Comey

Comey

Son dakika Comey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Comey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Comey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Comey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan comey gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 comey haberi bulunmuştur. Tüm comey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi...
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi... ABD Adalet Bakanı William Barr, Kongre üyelerine Rusya soruşturması raporuna ilişkin gönderdiği mektubunda, ABD Başkanı Donald Trump veya başkanlık seçimleri kampanyasında görevli herhangi bir kimsenin seçimle ilgili olarak Rusya ile iş birliği yaptığının tespit edilmediğini bildirdi.
25.03.2019 Dünya
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı?
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı? ABD'de 2 yıldır devam eden Rusya soruşturmasını tamamlayan Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, dosyasını Adalet Bakanı William Barr'a teslim etti. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, 'Bundan sonraki adım Bakan Barr'a kalmış durumda' açıklamasında bulundu.
23.03.2019 Dünya
Bomba iddia: FBI, Trump'ın Rusya için...
Bomba iddia: FBI, Trump'ın Rusya için... New York Times gazetesi, ABD Federal Soruşturma Bürosunun (FBI), ABD Başkanı Donald Trump'ın göreve geldiği 2017'de Rusya için çalışıp çalışmadığını soruşturduğunu iddia etti.
12.01.2019 Dünya
Trump'tan Rusya soruşturması hamlesi
Trump'tan Rusya soruşturması hamlesi ABD Başkanı Donald Trump, soruşturmanın ilk günlerine ait bazı belgelerin gizliliğinin kaldırılması talimatı verdi.
18.09.2018 Dünya
Trump, Twitter'dan bu kez Çin'e saldırdı!
Trump, Twitter'dan bu kez Çin'e saldırdı! Rusya soruşturmasında köşeye sıkışan ABD lideri, seçimdeki rakibi Clinton'ın elektronik posta hesabını hackleyen ülkenin Çin olduğunu yazdı. Suçlamasında herhangi bir kanıt göstermeyen Trump'a göre, hesapta çok sayıda gizli bilgi vardı.
29.08.2018 Dünya
Trump'tan eski CIA direktörü için flaş karar!
Trump'tan eski CIA direktörü için flaş karar! ABD Başkanı Trump, kendisinin Rusya Devlet Başkanı Putin ile Helsinki'de yaptığı görüşmeyi "hainlik" olarak niteleyen eski CIA Direktörü Brennan'ın güvenlik iznini iptal etti.
16.08.2018 Dünya
Son dakika olarak duyuruldu! Trump'ı sorgulamak istiyor
Son dakika olarak duyuruldu! Trump'ı sorgulamak istiyor Adalet Bakanı'ndan Rusya soruşturmasını bir an önce bitirmesini isteyen ABD liderine özel savcı Mueller rest çekti ve Trump'ı yüz yüze sorgulamak istediğini açıkladı.
2.08.2018 Dünya
Trump eski istihbarat yetkililerine savaş açtı
Trump eski istihbarat yetkililerine savaş açtı ABD Başkanı Trump, CIA eski Başkanı John O. Brennan dâhil altı eski istihbarat ve güvenlik yetkilisinin gizli belgelere erişim hakkını elinden almanın yolunu arıyor. Brennan, Trump'ı geçen hafta vatan hainliğiyle suçlamıştı.
24.07.2018 Dünya
‘Onu sorgulayamazsın’
‘Onu sorgulayamazsın’ ABD lideri Trump’ın avukatlarının, Rusya soruşturmasını yürüten özel savcı Mueller’e yolladıkları mektupta, eski FBI başkanını, ‘Başkan ifade vermek zorunda değil, isterse soruşturmayı bitirir’ diye uyardığı ortaya çıktı
3.06.2018 Dünya
Donald Trump'tan "derin devlet" çıkışı: Suçüstü yakalandı
Donald Trump'tan "derin devlet" çıkışı: Suçüstü yakalandı ABD Başkanı Donald Trump, 2016'daki başkanlık seçim döneminde kendi kampanya ekibine Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından "muhbir" yerleştirildiği iddiasını bir kez daha yineleyerek "derin devletin" suçüstü yakalandığını iddia etti.
23.05.2018 Dünya
"Putin bana 'en güzel fahişeler bizde' dedi"
"Putin bana 'en güzel fahişeler bizde' dedi" ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında geçen skandal bir konuşma, eski FBI Başkanı James Comey’nin Trump’la yaptığı görüşmelerin açıklanmasıyla ortaya çıktı
20.04.2018 Dünya
‘O adamı hapse atın’
‘O adamı hapse atın’ ABD lideri Trump, kendisi hakkında ağır eleştiriler içeren kitabıyla gündeme gelen eski FBI Direktörü James Comey’nin hapse atılması gerektiğini öne sürdü
16.04.2018 Dünya
'Trump etik olarak başkanlığa uygun değil'
'Trump etik olarak başkanlığa uygun değil' ABD Başkanı Donald Trump'ın geçen yıl görevden aldığı Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) eski başkanı James Comey, ABD'de yayınlanan televizyon kanalı ABC News'a konuştu. Pazar gecesi yayımlanan röportajında Comey, Trump'ın "etik olarak başkanlığa uygun olmadığını" öne sürdü.
16.04.2018 Dünya
Ortaya döktü! 'Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyordu! Birbirlerine...'
Ortaya döktü! 'Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyordu! Birbirlerine...' Trump'ın kovduğu FBI eski Direktörü, yeni çıkardığı kitabında Trump'ın Moskova'da bir grup cinsel ilişki işçisi ile ilişkiye girdiği videoyu anlattı.
13.04.2018 Dünya
Mueller’i kovarsa yüzbinler  sokaklara dökülecek
Mueller’i kovarsa yüzbinler sokaklara dökülecek ABD lideri Donald Trump, FBI’ın Özel Yetkili Savcısı Mueller’i kovmas durumunda ülke genelinde 300 bini aşkın aktivist protesto gösterisi düzenleyecek
12.04.2018 Dünya
ABD'de Rusya soruşturmasına bağlı ilk hapis cezası
ABD'de Rusya soruşturmasına bağlı ilk hapis cezası ABD'de Özel Yetkili Savcı Robert Mueller'ın yürüttüğü Rusya soruşturması kapsamında, daha önce Federal Soruşturma Bürosu (FBI) yetkililerine yalan söylediğini kabul eden Hollandalı avukat Alex van der Zwaan'a 30 gün hapis cezası verildi.
3.04.2018 Dünya
Trump'ı Rusya soruşturmasında temsil eden avukatı istifa etti
Trump'ı Rusya soruşturmasında temsil eden avukatı istifa etti ABD Başkanı Donald Trump'ı Rusya soruşturmasında temsil eden avukatı John Dowd, istifa gerekçesini belirtmeden görevinden ayrıldığını açıkladı.
22.03.2018 Dünya
Eski başkanlardan Trump'a ağır hakaretler
Eski başkanlardan Trump'a ağır hakaretler Trump, FBI’ın iki numarasını kovunca ABD Senatosu’na "acil toplantı" çağrısı yapıldı. CIA ve FBI’ın eski başkanları ise Trump’a hakaret etti. Eski CIA Başkanı Brennan, "alçak" ifadesini kullanıp, "Amerika seni yenecek" dedi. Eski FBI Başkanı Comey ise ABD halkının kısa bir süre sonra kimin şerefli kimin şerefsiz olduğuna karar vereceğini söyledi.
19.03.2018 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan sert sözler: Sahtekar Hillary...
ABD Başkanı Trump'tan sert sözler: Sahtekar Hillary... ABD Başkanı Donald Trump, hedef aldığı Rusya soruşturmasını yürüten Özel Savcı Robert Mueller'in ekibinde "13 koyu demokrat" bulunduğuna dikkati çekerek, "bunun adil olmadığını" savundu.
18.03.2018 Dünya
Eski CIA Direktöründen Trump'a sert sözler
Eski CIA Direktöründen Trump'a sert sözler ABD Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA) eski Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump’a “Amerika’yı yıkamayacaksın, Amerika seni yenecek” dedi.
17.03.2018 Dünya
FBI'ın eski direktör yardımcısı McCabe kovuldu!
FBI'ın eski direktör yardımcısı McCabe kovuldu! ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions'ın, eski Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktör Yardımcısı Andrew McCabe'i emekliliğine iki gün kala kovduğu bildirildi.
17.03.2018 Dünya
Trump'ın hedefinde o isim var!
Trump'ın hedefinde o isim var! Amerika Birleşik Devletler kabinesinde döner kapının dönmeye devam edeceği yolunda haberler var. İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın hedefindeki o isim...
14.03.2018 Dünya
‘Kazanmaması için her şeyi yapmalıyız’
‘Kazanmaması için her şeyi yapmalıyız’ Trump, FBI’ı yetkisini kötüye kullanmakla suçlayan gizli belgeyi yayınlattı. FBI’ın Hillary Clinton’ın finansmanıyla hazırlanan ve ‘Trump’ın kazanmaması için her şey yapılmalı’ diyen bir İngiliz ajanına dayanan bilgilerle hareket ettiği ortaya çıktı
3.02.2018 Dünya
Trump FBI'ı suçlayan raporun gizliliğini kaldırdı
Trump FBI'ı suçlayan raporun gizliliğini kaldırdı ABD Başkanı Donald Trump, Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın üst düzey yöneticilerini kurumu siyasileştirmekle suçladı, Adalet Bakanlığı'nın soruşturmalarının da Cumhuriyetçi Parti'ye zarar verdiğini söyledi
2.02.2018 Dünya
FBI direktörü Andrew McCabe istifa etti
FBI direktörü Andrew McCabe istifa etti ABD Başkanı Donald Trump tarafından eleştirilen Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Andrew McCabe istifa etti.
29.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Comey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki comey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.