Çocukluk Arkadaşı

Çocukluk Arkadaşı

Son dakika çocukluk arkadaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocukluk arkadaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocukluk arkadaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocukluk Arkadaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocukluk arkadaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 626 çocukluk arkadaşı haberi bulunmuştur. Tüm çocukluk arkadaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi.
20.04.2024 Magazin
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası Zonguldak’ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düşerek ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, baba Kenan Usta, evde 1 tane mermi bulunduğunu ve sanığın kızını bu mermi ile tehdit ettiğini öne sürdü.
20.02.2024 Gündem
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran (22), ilk duruşmada, "Eğlence mekanına gittiğimiz akşam alkollüydüm. Ama arabayı bilincim açık şekilde kullandım. İnegöl'e 100-120 kilometre hızla gidiyordum. 1 kilometre mesafede 3-4 kez şerit değiştirerek makas attım" dedi.
24.01.2024 Gündem
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın kara kutusu ifşa oldu! En yakını itiraf etti, fabrika işçiliğinden milyon dolarlara
Seçil Erzan'ın kara kutusu ifşa oldu! En yakını itiraf etti, fabrika işçiliğinden milyon dolarlara Seçil Erzan’ın kara kutusu, herkese “yeğenim” diye tanıttığı çocukluk arkadaşı Nazlı Can, 3 yıl öncesine kadar köyünde pastane işletiyordu. Daha sonra Seçil’in yanına taşındı ve yeni bir hayata başladı. Artık marka kıyafetler giyiyor, lüks mekânlarda yiyip içiyordu. Erzan’ın çarptığı paraları da o taşıyordu. İşte haberin detayları...
1.12.2023 Gündem
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adem Duran (21), tedavisinin ardından tutuklandı. Ölen Eda Baykay'ın kuzeni de olan Duran'ın kaza sırasında 1,10 promil alkollü olduğu belirlendi.
20.10.2023 Yaşam
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan ‘’Ya Çok Seversen’’ dizisi perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
11.07.2023 Televizyon
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
3 mühendis kariyerini bırakıp bu işe başladı: Kilosu 70 lira, ayda 1 ton üretim
3 mühendis kariyerini bırakıp bu işe başladı: Kilosu 70 lira, ayda 1 ton üretim Kırıkkale'de çocukluk arkadaşı 3 mühendis, kariyerlerini bırakıp kendi imkanlarıyla yeni bir iş koluna atıldı. Üretikleri ürünün kilosunu 70 liradan satan mühendisler ayda 1 ton üretim yapıyor. İşte haberin detayları...
5.06.2023 Yaşam
Çocukluk arkadaşına şaka yaptı sonrası korkunç!
Çocukluk arkadaşına şaka yaptı sonrası korkunç! Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, Süleyman B. (18), iddiaya göre şaka yaptığı sırada elindeki tüfeğin ateş almasıyla çocukluk arkadaşı Emre Acar'ı (18) vurdu.
29.03.2023 Yaşam
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Serkan'ı döverek komaya sokan sanığa tahliye
Serkan'ı döverek komaya sokan sanığa tahliye Adana'da, çocukluk arkadaşı Serkan Mutlu'yu (18) öldüresiye dövüp, komalık ettiği iddiasıyla 'kasten yaralama' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Yusuf Can Azgın (18), adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Mutlu'nun ailesi, tahliye kararına itiraz etti.
4.01.2023 Yaşam
Ayağına bastı diye müzik grubu üyesine saldırdı! Rock müzik grubu Pizz'in davulcusu ağır yaralandı
Ayağına bastı diye müzik grubu üyesine saldırdı! Rock müzik grubu Pizz'in davulcusu ağır yaralandı Ankara'da rock müzik grubu üyesi Mehmet Dudarık (38), konser verdikleri eğlence mekanında dans ederken ayağına bastığını iddia eden B.K.K.'nın yumruklu saldırısı sonucu ağır yaralandı. Dudarık, yoğun bakımda yaşam savaşı verirken, B.K.K. ise gözaltına alındı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.12.2022 Yaşam
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim"
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim" Klip yönetmeni Sedat Doğan ile Mayıs 2011'de nikâh masasına oturan, bir kez ayrılıp barıştıktan sonra Kasım 2013'te resmi olarak boşanan Işın Karaca, eski eşi Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanıp cezaevine girince harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, bu evlilikten dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Mia'ya kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı.
9.12.2022 Magazin
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği'
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği' Dolandırıcıların akılalmaz yöntemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Fırsatçıların kurbanı bu kez de bir öğretmen oldu. Zeynep A., özel bir lisede matematik öğretmeni olan Burcu D.'den lüks otellerde ucuza tatil odaları aldığını ve yüksek karla turistlere sattığını söyleyerek yüzde 10 kar vaadiyle para talep etti. Çocukluk arkadaşının sosyal medyadaki lüks yaşantısına aldanan Burcu D., istenilen parayı aracını satıp karşıladı. Skandallar zinciri ise bu andan itibaren başladı. İşte “onu kardeşim gibi görüyordum” diyen Burcu D.’yi kabusa götüren sürecin detayları...
22.11.2022 Yaşam
Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir? Gaziantep Lina bebek kimdir?
Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir? Gaziantep Lina bebek kimdir? Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı olayı nedir? Gaziantep Şahinbey'de bir adrese yapılan baskında 3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cansız bedeni derin dondurucuda bulundu. Çocuğun cansız bedeninde darp izlerine rastlandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Peki, Lina bebek kimdir? Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir, kimler gözaltına alındı?
27.09.2022 Yaşam
Gaziantep'te vahşet: 3 yaşındaki Lina Nazlı öldürülüp, cesedi derin dondurucuya konuldu
Gaziantep'te vahşet: 3 yaşındaki Lina Nazlı öldürülüp, cesedi derin dondurucuya konuldu Gaziantep’te darbedilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erba'nın cesedi, bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu. Yürek sızlatan olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
26.09.2022 Gündem
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra'yı yalnız bırakmadı! 'Hangimize benziyor?'
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra'yı yalnız bırakmadı! 'Hangimize benziyor?' Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile bu düğün karesini "Kızımın çocukluk arkadaşı, yani benim de kızım Melis'in düğünü. Garip bir duygu. Eyvah" notuyla paylaştı.Zehra Çilingiroğlu'nun son günlerde verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Zehra Çilingiroğlu, güzelliğiyle de "Annesinin kızı" dedirtti.
18.09.2022 Magazin
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile...
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile... Şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski eşi, İrlandalı model Chloe Loughnan, çocukluk arkadaşı ve hemşehrisi olan yeni sevgilisi Andy O'Connell ile önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Alışveriş yapan Chloe, AVM çıkışında futbolcu aşkı ile objektiflere mutluluk pozu verdi. Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model, "Evlilik düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
27.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocukluk Arkadaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocukluk arkadaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.