İstismara karşı çocuğunuza bu kuralları mutlaka öğretin!
İstismara karşı çocuğunuza bu kuralları mutlaka öğretin! Çocuklara belirli yöntemlerle vücudunu ve vücut kısımlarını tanıtarak cinsel istismara karşı önlem almak mümkün. Çocuğa hangi davranışın uygun, hangi davranışın uygunsuz olduğunun öğretilmesi istismarın yakalanmasını sağlayabilir. Uzman Klinik Psikolog Gizem Çeviker, çocuklara istismara karşı öğretilmesi gereken kurallar hakkında bilgi verdi.
5.07.2021 Sağlık
İstanbul'da "çocuğun cinsel istismarı" suçundan bir kişi  tutuklandı
İstanbul'da "çocuğun cinsel istismarı" suçundan bir kişi tutuklandı Beyoğlu'nda kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
1.05.2020 Gündem
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi Soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Adnan Oktar ile birlikte 31 kişinin daha tutuklandığı bildirildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmaya sevk edilen 176 şüpheliden 38'inin tutuklanmasına, 2 şüphelinin de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verildi. Soruşturmada tutuklu sayısı 135'e yükseldi. Tutuklanan Adnan Oktar'ın ilk ifadesi de ortaya çıktı. Oktar, 'ayda 3 bin 500 TL gelirim var' dedi.
19.07.2018 Gündem
‘Yuva dağıtan yasa’ çığlığı!
‘Yuva dağıtan yasa’ çığlığı! ’Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 5 yıl
22.04.2013 Yaşam