Çınarcık

Çınarcık

Son dakika çınarcık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çınarcık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çınarcık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çınarcık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çınarcık gelişmeleri de dahil olmak üzere 364 çınarcık haberi bulunmuştur. Tüm çınarcık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı Ataşehir'de husumetli iki grup arasında silahlı kavga çıktı.İki araçla gelen bir grup, Erhan Y.'yi silah kabzasıyla kafasından ve bacağından yaralarken, 14 yaşındaki kızı Gülistan Y. ise, rastgele açılan ateş sırasında bacağından yaralandı.Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
1.01.2024 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Yalova depremi sonrası Naci Görür fay haritasını paylaşarak uyardı: Sistem gerilim biriktiriyor
Yalova depremi sonrası Naci Görür fay haritasını paylaşarak uyardı: Sistem gerilim biriktiriyor Yalova'da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'dan hissedildi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yorum yaptı. Fay haritasını paylaşan Görür, Marmara'daki sistemin gerilim biriktirdiğini ifade etti.
18.12.2023 Gündem
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'da da hissedildi. Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde AFAD verilerine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gümüşhane'nin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
17.12.2023 Gündem
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.
9.12.2023 Gündem
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal  Yalova'nın Çınarcık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası taşan deniz, kara ile birleşti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri,nden birçoğu da iptal edildi.
26.11.2023 Gündem
Deniz Seki: Hayatımın en sıra dışı konseri!
Deniz Seki: Hayatımın en sıra dışı konseri! Pop müziğin güçlü seslerinden Deniz Seki, geçtiğimiz akşam Çınarcık'ta bir mekanda sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, bilet bulamadıkları için konserini tekneden takip hayranlarını görünce duygu dolu anlar yaşadı.
27.07.2023 Magazin
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti "Orda Bir Köy Var Uzakta" adlı çocuk şarkısını yorumlamasıyla bilinen sanatçı Yıldız Tezcan hayatını kaybetti.
8.06.2023 Magazin
Yalova canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Yalova Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Yalova hangi parti kazandı?
Yalova canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Yalova Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Yalova hangi parti kazandı? Yalova seçim sonuçları 2023 canlı olarak gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi yapılacak. 08:00'da başlayacak oy verme işlemi 17:00'da bitecek. 64 milyondan fazla seçmen sandık başına gidecek. Yalova Merkez seçim sonuçları, Çiftlikköy seçim sonuçları, Çınarcık seçim sonuçları, Altınova seçim sonuçları, Armutlu seçim sonuçları, Termal seçim sonuçları canlı oy oranları ve dağılıymlarıyla bu sayfada olacak. Peki Yalova hangi parti kazandı? Yalova hangi cumhurbaşkanı kazandı? İşte Yalova canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
İstanbul'da olası 7.5 büyüklüğünde deprem! İki üniversiteden yeni tsunami senaryosu...
İstanbul'da olası 7.5 büyüklüğünde deprem! İki üniversiteden yeni tsunami senaryosu... İstanbul için beklenen büyük deprem için hazırlıklar devam ederken çarpıcı açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Mega kentte olası bir depremin 7'nin üzerine gerçekleşebilmesi halinde 'çökme' ile gerçekleşecek tsunami senaryosu hazırlandı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi -Cerrahpaşa Üniversitesi iş birliği ile hazırlanan senaryoya göre, denizde 120 kilometre uzunluğunda, 20 kilometre eninde yaklaşık 3 metrelik çökme olacak.
30.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Ersoy: Deprem sonrası tsunamide en potansiyel tehlike Doğu Marmara'da
Prof. Dr. Ersoy: Deprem sonrası tsunamide en potansiyel tehlike Doğu Marmara'da 1’inci Bezmiâlem Uluslararası Afet Hemşireliği Sempozyumu’nda konuşan Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara’da meydana gelebilecek herhangi bir depremin tsunamiyi de beraberinde getirebileceğini belirterek, “Bu açıdan en potansiyel tehlike yeri Doğu Marmara’dır. Çınarcık açığı ve Tuzla açıklarında tsunaminin yüksek olmasını sağlayacak koşullar var. Denizaltı heyelanları olabilecek potansiyel yerler orada fazla” açıklamasında bulundu.
2.03.2023 Gündem
Veli Göçer kimdir, öldü mü yaşıyor mu? 1999 depremi müteahhidi Veli Göçer’e ne oldu, kaç yıl hapis yattı?
Veli Göçer kimdir, öldü mü yaşıyor mu? 1999 depremi müteahhidi Veli Göçer’e ne oldu, kaç yıl hapis yattı?  Maraş depreminde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 18 bin 342’e yükseldi, 72 bin 879 kişi yaralandı. ‘Depreme dayanıklı inşa edilen’ binalar yerle bir oldu ve birçok kişiye mezar oldu. Söz konusu durum 17 Ağustos depremi müteahhidi Veli Göçer’i hatırlattı. Peki, Veli Göçer kimdir, öldü mü yaşıyor mu? 1999 depremi müteahhidi Veli Göçer’e ne oldu, kaç yıl hapis yattı? 
10.02.2023 Gündem
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava NATO subayı kılığına giren dolandırıcılar 200 dönümlük arsayı fahiş fiyattan sattı. Arsayı alan ve dolandırıldığını anlayan işadamı Salih Peynirci, dönemin gazetelerine manşet oldu. Yalova’da 1969 yılında yaşanan yarım asırlık emlak dolandırıcılığı davasında sona yaklaşıldı.
31.01.2023 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Midye çiftliklerinde hasat başladı
Midye çiftliklerinde hasat başladı Marmara Denizi’nde, organik atık planktonlarla beslendiği için suyu temizleyici özelliği bulunan Akdeniz midyelerinin yetiştirildiği çiftliklerde hasat dönemi başladı. Yalova’nın Çınarcık ilçesi açıklarındaki 4 tesiste, 6 bin tona yakın midye yetiştirildi.
2.09.2022 Yaşam
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı AFAD ve Meteoroloji'den son dakika yağmur açıklaması geldi. İstanbul dahil birçok il için alarm verildi. Meteoroloji radar görüntüsünde ortaya çıktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) 11 il için yarın etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da sağanak yağış yer yer etkili olmaya başladı. Öte yandan kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından Bilecik'te kapalı otoparkta yer kalmazken, araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar tüm önlemleri aldı. "Umarım tahminim gerçekleşmez" diyen CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi.
24.08.2022 Gündem
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem
Okey ıstıkasıyla darp edilen 62 yaşındaki adam hastanelik oldu
Okey ıstıkasıyla darp edilen 62 yaşındaki adam hastanelik oldu Eskişehir’de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 62 yaşındaki bir şahıs baba ve oğul olduğu iddia edilen 2 kişi tarafından darp edilerek hastanelik oldu.
22.08.2022 Yaşam
Tıra arkadan çarpan otobüste 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı
Tıra arkadan çarpan otobüste 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı Uşak’ta bir tıra arkadan çarpan şehirlerarası yolcu otobüsündeki muavin hayatını kaybetti. Otobüsteki 43 kişi de yaralandı.
11.08.2022 Yaşam
Çanakkale ve Tekirdağ'da orman yangını! Alevler her yeri sardı
Çanakkale ve Tekirdağ'da orman yangını! Alevler her yeri sardı Son dakika haberi... Çanakkale'nin Çan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Tekirdağ’da da ormanlık alanda çıkan yangın ise rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı.
7.08.2022 Gündem
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak...
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak... 7 yıl önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Erol Büyükburç’un anneleri ayrı olan kızları Evren Büyükburç, Jeyan Büyükburç ve Özlem Derya Büyükburç yasal mirasçı olarak belirlendi.
28.07.2022 Magazin
Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yavuz Figenli hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yavuz Figenli hayatını kaybetti Uzun süredir akciğer kanseri tedavisi gören yönetmen Yavuz Figenli 86 yaşında hayatını kaybetti.
16.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çınarcık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çınarcık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.