Türkiye’ye destek verecekti ama...
Türkiye’ye destek verecekti ama... Bu ay İstanbul’a gelmeyi planlayan İngiliz İşçi Partisi lideri Corbyn’in Türkiye’nin AB üyeliğine destek vermekten kurmaylarının baskısıyla vazgeçtiği öne sürüldü
6.05.2016 Dünya
İngiltere ana muhalefet liderinden Trump'a tepki
İngiltere ana muhalefet liderinden Trump'a tepki İngiltere'deki ana muhalefet lideri Corbyn, ülkesinin çok kültürlü bir yer olduğunu göstermek üzere, Trump'ı Londra'daki bir camiyi birlikte gezmeye davet etti. Corbyn: "Biz bu ülkenin her bir köşesinde, Londra'da, Birmingham'da, Leicester'da, birbiriyle uyumlu, çok kültürlü ve çok inançlı bir toplum oluşturmayı başardık. Trump'ın gelip, bunu görmesi memnuniyetle karşılanır. Belki birşeyler öğrenir."
20.12.2015 Dünya
İngiltere'de ana muhalefet liderinden kraliyete tavır
İngiltere'de ana muhalefet liderinden kraliyete tavır Jeremy Corbyn, Kraliçe'nin önünde diz çökmesi gereken Kraliyet Danışma Meclisi'nin törenine katılmayı reddetti.
8.10.2015 Dünya
'O parti ulusal güvenliğimize tehdit'
'O parti ulusal güvenliğimize tehdit' İngiltere Başbakanı Cameron, İşçi Partisi Genel Başkanlığına Jeremy Corbyn'in seçilmesinin ardından partinin ulusal güvenlik için tehdit oluşturduğunu iddia etti.
13.09.2015 Dünya