PRP tedavisi ile erken menopozda bile gebe kalmak mümkün!
PRP tedavisi ile erken menopozda bile gebe kalmak mümkün! Halk arasında yumurtalık gençleştirme olarak da bilinen PRP yöntemine ilişkin Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Erkut Attar, “PRP yöntemiyle yaklaştığımız erken menopoz olgularında kendiliğinden gebelikler oluşuyor. Yöntem, hastanın kendi yumurtasıyla gebe kalması ve doğurganlığını koruması için bir fırsat veriyor” dedi.
27.01.2022 Sağlık
Balık çorbası kolajeni arttırıyor, yaşlanmayı geciktiriyor!
Balık çorbası kolajeni arttırıyor, yaşlanmayı geciktiriyor! Yaşla birlikte yüzümüz, zamanla o eski canlılığını ve diriliğini kaybediyor. Sebebi ise yüz cildimizin genç, canlı, diri gözükmesini sağlayan kolajen ve elastin liflerin yaşla birlikte azalması ve işlevini yitirmesi. Cildimizde kolajen ve elastin adı verilen maddelerin azalması, cildin elastikiyetinin kaybolması ile yüzümüzde kırışıklıklar, çizgiler, sarkmalar, yaşlı bir görünüm oluyor. Dr. Yüksel Büküşoğlu kök hücre tedavisi ile ilgili merak edilenleri anlattı.
10.02.2021 Sağlık
Cilt yaşlanmaları kaderiniz olmasın
Cilt yaşlanmaları kaderiniz olmasın Doktor Sevgi Ekiyor, “Ultherapy ,HIFU, Focus Ultrasound teknolojisi ameliyatsız cilt genleştirmede FDA onaylı en naif işlemler arasında ilk sırayı almaktadır” dedi.
19.10.2019 Sağlık