Çok Akustik

Çok Akustik

Son dakika çok akustik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çok akustik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çok akustik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Akustik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok akustik gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 çok akustik haberi bulunmuştur. Tüm çok akustik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çok Akustik’in bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen idi...
Çok Akustik’in bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen idi... Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
9.08.2020 Televizyon
Kubat’tan İtalyanca şarkı!
Kubat’tan İtalyanca şarkı! Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
26.07.2020 Televizyon
Çok Akustik'te bu haftaki konuk Kubat!
Çok Akustik'te bu haftaki konuk Kubat! Çok Akustik 8. Bölüm Fragmanı yayında! Ercan Saatçi'nin sunduğu Çok Akustik programının yeni bölüm konuğu Kubat oluyor.
24.07.2020 Televizyon
Gökhan Tepe'nin hayali gerçek oldu
Gökhan Tepe'nin hayali gerçek oldu Şarkıcı Gökhan Tepe, Kanal D’de ekrana gelen Ercan Saatçi’nin sunduğu ‘Çok Akustik’ programına konuk oldu.
20.07.2020 Televizyon
'Seni ilk o stüdyo da gördüm. Arkadaş dedim bu nasıl bir ses!'
'Seni ilk o stüdyo da gördüm. Arkadaş dedim bu nasıl bir ses!' Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
19.07.2020 Televizyon
Çok Akustik 7. bölüm fragmanı yayında!
Çok Akustik 7. bölüm fragmanı yayında! Ercan Saatçi'nin sunduğu Çok Akustik programının yeni bölüm konuğu Gökhan Tepe oluyor.
12.07.2020 Televizyon
Fettah Can isminin hikayesini Çok Akustik’ te anlattı
Fettah Can isminin hikayesini Çok Akustik’ te anlattı Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik", yeni bölümü ile ekrana geldi.
12.07.2020 Televizyon
Çok Akustik'te müzik ziyafeti!
Çok Akustik'te müzik ziyafeti! Müzisyen Ercan Saatç'nin kendi evinde konuk ettiği Berkay’ın seslendirdiği parçalardan biri ise “İnanırım” oldu.
6.07.2020 Televizyon
'Taburcu ve Gel gel kariyerimin en önemli şarkılarıdır...'
'Taburcu ve Gel gel kariyerimin en önemli şarkılarıdır...' Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik", yeni bölümü ile ekrana geldi.
5.07.2020 Televizyon
Zara’dan Çince şarkı performansı...
Zara’dan Çince şarkı performansı... Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik", yeni bölümü ile ekrana geldi.
28.06.2020 Televizyon
Ercan Saatçi ve Hakan Altun çok özel anılarını anlattı
Ercan Saatçi ve Hakan Altun çok özel anılarını anlattı Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” üçüncü bölümü ile ekrana geldi.
21.06.2020 Televizyon
Ercan Saatçi 'Bol Vitamin' albümünün hikayesini anlattı
Ercan Saatçi 'Bol Vitamin' albümünün hikayesini anlattı Kanal D’nin yeni müzik-eğlence programı 'Çok Akustik', yeni bölümü ile ekrana geldi
15.06.2020 Televizyon
Çok Akustik ilk bölümü ile ekrana geldi...
Çok Akustik ilk bölümü ile ekrana geldi... Programa Ercan Saatçi ve Ata Demirer’in “ninni” yorumları damgasını vurdu.
8.06.2020 Televizyon
Kanal D’den yeni bir program 'Çok Akustik'
Kanal D’den yeni bir program 'Çok Akustik' Müzik-eğlence programı “Çok Akustik”, ilk bölümüyle 07 Haziran Pazar akşamı izleyici ile buluşuyor.
1.06.2020 Televizyon
'Çok Akustik' fragmanı yayınlandı
'Çok Akustik' fragmanı yayınlandı Kanal D'nin yeni programı 'Çok Akustik'ten ilk tanıtım videosu geldi. İşte detaylar...
30.05.2020 Televizyon
Ercan Saatçi'nin 'Çok Akustik' programı başlıyor! Ercan Saatçi kimdir?
Ercan Saatçi'nin 'Çok Akustik' programı başlıyor! Ercan Saatçi kimdir? Müzik-eğlence programı “Çok Akustik”, ilk bölümüyle 10 Mayıs Pazar akşamı (bugün) izleyici ile buluşuyor. Ercan Saatçi'nin her bölümde ayrı bir ünlü ismi ağırladığı programda, sohbet ve müzik bir arada olacak. Peki, Ercan Saatçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ercan Saatçi'nin yaşamı hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Kendimizi bulmaya Tibet yerine Seattle’a gittik
Kendimizi bulmaya Tibet yerine Seattle’a gittik Bir zamanlara damgasını vuran Kargo geçtiğimiz ay yeni albümü ile karşımıza çıktı
7.05.2010 Arşiv
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Gürültü kirliliği okul başarısını yüzde 36 düşürüyor
Gürültü kirliliği okul başarısını yüzde 36 düşürüyor Ankara'da özel üniversitede Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları uzmanı Prof. Dr. Erol Belgin'in, 15 okuldaki 1500 öğrenci üzerinde yaptığı araştırmada, trafiğin yoğun olduğu gürültülü bölgelerdeki eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin başarı oranının, sessiz ve sakin bölgelerde bulunan eğitim kurumlarındaki öğrencilerin başarısından yüzde 16 ile 36 arasında daha düşük olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Belgin, havalimanı lokasyonu yakınında ya da cadde üzerinde bulunan okullardaki öğrencilerin gürültüden dolayı dikkat dağınıklığı yaşadığını söyledi.
10.03.2024 Gündem
Türk firmasından Dubai'ye Müzik Müzesi
Türk firmasından Dubai'ye Müzik Müzesi İlki İstanbul’da 2 yıl önce açılan Türk Müziği Müzesi’nin ikincisi Arap Müziği Müzesi adıyla Dubai’de Türk firması Outdoor Factory tarafından hayata geçirildi.  Emaar Entertainment LLC için tasarım ve uygulaması yapılan proje Orta Doğu’da ilk olma özelliği taşıyor.
26.01.2024 Vitrin
Alçıpan Ölçüleri Nelerdir? Alçıpan Çeşitleri Nelerdir, Ölçüleri Kaç Metre?
Alçıpan Ölçüleri Nelerdir? Alçıpan Çeşitleri Nelerdir, Ölçüleri Kaç Metre? Duvar ya da asma tavan yapımında kullanılan en önemli malzemeler içerisinde alçıpan yer alır. Dekoratif açıdan güzel bir görüntü sağlamasının dışında, ısı koruma yapısı da sağlamaktadır. Daha doğrusu ısı yalıtımı sağlayarak kaliteli bir yaşam oluşturur. Bu kapsamda standart belirli ölçüler doğrultusunda en ve boy üzerinden alçıpan üretimi gerçekleştirmektedir.
18.01.2024 Eğitim
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 114'ü son 1 haftada olmak üzere, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396'ya ulaşmıştır" diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi Mimar ve sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan ödüllü eseri 'Açık Yapıt ' Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başlanmıştı. Eserin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Taksim'in çok güçlü bir duygusu var. Türkiye'de ilk günden beri çok beklenen bir sergiydi. Biz Londra'da işi duyurduğumuz andan itibaren insanlar 'Açık Yapıt Türkiye'ye ne zaman gelecek' diye soruyorlardı. Dolayısıyla ilk gün bir izdihamla karşılaştık. Açılışı yaptık ve dışarıya çıktığımızda dev bir insan kitlesi vardı. Bizim için çok büyük bir mutluluk şu anda da ziyaretçilerimiz gelmeye devam ediyor. Ben de buradayım, insanları ağırlamaya özen gösteriyorum" dedi. 'Açık Yapıt' Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde 19 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
1.11.2023 Kültür Sanat
'Açık Yapıt' Cumhuriyetin 100. Yılında AKM'de sergileniyor
'Açık Yapıt' Cumhuriyetin 100. Yılında AKM'de sergileniyor Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan eseri 'Açık Yapıt' Londra'da sergilenmesinin ardından Cumhuriyet'in 100.Yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergileniyor. Bulut, "Açık Yapıt'la 3 sergi yaptık. Biri Londra Dizayn Bienali için, bir diğeri ise Londra Tasarım Festivali içindi. İkisi de ödüllü ve uluslararası sergiler ama bizim için, en sevdiğimiz ve gurur duyduğumuz sergi, Atatürk Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet'in 100. yılını birlikte açtığımız sergi oldu" dedi.
30.10.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Çok Akustik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok akustik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.