Cihan Kansız

Cihan Kansız

Son dakika Cihan Kansız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cihan Kansız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cihan Kansız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihan Kansız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihan kansız gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 cihan kansız haberi bulunmuştur. Tüm cihan kansız haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ "futbolda şike" kumpasında yer aldıkları gerekçesiyle aralarında Fikret Seçen, Mehmet Berk ve Zekeriya Öz'ün de bulunduğu 38 eski savcı ve hakim hakkında iddianame düzenlendi.
5.11.2021 Gündem
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Yargıtay'dan flaş kırmızı bülten kararı! 13 eski hakim ve savcı...
Yargıtay'dan flaş kırmızı bülten kararı! 13 eski hakim ve savcı... Yargıtay 8. Ceza Dairesi, "Odatv kumpası davası"nda firari 13 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten çıkarılması talebinde bulunulmasına hükmetti.
16.10.2019 Gündem
Meslekten çıkarılan 5 eski hakim ve savcıya dava
Meslekten çıkarılan 5 eski hakim ve savcıya dava Malatya'da işlenen Zirve Yayınevi Cinayeti'ni Ergenekon Davası ile ilişkilendirmek için kumpas kurdukları ve hukuk ihlalleri yaptıkları iddia edilen aralarında Zekeriya Öz'ün de bulunduğu meslekten çıkarılan 5 eski savcı ve hakim hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
5.07.2019 Gündem
FETÖ elebaşı "O bizim anamız" dediği Özer'e eşarp göndermiş
FETÖ elebaşı "O bizim anamız" dediği Özer'e eşarp göndermiş FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in, eski HSYK İkinci Daire Başkanı Nesibe Özer'den, "O bizim anamız" diye bahsettiği ortaya çıktı. Örgüt tarafından özel önem verilen Özer'e, terörist başı Gülen tarafından kitap ve eşarp da hediye edildiği belirlendi.
19.04.2019 Gündem
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada kapatılan TUSKON dava dosyasına giren raporda 14 savcı ve hakime takım elbise verilmesi için talimat gönderildiği ortaya çıktı.
11.03.2019 Gündem
İranlı Baron böyle yakalandı!
İranlı Baron böyle yakalandı! Uyuşturucu Baronu İranlı Zindaşti ve 9 adamı, İstanbul’da gözaltına alındı. Ergenekon’da gizli tanık olan Zindaşti’nin, Amerikan Konsolosluğu görevlisi Metin Topuz ile bağlantısı da araştırılıyor
6.04.2018 Gündem
Firarda nargile keyfi! Zekeriya Öz ve Cihan Kansız...
Firarda nargile keyfi! Zekeriya Öz ve Cihan Kansız... Firari eski savcılardan Öz'ün yurt dışında kaldığı evde nargile içtiği, Kansız'ın ise arabesk şarkılar dinlediği ortaya çıktı. ByLock mesajlarına göre, FETÖ mensubu eski hakim ve savcıların Öz'e "Zek" diye hitap ettikleri belirlendi.
29.09.2021 Gündem
ByLock’taki adı Alpo3453
ByLock’taki adı Alpo3453 Firari eski savcı Kansız’ın, FETÖ’nün şifreli haberleşme programı ByLock’a 326 kez giriş yaptığı tespit edildi. Kansız’ın ByLock listesinde eski savcı Seçen, eski hakimler Karababa, Kahyaoğlu ve Haşıloğlu da bulunuyor
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cülerin ‘yeşil yol’unu anlattı!
FETÖ’cülerin ‘yeşil yol’unu anlattı! Savcı Sadrettin Sarıkaya ile birlikte yakalanan hakim Dursun Ali Gündoğdu etkin pişmanlık hükümleri kapsamında elektronik kelepçe takılarak tahliye edilmiş. Gündoğdu, FETÖ üyesi çok sayıda hakim ve savcının VIP hizmet ile nasıl yurt dışına çıktığını anlattı
29.09.2021 Gündem
Firari savcının ByLock yazışmaları ortaya çıktı
Firari savcının ByLock yazışmaları ortaya çıktı FETÖ’cü eski savcı firari Fikret Seçen’in ByLock mesajlarında, basına açıklama yapmak için dahi FETÖ’deki örgüt abisinden izin istediği görülüyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: "Behçet Oktay’ı infaz ettiler"
Son dakika: "Behçet Oktay’ı infaz ettiler" Yıllar sonra tekrar açılan Behçet Oktay davasında son dakika gelişmeleri yaşandı. Gizli tanık olarak dinlenen Bulut, "Behçet Oktay milli duruşu olan vatan sevdalısı bir adamdı. Bu yüzden örgütün hedefindeydi. İnfaz edildiği kanaatindeyim." dedi.
29.09.2021 Gündem
İlk iddianame Yargıtay’da
İlk iddianame Yargıtay’da İstanbul Cumhuryet Başsavcılığı'nca, FETÖ'ye iltisaklı olduğu gerekçesiyle HSYK tarafından meslekten çıkarılan 25 şüpheli hakim ve savcı hakkında yürütülen ilk soruşturma tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten çıkarılan hakim ve savcılara yönelik yürütülen soruşturma sonucunda, kapatılan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı özel yetkili cumhuriyet savcılıkları ve mahkemelerde görev yapan 25 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hazırlanan ilk iddianame mahkemece kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Kritik davalara bakanların hepsinde ByLock vardı!
Kritik davalara bakanların hepsinde ByLock vardı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün yargı yapılanmasına yönelik ilk iddianameyi tamamladı. 25 sanıklı iddianamede, bir dönem Türkiye’nin gündemine damgasını vuran davalara bakan hakim ve savcılardan 16’sının gizli haberleşme programını kullandığı anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza!
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten çıkarılan hakim ve savcılar için istediği ceza belli oldu
29.09.2021 Gündem
MİT açıkladı! Hepsi FETÖ'cü
MİT açıkladı! Hepsi FETÖ'cü MİT, Selam ve Tevhid dosyası raporunu açıkladı. Önemli davalara bakan eski hakim ve savcıların hepsi Bylock kullanıcısı çıktı
29.09.2021 Gündem
Şikenin Fuat Avni’si
Şikenin Fuat Avni’si FETÖ’nün Balyoz, Ergenekon ve Şike soruşturmaları sürecinde kullandığı ‘Dönemin Fuat Avni’si’ Rauf Atilla Polat’ın kimliği deşifre oldu. 2011 yılına kadar ‘haberx.com' adlı sitede köşe yazarlığı yapan Polat’ın, FETÖ’nün eski emniyet imamı ‘Kozanlı’ olarak adlandırılan firari Osman Hilmi Özdil’in adamı olduğu ortaya çıkarıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten
Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Selam Tevhid soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasına yönelik soruşturmanın yargı ayağını oluşturan ve binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 hakim ve savcının yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Davanın firari sanıklarından eski "Ergenekon" davası savcısı Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Fenerbahçe Kulübünden 8 isme ihraç talebi
Fenerbahçe Kulübünden 8 isme ihraç talebi Disiplin kurulu, FETÖ/PDY soruşturmalarında adı geçen hakim, savcı ve polis müdürü 8 kişinin kulüpten ihracı için oy birliğiyle karar aldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
‘Bize dava açan firarda tutuklayan hapiste’
‘Bize dava açan firarda tutuklayan hapiste’ Gazeteci Soner Yalçın, Ahmet Şık, eski emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile Prof. Dr. Yalçın Küçük’ün de arasında bulunduğu 13 kişinin yargılandıkları Odatv davasında savcı değişikliği nedeniyle mütalaa verilemedi.
29.09.2021 Gündem
Yılmaz net konuştu: Başka kimse zarar görmeyecek
Yılmaz net konuştu: Başka kimse zarar görmeyecek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, meslekten ihraç edilenlerle ilgili listelerde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) dışında kimsenin olmamasını istediklerini belirterek, "Bütün bileşenlerle, HSYK'da herkes bir tek şeye kilitlendik. Yargıda sadece FETÖ mensuplarını temizlemeye çalışıyoruz. Başka hiçbir kimse bundan zarar görmesin diye azami dikkat ve özen gösteriyoruz. Her türlü bilgi ve belgeyi değerlendiriyoruz. Her gelen belge ve bilgiyi, savunmayı ayrıntılı ele alıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dink soruşturmasına FETÖ’cü darbesi mi!
Dink soruşturmasına FETÖ’cü darbesi mi! 2007’de açılan Dink soruşturmasına bakan savcılar Fikret Seçen, Muammer Akkaş, Cihan Kansız ve Mustafa Çavuşoğlu FETÖ bağlantılı çıktı. Son iki savcıyla kamu görevlileri ve jandarma boyutunda ilerleme sağlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cihan Kansız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihan kansız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.