Çöplük

Çöplük

Son dakika ÇÖPLÜK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÇÖPLÜK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÇÖPLÜK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöplük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöplük gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 çöplük haberi bulunmuştur. Tüm çöplük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı Bursa’da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu Bursa'da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı. Çöplüğü yakmak isterken alevlerin ormana sıçradığını öne sürüp, "Ben, orman sevdalısıyım. Doğayı çok seviyorum" diyen Öner, 'Kasten orman yakmak'tan 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin lira cezaya çarptırıldı.
3.04.2024 Gündem
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
Bebek Sahil'de deniz temizliği
Bebek Sahil'de deniz temizliği Dünya Çevre Günü kapsamında Bebek Sahili'nde deniz temizliği yapıldı. Dalgıçlar denizden lastik, pet ve cam şişeler, hayalet ağları topladı. Geri Dönüşümcüler ve Geri Kazanımcılar Derneği (GEKADER) Başkanı Fatih Eren, "Denizin altında hiç alakasız şeyler çıkabiliyor. Bir bisiklet de çıkabiliyor, bir klozet kapağı da çıkabiliyor. Çöplük gibi insanlar bunları denize atıyorlar" dedi.
5.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliğinin özel davetlisi olarak katıldığı BM Genel Kurulu'ndaki Sıfır Atık Özel Oturumu'nda, iklim ve çevre sorununda dünyada adil dağılım ilkesine dayalı hakkaniyetli bir sisteme ihtiyaç olduğunu söyledi.
30.03.2023 Gündem
Yargı yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi!
Yargı yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, hem duygusal hem de heyecan dolu bir bölümle izleyicileri yine ekrana kilitledi. Bölüme Ceylin ve Ilgaz’ın duygusal konuşması damga vurdu.
19.12.2022 Televizyon
Yargı'da düğümler çözülüyor! Son bölümde neler oldu?
Yargı'da düğümler çözülüyor! Son bölümde neler oldu? Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Ilgaz) paylaştığı, Kanal D’nin sevilen dizisi Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Tansiyonun giderek yükseldiği, pazar akşamlarına damga vuran dizi; düğümlerin çözülmeye başladığı bu heyecan dolu bölümüyle de izleyenleri şaşırtmaya devam etti.
28.11.2022 Magazin
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Yunanistan’ın göçmen paylaşımına sert tepki
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Yunanistan’ın göçmen paylaşımına sert tepki İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Yunanistan’ın “Türk sahil güvenliği göçmenleri şiddetle Yunanistan’a itiyor” paylaşımıyla ilgili, “Suçluluk psikolojisiyle çöplük karıştırdığınızın farkındayız” dedi.
5.10.2022 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Müdahale başladı
Çanakkale'de orman yangını! Müdahale başladı Çanakkale'nin Biga ilçesinde, henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Ekipler, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başladı.
29.09.2022 Gündem
Her gün binlerce kişi yanından geçiyor ama kimse ne olduğunu bilmiyor! Adeta bir çöplüğe dönüştü
Her gün binlerce kişi yanından geçiyor ama kimse ne olduğunu bilmiyor! Adeta bir çöplüğe dönüştü Aydın’ın Efeler ilçesinde her gün binlerce kişinin ne olduğunu bilmeden yanından geçtiği Arap Dede Mezarı, rivayetleri ile dikkat çekerken, duyarsız vatandaşların da hedefi haline gelerek, adeta bir çöplüğe dönüştü.
14.09.2022 Yaşam
Belgrad Ormanı'nı çöplüğe çevirdiler
Belgrad Ormanı'nı çöplüğe çevirdiler Belgrad Ormanı'nda piknikçilerin geride bıraktığı çöpler kirliliğe yol açtı
23.05.2022 Yaşam
Yağışlı hava kazaya yol açtı 1 ölü, 6 yaralı
Yağışlı hava kazaya yol açtı 1 ölü, 6 yaralı Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücü Kadir Yaman'ın (30) direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüjü aştıktan sonra karşı yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu otomobilde sıkışan Kadir Yaman hayatını kaybederken diğer otomobilde bulunan 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.
7.03.2022 Yaşam
Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 19 kilometrelik kuyruk! Ucu bucağı yok: Yüzde 56,23 arttı...
Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 19 kilometrelik kuyruk! Ucu bucağı yok: Yüzde 56,23 arttı... Türkiye'nin farklı bölgelerinden yükledikleri ihraç yükleri Avrupa ülkelerine götürmek için yola çıkan TIR'lar Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 19 kilometrelik kuyruk oluşturdu, Kapıkule'de ise 2 bin 500 TIR çıkış için bekliyor. Trakya Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri, TIR çıkışlarında geçen yıla oranla Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda yüzde 56,23, Kapıkule'de ise yüzde 19,46 artış yaşandığını açıkladı.
3.12.2021 Ekonomi
Gaziantep'te hurdacı çanta içinde cenin buldu
Gaziantep'te hurdacı çanta içinde cenin buldu Gaziantep'te çöplükte kadın çantası içerisinde cenin bulundu. Cinsiyeti belirlenemeyen cenin Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
21.11.2021 Yaşam
Ankara'da olaylı gece! Çöplükte patlama sonrası yangın
Ankara'da olaylı gece! Çöplükte patlama sonrası yangın Ankara'nın Polatlı ilçesinde, çöplük alanda metan gazı sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangın 2,5 saatte söndürülürken, alevlerin arasında kalan 5 sokak köpeği ekiplerce kurtarıldı.
2.10.2021 Yaşam
Tarihi kazıda çarpıcı keşif! Hepsini yemişler...
Tarihi kazıda çarpıcı keşif! Hepsini yemişler... Van’da Urartu Kralı 2. Rusa tarafından 2 bin 700 yıl önce inşa edilen ve Urartu medeniyetinin son görkemli kalesi olarak bilinen Ayanis Kalesi'nde yürütülen kazı çalışmalarında Urartuların çöplüğünde bulunan hayvan kemikleri incelemeye alındı. Kazı başkanı yardımcısı Uzman Arkeolog Vedat Sezer, "Şu anda elde ettiğimiz sonuçlar çok çarpıcı. Urartuların çok yoğun bir şekilde koyun ve keçi hatta buradaki göçmen kuşları bile tükettiklerini gördük. Bu konudaki araştırmalarımız devam ediyor" dedi.
21.09.2021 Gündem
Yasak kararı! Süre 16 Eylül'e kadar uzatıldı
Yasak kararı! Süre 16 Eylül'e kadar uzatıldı Çanakkale Valiliği tarafından, çıkabilecek yangınların önüne geçmek amacıyla 30 Ağustos'a kadar uygulanan ormanlara giriş kısıtlaması, 16 Eylül'e kadar uzatıldı.
1.09.2021 Gündem
Manavgat yangın neden çıktı? Manavgat orman yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Manavgat Belediye Başkanı yangın açıklaması
Manavgat yangın neden çıktı? Manavgat orman yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Manavgat Belediye Başkanı yangın açıklaması Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıkan yangın poyrazın etkisiyle hızla yayıldı, mahalle ve köylere ulaştı. Yangın nedeniyle oluşan dumandan göz gözü görmezken, 3 kişinin ölüm haberi geldi. Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Peki, Manavgat yangın neden çıktı, sabotaj ihtimali var mı? İşte Manavgat yangını son durum
29.07.2021 Gündem
Kaş Kaymakamlığı'ndan Patara kumsalı açıklaması
Kaş Kaymakamlığı'ndan Patara kumsalı açıklaması Kaş Kaymakamlığı, "Patara kumsalından kamyonlarla izinsiz kum alındığı ve bununla ilgili zabıt tutan muhafaza memurunun görevden alındığı" iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
11.07.2021 Gündem
Şile'de yağmur; dereler taştı, mahalle sular altında kaldı
Şile'de yağmur; dereler taştı, mahalle sular altında kaldı Şile'de yağmur sonrası dereler taştı. Çavuş Mahallesi'nde evler sular altında kaldı. Sel sularının tahliyesi için çalışma başlatıldı. Su basan mahalle havadan görüntülendi.
3.07.2021 Yaşam
Ankara'da hortum çıktı! Büyük panik
Ankara'da hortum çıktı! Büyük panik Ankara’da Şereflikoçhisar'ın Yeşilova Mahallesi'nde, yerleşim alanlarına yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta hortum meydana geldi. Yerden metrelerce gökyüzüne yükselen hortum, paniğe neden oldu. Yaklaşık 10 dakika etkili olan hortum, cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Öte yandan İstanbul Şile'de de yağmurun ardından dereler taştı. Evler sular altında kaldı. Sel sularının tahliyesi için çalışma başlatıldı.
3.07.2021 Gündem
DSİ Burdur Şube Müdürü kazada yaşamını yitirdi
DSİ Burdur Şube Müdürü kazada yaşamını yitirdi Devlet Su İşleri (DSİ) Burdur 182'nci Şube Müdürü Ali Kılcı (31), geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.
26.06.2021 Yaşam
Ortaya çıkan detay yürekleri yaktı! 'Anne bugün gelme'
Ortaya çıkan detay yürekleri yaktı! 'Anne bugün gelme' Konya'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı akrobasi timi olan Türk Yıldızları'na ait NF-5 tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep’in (34), kazanın yaşandığı gün annesi Nuray Gençcelep’in kendisini izlemeye gelmesini istemediği ortaya çıktı.
9.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çöplük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöplük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.