Teknoloji ve yaşam tarzı D vitamini sentezini engelliyor!
Teknoloji ve yaşam tarzı D vitamini sentezini engelliyor! D vitamini vücutta birçok sistemin aktif çalışmasında etkili rol oynuyor. Hem çocuklarda hem de yetişkinlerde bağışıklık sistemine büyük destek olan D vitamini yükseltmek için yaşam tarzına da dikkat etmek gerekiyor. Çocukların sağlıklı büyümesine büyük destek olan D vitamini seviyesini yükseltmek yapılması gerekenleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Kübra Cenkçi anlattı.
26.06.2021 Sağlık
Stres yönetimi için altın değerinde 7 öneri!
Stres yönetimi için altın değerinde 7 öneri! COVID-19 salgınıyla birlikte tüm dünyada yaşanan sağlık krizi ve ekonomide yaşanan gelişmeler durgunluk ruh sağlığını yüksek oranda etkiliyor. Araştırmalar, pandemi sürecinin olumsuz etkileri arasında stres, uyku düzensizliği, gelecek kaygısı, anksiyete ve hayata karşı umutsuz yaklaşımın ilk sıralarda yer aldığını ortaya koyuyor. Peki, Stres ile nasıl baş edilir? Ruh halini korumak için neler yapılmalı? İşte stres yönetiminde altın değerinde 7 öneri!
23.03.2021 Sağlık
Kamuda esnek çalışma kimleri kapsıyor? Kamuda esnek çalışma kamu işçisi için geçerli mi?
Kamuda esnek çalışma kimleri kapsıyor? Kamuda esnek çalışma kamu işçisi için geçerli mi? Covid-19 salgının artmasına engel olmak adına kamu çalışanlarına yönelik ilave tedbirleri içeren 26 Ağustos 2020 tarih Cumhurbaşkanlığı Genelgesi 26 Ağustos 2020'de Resmî Gazete 'de yayındı. Kamuda esnek çalışmaya geçen vatandaşlar idari izinli sayılacak. Kamuda esnek çalışmaya geçilmesinin ardından kamu dairelerinde çalışan işçilerinin de esnek çalışma dahilinde olup olmadığı merak ediliyor. Peki, kamuda esnek çalışma kimleri kapsıyor, kamu işçisini kapsıyor mu?
Belirti göstermeyen covid bulaştırır mı? Belirti göstermeyen covid 19!
Belirti göstermeyen covid bulaştırır mı? Belirti göstermeyen covid 19! Covid 19 salgını etkisini tüm hızıyla göstermeyi sürdürüyor. Corona virüsü belirtileri nedir, corona virüsü nasıl anlaşılır, soruları sorulurken asemptomik belirti göstermeyen kişilerde de covid görülebileceği açıklandı. Peki, Belirti göstermeyen covid bulaştırır mı? Belirti göstermeyen covid 19!
7.08.2020 Gündem