Çocuklar Duymasın Kanal D

Çocuklar Duymasın Kanal D

Son dakika Çocuklar Duymasın Kanal D haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın Kanal D ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın Kanal D haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Kanal D

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın kanal d gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 çocuklar duymasın kanal d haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın kanal d haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın final yapıyor!
Çocuklar Duymasın final yapıyor! Kanal D'nin beklentileri karşılayamayan dizilerinden Çocuklar Duymasın, ekran macerasını noktalıyor.
24.04.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı!
Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı! Çocuklar Duymasın 30. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin severek izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da Alev'in aslında Tutku olduğu ortaya çıktı mı? Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.03.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölümde Havuç sevgilisini ailesiyle tanıştıracak!
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölümde Havuç sevgilisini ailesiyle tanıştıracak! Çocuklar Duymasın 30. yeni bölümde Havuç, sevgilisi Alev'i ailesiyle tanıştırmaya karar veriyor. Havuç'un aslında Tutku ile birlikte olduğunu Haluk ile Meltem öğrenecek mi? İşte Çocuklar Duymasın dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
4.03.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çocuklar Duymasın 29. son bölümüyle dün akşam yine heyecan yarattı. Çocuklar Duymasın'da Tutku'nun inanılmaz değişimi izleyenleri şoke etti. Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
26.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü!
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü! Çocuklar Duymasın'ın 25 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde Havuç ekranlara dönüyor. Ancak Havuç'u kimin canlandıracağını yapımcı hala açıklamadı.
19.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın son bölümde Tutku'nun planı ortaya çıktı! Yeni fragman...
Çocuklar Duymasın son bölümde Tutku'nun planı ortaya çıktı! Yeni fragman... Çocuklar Duymasın 27. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecanla izlenen Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ile Haluk'u ayırmaya çalışan Tutku'nun gerçek yüzü ortaya çıktı. Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
12.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölümde Tutku'nun gerçek yüzü görülecek mi?
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölümde Tutku'nun gerçek yüzü görülecek mi? Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da Meltem, Tutku'nun oyunlarını ortaya çıkarabilecek mi? İşte bu akşam ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisinde yaşanacaklar...
11.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın'dan tanıtım fragmanı geldi!
Çocuklar Duymasın'dan tanıtım fragmanı geldi! Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ile ekranlara geri dönüyor. İşte dizinin ilk tanıtım fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Özgür Ozan: 'Selami' karakterinden sonra çok korktum, endişelendim!
Özgür Ozan: 'Selami' karakterinden sonra çok korktum, endişelendim! TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programın bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Özgür Ozan oldu. Kanal D'de 16'ncı sezonuyla ekranda olan 'Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı, bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın'ın Selami'si Özgür Ozan, fenomen olan iki karakter hakkında konuştu.
30.10.2021 Magazin
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Çocuklar Duymasın yeni fragmanı
Çocuklar Duymasın yeni fragmanı Çocuklar Duymasın dizisinin merakla beklenen 76. bölüm fragmanı yayınlandı.
5.04.2019 Televizyon
Çocuklar Duymasın yeni fragman
Çocuklar Duymasın yeni fragman Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da 75. bölüm fragmanı yayınlandı.
29.03.2019 Televizyon
Çocuklar Duymasın 74. Bölüm Fragmanı
Çocuklar Duymasın 74. Bölüm Fragmanı Çocuklar Duymasın yeni gününde 28 Mart perşembe saat 19.45'te Kanal D'de! Tuna, Işıl'ı etkilemeye çalışıyor!
22.03.2019 Sinema-Dizi
Çocuklar Duymasın artık perşembe akşamları Kanal D’de!
Çocuklar Duymasın artık perşembe akşamları Kanal D’de! Kanal D’nin yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, samimi ve güldüren hikayelerin izleyiciyle buluştuğu sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, artık Perşembe akşamları ekrana gelecek.
22.03.2019 Televizyon
Çocuklar Duymasın 73. yeni bölüm fragmanı!
Çocuklar Duymasın 73. yeni bölüm fragmanı! Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümünde Tutku neden geri döndü?
20.03.2019 Televizyon
Asena Ayyüce, Çocuklar Duymasın'da
Asena Ayyüce, Çocuklar Duymasın'da Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna Asena Ayyüce dahil oldu.
5.03.2019 Magazin
Tamer Karadağlı 10 yıl sonra sahnede
Tamer Karadağlı 10 yıl sonra sahnede 2009'dan bu yana tiyatrodan uzak olan Tamer Karadağlı 'İkinin Biri' oyunu ile sahnelere dönüyor
26.02.2019 Magazin
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? Hafta içi her akşam yayınlanan dizilerin izleyicileri harekete geçti. Ocak ayına girmemizle birlikte dizilerin yayınlanmaması, vatandaşlarda merak uyandırdı. Her akşam heyecanla izledikleri diziyi bekleyenler, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? arayışına başladı.
7.01.2019 Gündem
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme Kanal D'nin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın'la ilgili dizinin yapımcısı Birol Güven'den bomba açıklama. İşte dizinin hayranlarını heyecanlandıran o duyuru...
6.01.2019 Magazin
'Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u Alperen Khamis: Sadece arkadaşız
'Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u Alperen Khamis: Sadece arkadaşız Kanal D'nin sevilen dizisi 'Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u Alperen Khamis, önceki akşam Nişantaşı City’s'de görüntülendi.
4.01.2019 Magazin
Çocuklar Duymasın yılbaşı özel fragmanı! (64. bölüm)
Çocuklar Duymasın yılbaşı özel fragmanı! (64. bölüm) Çocuklar Duymasın yılbaşı özel bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Çocuklar Duymasın'da Taş Fırın Haluk ve Meltem yılbaşı nasıl kutlayacak?
31.12.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın 64. bölüm yılbaşı özel fragmanı
Çocuklar Duymasın 64. bölüm yılbaşı özel fragmanı Çocuklar Duymasın'dan yılbaşı sürprizi. 31 Aralık Pazartesi yılbaşı için özel bir bölüm hazırlayan Çocuklar Duymasın, fragmanı yayınladı. Çocuklar Duymasın ile yeni yıla girerken eğlenceli dakikalar yaşanacak.
29.12.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın 64. yeni bölüm yılbaşı özel fragmanı yayınlandı!
Çocuklar Duymasın 64. yeni bölüm yılbaşı özel fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin kült haline gelen dizisi Çocuklar Duymasın 63. yeni bölümüyle ekranlara geldi ve dizinin söz konusu bölümüne Meltem'e Londra'dan gelen iş teklifi damga vurdu. İşte Çocuklar Duymasın 64. yeni bölüm yılbaşı özel bölüm fragmanı...
26.12.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanı!
Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanı! Çocuklar Duymasın yeni bölümünde heyecan dorukta. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın 63. bölümünde Meltem, rutinleri bozuyor!
26.12.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Kanal D ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın kanal d haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.