Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in, NASA ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi bugün gerçekleştirilecek. SpaceX'in fırtlatıldığı anı canlı olarak izlemek isteyenler de Spacex ne zaman fırlatılacak? SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman saat kaçta? Elon Musk kimdir? sorularını aratıyor. İşte SpaceX canlı izleme linki!
30.05.2020 Gündem
SpaceX'in dev roketi test sırasında böyle patladı!
SpaceX'in dev roketi test sırasında böyle patladı! ABD'de SpaceX'in Aya ve Marsa koloni kurmak için geliştirdiği devasa roketi Starship, test sırasında büyük bir patlamayla infilak etti. SpaceX’in SN4 isimli roketinde yaşanan patlamanın sebebi hala bilinmezken, patlamanın ardından roketten geriye kül yığını kaldı.O anlar canlı yayına anbean yansıdı.
30.05.2020 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'in ilk insanlı uzay mekiği denemesi ertelendi
SpaceX'in ilk insanlı uzay mekiği denemesi ertelendi Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in, ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi hava koşulları nedeniyle cumartesi gününe ertelendi.
27.05.2020 Bilim ve Teknoloji
NASA insanlı roket fırlatımı için hazır
NASA insanlı roket fırlatımı için hazır ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) yaklaşık 10 yıl aradan sonra Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi’nden Uluslararası Uzay İstasyonu'na astronot gönderilmesi için son kontrollerin yapıldığını ve fırlatmaya hazır olunduğunu duyurdu.
23.05.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Crew Dragon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki crew dragon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.