Cimilli İbo

Cimilli İbo

Son dakika Cimilli İbo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cimilli İbo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cimilli İbo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cimilli İbo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cimilli ibo gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 cimilli ibo haberi bulunmuştur. Tüm cimilli ibo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'Cimilli İbo' ismiyle tanınan müzisyen İbrahim Özer'e veda...
'Cimilli İbo' ismiyle tanınan müzisyen İbrahim Özer'e veda... İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin Cimilli İbo lakabıyla tanınan ismi İbrahim Özer (49), memleketi Rize’deki cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
17.08.2021 Magazin
Cimilli İbo kimdir? Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo kaç yaşındaydı?
Cimilli İbo kimdir? Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo kaç yaşındaydı? Böbrek yetmezliği hastalığıyla boğuşan Cimilli İbo'dan (İbrahim Özer'den) acı haber geldi. Rizeli ünlü müzisyen Cimilli İbo'nun, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Cimilli İbo (İbrahim Özer) kimdir? Cimilli İbo neden öldü? Cimilli İbo kaç yaşındaydı? İşte Cimilli İbo hayatı!
16.08.2021 Gündem
Cimilli İbo kimdir? Cimilli İbo neden öldü?
Cimilli İbo kimdir? Cimilli İbo neden öldü? Geçtiğimiz günlerde böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Cimilli İbo yaşamını yitirdi.
16.08.2021 Magazin
Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı! Durumu kritik
Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı! Durumu kritik Geçtiğimiz sene koronavirüs sebebiyle bir süre yoğun bakımda kalan Cimilli İbo yeniden yoğun bakım servisine kaldırıldı. Durumu kritik olduğu bilinen Karadenizli sanatçının tedavi işlemleri devam ediyor.
28.07.2021 Magazin
Corona virüse yakalanmıştı! Yeni haber geldi
Corona virüse yakalanmıştı! Yeni haber geldi 'Cimilli İbo' lakaplı şarkıcı İbrahim Özer, hayati tehlikesini atlatarak yoğun bakım ünitesinden çıktı. Müşahede altına alınan sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
18.09.2020 Magazin
Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı
Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Cimilli İbo, rahatsızlanarak gittiği Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki hastanede koronavirüs testi pozitif çıktı. Böbrek yetmezliği de bulunan İbrahim Özer'in tedavisi yoğun bakımda sürüyor.
15.09.2020 Magazin
1950 Model nostaljik düğün
1950 Model nostaljik düğün Nostaljik düğünle 85 çift dünya evine girdi…
27.05.2011 Magazin
Kutsi coşturdu
Kutsi coşturdu Nostaljik düğünde 85 çifti Kutsi coşturdu. Yoğun istek Kutsi konserini 2 saat uzattırdı.
27.05.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cimilli İbo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cimilli ibo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.