Coşkun Göğen

Coşkun Göğen

Son dakika Coşkun Göğen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Coşkun Göğen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Coşkun Göğen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coşkun Göğen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coşkun göğen gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 coşkun göğen haberi bulunmuştur. Tüm coşkun göğen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coşkun Göğen: Eşimi yalnız bırakmaya içim el vermez
Coşkun Göğen: Eşimi yalnız bırakmaya içim el vermez Antalya’da yaşayan Coşkun Göğen, dizi tekliflerini neden kabul etmediğini açıkladı. 75 yaşındaki oyuncu, kendisinden 24 yaş küçük bale öğretmeni olan eşini (Angelika Göğen) yalnız bırakmaya korktuğunu söyledi.
6.03.2021 Magazin
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü!
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı'nın müzisyen, oyuncu kızı Binnaz Avcı uzun zamandır aşk yaşadığı Murat Metin Acar ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.
12.02.2021 Magazin
Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor
Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor Antalya'da yaşayan oyuncu Coşkun Göğen (75), üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını belirten Göğen, iki film için de anlaştığını açıkladı.
13.10.2020 Magazin
Gerzek Şaban filminin konusu ve dikkat çeken ayrıntıları!
Gerzek Şaban filminin konusu ve dikkat çeken ayrıntıları! Kemal Sunal’ın en sevilen filmlerinden biri olan 1980 yapımı Gerzek Şaban, güldürmeye devam ediyor. Yönetmenliğini Natuk Baytan’ın yaptığı Gerzek Şaban konusu, müzikleri ve dikkat çeken ayrıntıları...
4.10.2019 Kültür Sanat
"Hayranımın tecavüzüne uğradım!"
"Hayranımın tecavüzüne uğradım!" Türk Sineması'nın cinsel içerikli film yıldızıydı, hayranı tarafından silah zoruyla kaçırılıp tecavüze uğradı. İşte Yeşilçam'ın 'Bayan Popo' lakaplı yıldızının bir döneme damga vuran trajik öyküsü...
7.07.2019 Magazin
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Coşkun Göğen 75'inci yaşını kutladı
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Coşkun Göğen 75'inci yaşını kutladı Türk sinemasının ünlü simalarından 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı oyuncu Coşkun Göğen, 75’inci yaşını sürpriz bir doğum günü partisiyle kutladı.
14.06.2019 Magazin
Aldığım para yediğim küfüre yetmedi
Aldığım para yediğim küfüre yetmedi 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Emek Ödülü alan tecavüz sahnelerinin ünlü ismi Coşkun Göğen, “500 filmde oynadım. Aldığım para yediğim küfüre yetmedi” sözleriyle kahkahaya boğdu
27.09.2018 Magazin
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi 25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'nin galasında 25'inci Yıl Emek Ödülleri dağıtıldı.
26.09.2018 Kültür Sanat
Büyük ustaya veda töreni
Büyük ustaya veda töreni Uluslararası Adana Film Festivali etkinliklerine katılmak için geldiği Adana’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oyuncu Yakup Yavru (66) için cenaze töreni düzenlendi. Törende gözyaşları sel oldu
25.09.2018 Magazin
Coşkun Göğen’in gözyaşları
Coşkun Göğen’in gözyaşları İstanbul’da kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Yeşilçam’ın usta oyuncusu Coşkun Göğen’in kızı Dünya Göğen (36), Antalya’da toprağa verildi.
4.08.2018 Gündem
Ünlü oyuncunun kızı vefat etti
Ünlü oyuncunun kızı vefat etti Yeşilçam’ın usta oyucusu Coşkun Göğen’in kızı Dünya Göğen vefat etti.
3.08.2018 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun'dan cinsellik itirafı!
'Tecavüzcü Coşkun'dan cinsellik itirafı! Tecavüzcü Coşkun lakabıyla bilinen Coşkun Göğen, verdiği röportajda, "73 yaşındayım cinsel hayatım hala devam ediyor." dedi.
6.11.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun' yıllar sonra isyan etti!
'Tecavüzcü Coşkun' yıllar sonra isyan etti! Yeşilçam’ın en çok sevilen kötü karakteri ’Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı Coşkun Göğen, "1975-80’li yıllarda günde 3 filmde oynamışlığım oldu. Şimdilerde sinema mı bizi terk etti, biz mi sinemayı bilmiyorum. Aldığım para yediğim küfre yetmedi" dedi.
25.10.2017 Magazin
Annesi yalnız bırakmıyor!
Annesi yalnız bırakmıyor! İvana Sert'in başrolü Peker Açıkalın'la paylaştığı 'Karımı Gördünüz mü?' filminin çekimleri Antalya'da başladı.
19.10.2017 Magazin
Coşkun Göğen'den haber var!
Coşkun Göğen'den haber var! Antalya'da kalp ameliyatı olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı 72 yaşındaki sanatçı Coşkun Göğen, yoğun bakımdan normal servise alındı. Sempatik tavırlarıyla dikkati çeken Göğen, "Allah'ıma çok şükür bu hayatı yeniden bahşettiği için" dedi.
8.09.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun' yoğun bakımda!
'Tecavüzcü Coşkun' yoğun bakımda! Antalya'da kalp damarlarının tıkalı olması nedeniyle anjiyo olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı sanatçı Coşkun Göğen, bugün aort anevrizması (genişlemesi) nedeniyle ameliyat masasına yattı. 72 yaşındaki oyuncu, 6 saat süren ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı.
6.09.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun'dan kötü haber!
'Tecavüzcü Coşkun'dan kötü haber! Antalya'da, kalp damarlarının tıkalı olması nedeniyle anjiyo olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı sinema sanatçısı Coşkun Göğen, yarın aort anevrizması (genişlemesi) nedeniyle ameliyat olacak. Göğen, "Bu riskli bir şey. Ama doktorum bana moral veriyor. Yaş 73 yani, hayırlısı olsun" dedi.
5.09.2017 Magazin
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı Yapımcılığını şarkıcı 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği 'Benim Adım Osman'ın çekimleri İzmit'te başladı. Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
'Bu reklamın neresinden tutsam elimde kalıyor'
'Bu reklamın neresinden tutsam elimde kalıyor' Bir oyuncak firmasının sosyal medya üzerinden yayınlanan reklam filminin, kadınları aşağıladığı, tecavüzü sıradanlaştırdığı ve esnafın tümden karaladığı iddia edildi.
14.12.2016 Magazin
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı PROSTAT kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Mahmut Hekimoğlu, son yolculuğuna uğurlandı...
11.09.2016 Magazin
Tecavüzcü Coşkun: 'Zeki Alasya güzel bir insandı'
Tecavüzcü Coşkun: 'Zeki Alasya güzel bir insandı' TÜRK sinemasının ’Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı oyuncusu Coşkun Göğen, Zeki Alasya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi...
9.05.2015 Magazin
'Nihat Doğan'ı Allah ıslah etsin'
'Nihat Doğan'ı Allah ıslah etsin' Galatasaray Kulübü üyesi olan sanatçı Aydemir Akbaş, Nihat Doğan'a cevap verdi.
31.03.2015 Galatasaray
Aydemir Akbaş, Nihat Doğan'a ateş püskürdü
Aydemir Akbaş, Nihat Doğan'a ateş püskürdü Nihat Doğan'ın kendisine 'Pornocu' demesi ve kulüpten ihraç edilmesi gerektiğini dile getirmesi Aydemir Akbaş'ı oldukça kızdırdı.
31.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Coşkun Göğen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coşkun göğen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.