Cloud

Cloud

Son dakika cloud haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cloud ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cloud haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cloud

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cloud gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 cloud haberi bulunmuştur. Tüm cloud haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek Ortadoğu’yu Asya ve Avrupa’ya bağlayan dijital bir koridor oluşturmak için Katar’ın başkenti Doha’da ilk imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Mohammed El Mannai refakatinde imzalanan mutabakat metni sayesinde Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine liderlik edecek.
10.12.2023 Gündem
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Babasının vefatıyla başa çıkamamıştı
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Babasının vefatıyla başa çıkamamıştı 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle büyük beğeni kitlesine ulaşan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Babasının vefatıyla başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni adli tıp raporu sonucu belli oldu.
22.09.2023 Magazin
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar 2023 yılının ilk altı aylık döneminde 7,2 milyar TL ciroya ulaşan Penta Teknoloji’nin brüt kârı 525,4 milyon TL’ye yükselirken, vergi öncesi kârı 215,1 milyon TL olarak gerçekleşti.
17.08.2023 Ekonomi
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda!
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda! 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle geniş kitlelerce tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.
2.08.2023 Magazin
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni... HBO'nun Euphoria dizisindeki rolüyle tanınan Angus Cloud, 25 yaşında hayatını kaybetti. Cloud'un menajeri Cait Bailey, oyuncunun pazartesi California'nın Oakland şehrindeki aile evinde hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Angus Cloud neden öldü, Euphoria Fezco Angus Cloud kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni ne?
1.08.2023 Magazin
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu!
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu! Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' karakteriyle tanınan 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud, evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ailesinden ilk açıklama geldi.
1.08.2023 Magazin
Elon Musk Twitter’ı kısıtladı, tepkiler çığ gibi! İddia doğru çıktı, işte saklanan gerçek
Elon Musk Twitter’ı kısıtladı, tepkiler çığ gibi! İddia doğru çıktı, işte saklanan gerçek Twitter kullanıcıları hafta sonundan bu yana platformdaki güncellemelerle başa çıkmaya çalışıyor. Dünya, Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal ağdaki kısıtlama haberlerine odaklandı. Cumartesi sabah 10'dan itibaren, ücretli kullanıcılar için doğrulanmış hesaplar başlangıçta günde 6.000 gönderi okumakla sınırlıydı, mevcut doğrulanmamış hesaplar günde 600 gönderi ve yeni doğrulanmamış hesaplar günde yalnızca 300 gönderi okumakla sınırlıydı. Musk'ın tweet'lerine göre saat 15:00'e kadar bu sayılar sırasıyla 10 bin, 1 bin ve 0,5 bine yükseldi. Ancak gerçek bambaşka çıktı...
3.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez...
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez... Garanti BBVA'dan önemli adım. Bankada hesabı olan kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez uygulanacak. IBM ve Garanti BBVA arasında yapılan anlaşma kapsamında banka, operasyonlarını daha verimli hale getirmek ve müşterileri için uçtan uca dijital kanallar sağlamak amacıyla IBM Cloud Pak for Business Automation çözümünden faydalanacak.
19.10.2021 Ekonomi
Dünyada dijital suçlar yüzde 25 arttı
Dünyada dijital suçlar yüzde 25 arttı Kaspersky Üst Yöneticisi (CEO) Eugene Kaspersky, "KSN altyapımız tarafından sağlanan verilere göre, dünya çapında dijital suçta yüzde 25'lik artış görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
10.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İnsanların yüzde 38'i flört uygulamalarını hiç kullanmadı! Sebebi...
İnsanların yüzde 38'i flört uygulamalarını hiç kullanmadı! Sebebi... Kaspersky Güvenlik Araştırmacısı David Jacoby, çevrimiçi flört uygulamaları ile ilgili uyarılarda bulunarak, "Çevrimiçi randevunun ilk veya ikinci gününde sizden para veya kişisel bilgiler isterlerse, iletişim kurmaya devam etmenin güvenli olup olmadığını değerlendirin." dedi.
11.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylarda KPSS'den en az 70 puan şartı aranıyor. Başvurular, 30 Temmuz'da sona erecek. Peki, Danıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Facebook ve Google'dan büyük hamle!
Facebook ve Google'dan büyük hamle! Teknoloji devleri Facebook ve Google'dan yeni projeyi açıkladı. İnternet hızını ve güvenliğini artırmak amacıyla ABD ile Güneydoğu Asya arasında 2 yeni deniz altı internet kablosu projesini hayata geçecek.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Alibaba'nın yüz tanıma sistemi için flaş iddia!
Alibaba'nın yüz tanıma sistemi için flaş iddia! Çinli e-ticaret devi Alibaba'nın geliştirdiği yüz tanıma sisteminin yazılımında Uygur Türklerini özel olarak ayıran bir kod olduğu iddia edildi.
17.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da korkunç pedofili tuzağı! Çocukların fotoğraf ve videolarını...
Instagram'da korkunç pedofili tuzağı! Çocukların fotoğraf ve videolarını... Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ayşenur Celayir adına açılan sahte Instagram hesabının altından pedofili vakası çıktı. Kendisini çocuk hekimi olarak tanıtan kişinin, “teşhis” bahanesiyle ailelerden, çocuklarının “özel bölgelerine ait” fotoğraf ve videolar istediği ortaya çıktı. Sahte Instagram hesabından haberi olur olmaz savcılığa gidip şikayetçi olan Prof. Dr. Celayir, aileleri uyardı: “Lütfen hekimle bizzat görüşmeden çocuklarınızın fotoğraflarını asla paylaşmayın. Zanlı yakalandı ama bu fotoğraf ve videoları ne amaçla kullandığını henüz bilemiyoruz. Organize bir suç gibi görünüyor. Pedofili porno sitelerine dahi satılmış olabilir” dedi.
24.11.2020 Gündem
HAVELSAN'dan havada, karada ve denizde yeni projeler
HAVELSAN'dan havada, karada ve denizde yeni projeler Türk savunma sanayisinde yazılım tabanlı çözümlere imza atan HAVELSAN, gelecek dönemde gerek askeri gerekse sivil alanda bir dizi yeniliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor.
22.08.2020 Bilim ve Teknoloji
AB ilk kez siber saldırılar nedeniyle yaptırım uygulayacak
AB ilk kez siber saldırılar nedeniyle yaptırım uygulayacak Avrupa Birliği (AB), siber saldırılar düzenledikleri gerekçesiyle Rus ve Çinli 6 kişi ile aralarında Rus Askeri İstihbarat Servisinin (GRU) de bulunduğu 3 kuruluşa yaptırım uygulama kararı aldı.
31.07.2020 Bilim ve Teknoloji
HAVELSAN testleri bir kez daha geçmeyi başardı
HAVELSAN testleri bir kez daha geçmeyi başardı HAVELSAN, 5G alanında bir kez daha ve farklı ürünleriyle Avrupa Telekomünikasyon Standartları Enstitüsü'nün (ETSI) birlikte çalışabilirlik testlerini geçmeyi başardı.
7.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'dan 2 milyar dolar yatırım!
Google'dan 2 milyar dolar yatırım! Google, bulut hizmetlerine yönelik Polonya'daki bir veri merkezine yaklaşık 2 milyar dolar yatırım yapacağını duyurdu.
24.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji şirketleri harekete geçti! Kovid-19 ittifakı...
Teknoloji şirketleri harekete geçti! Kovid-19 ittifakı... Teknoloji şirketi Rolls-Royce, Kovid-19'un ekonomik etkilerinden kurtulma mücadelesi veren firmalar ve hükümetleri desteklemeyi hedefleyen Emer2gent ittifakı için bir grup şirketle bir araya geldi.
20.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Adobe uygulamaları 2 ay boyunca ücretsiz!
Adobe uygulamaları 2 ay boyunca ücretsiz! Adobe uygulamaları yaklaşık 60 gün boyunca ücretsiz olarak kullanıma sunulacak.
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Corona virüs ile birlikte hayat "online" oldu
Corona virüs ile birlikte hayat "online" oldu Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sonrası dünya çapında yapılan "Evde kal" çağrıları hızla artarken, birçok kişi iş, eğitim ve sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılamak için akıllı ekranların başında daha fazla zaman geçirmeye başladı.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Video konferans uygulamalarına talep arttı
Video konferans uygulamalarına talep arttı Google'ın, Microsoft'un ve Zoom'un uygulamalarının bulunduğu video konferans platformları, 14-21 Mart'ta App Store ve Google Play uygulama dükkanlarından 62 milyon defa indirildi.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta!
GTA IV, 12 yıl sonra yeniden satışta! Grand Theft Auto IV: The Complete Edition güncellemesi ile 12 yılın ardından oyuncularla buluşurken, oyunun Türkçe yaması da hazırlandı.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi!
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi! Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor? corona virüsü tedbirlerinden sonra en sık sorulan soruların başını çekiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AA Editör Masası'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "İkinci hafta tatil değil uzaktan eğitim. Uzayıp uzamaması, Bilim Kurulunun alacağı tavsiye kararları doğrultusunda ortaya çıkacak. Bu sürecin uzaması ya da uzamamasına ilişkin bizim hazırlıklarımız var, senaryolarımız var" dedi. Bakan Selçuk, "Uzaktan eğitim için bütün ekip ve içerikler hazır, çekimler bitti. Dersler Pazartesi 09.00'da başlayacak. Dersler okuldaki gibi 40 dakika değil 20 dakika olacak" diye konuştu. Bakan Selçuk, LGS ve YKS'nin ertelenip ertelenmeyeceği sorusu üzerine ise, "LGS ve YKS için tercihim sınavı ertelememek, zamanında yapmak" dedi.
19.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cloud ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cloud haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.