Çığlı

Çığlı

Son dakika çığlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çığlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çığlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çığlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çığlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.143 çığlı haberi bulunmuştur. Tüm çığlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın!
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Vatan TV
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor  İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.
23.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Vatan TV
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır?
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır? Dünyanın ilk şehir tokeni olan İzmir Token'i halka arz eden Barış Turgut'la yaptığı protokol sonucu 15 milyonluk yatırım yaparak gündeme gelen Ocakçı Holding'de iddiaya göre; holdingin sahibi Sedat Ocakçı'nın yeğeni siber güvenlik uzmanı Salih Han, kuruma ait 2,5 milyar liralık soğuk cüzdanla Dubai'ye kaçtı. Söz konusu haberlerin ardından soğuk cüzdan ile ilgili aramalar arttı.
7.02.2024 Ekonomi
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
17.01.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde artış görülen üst solunun yolu enfeksiyonlarına karşı vatandaşı uyardı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda risk grubundaki kişilere seslenerek "Söz konusu gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.” dedi.
11.01.2024 Gündem
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı İzmir'de gribal enfeksiyon bulgularıyla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne başvurularda yüzde 50'den fazla artış olduğunu söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Güneş Şenol, bu başvuruların daha da artmasını beklediklerini açıkladı. Solunum yolu enfeksiyonlarına yol açan hastalıklardaki artışın normal olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şenol, "Hastaların kapalı alanda vakit geçirmesi bulaş riskini arttırıyor. Hasta kişilerin ve çocukların mümkün olduğu kadar kapalı alanlarda bulunmaması, işe ya da okula gitmemesi, sağlıklı insanlardan uzak durmaya çalışması toplumsal sorumluluğun bir gereğidir" dedi.
10.01.2024 Gündem
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
İzmir'de 5 kilo 403 gram metamfetamin ele geçirildi! Eş zamanlı operasyon
İzmir'de 5 kilo 403 gram metamfetamin ele geçirildi! Eş zamanlı operasyon İzmir'de polisin düzenlediği baskınlarda 5 kilo 403 gram metamfetamin, ruhsatsız 3 tabanca, 1 tüfek ve 70 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, tutuklandı.
23.11.2023 Gündem
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli?
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli? SOLOTÜRK’ün efsane pilotu Yarbay Emre Mert, Cumhuriyet’in 100. Yılında son gösterisini yaparak SOLOTÜRK’teki görevini tamamladı. Emre Mert'in görüntülerine binlerce yorum ve beğeni gelirken kim olduğu da merak konusu oldu. Peki, Yarbay Emre Mert kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.10.2023 Gündem
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Yürek yakan fotoğraf! Bebeğine son kez dokundu, 6 kişiye can verdi
Yürek yakan fotoğraf! Bebeğine son kez dokundu, 6 kişiye can verdi İzmir’de, 35 haftalık hamileyken beyninde tümör olduğu öğrenilen ve tanı konulduktan 1 hafta sonra vefat eden 28 yaşındaki Özlem Serbes, organlarıyla 6 kişiye umut oldu. 35 haftalık bebek, operasyonla anne karnından alınırken, genç kadından geriye ise kuvözde evladına son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı.
11.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
TEKNOFEST İzmir'de başladı! Selçuk Bayraktar: Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak
TEKNOFEST İzmir'de başladı! Selçuk Bayraktar: Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Milli teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgisinin artırılması hedeflenerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olan TEKNOFEST'e sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçiler gelmeye başladı. Açılışta konuşan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak" ifadelerini kullandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise konuşmasında "Bu yıl 337 bin takım 1 milyon yarışmacıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir rekora imza attık. TEKNOFEST kuşağını her daim himaye eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, tüm paydaşlarımıza, özellikle TSK'ya huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum." dedi.
27.09.2023 Gündem
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST 27 Eylül’de İzmir’de
TEKNOFEST 27 Eylül’de İzmir’de Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü ve son durağı olan İzmir’de teknoloji severlerle buluşmaya hazırlanıyor.  TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanında 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı Kaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
İzmir'de kaçak sigara operasyonunda 2 tutuklama! Flaş operasyon
İzmir'de kaçak sigara operasyonunda 2 tutuklama! Flaş operasyon İzmir'in Çiğli ilçesinde bir depoya düzenlenen kaçak sigara operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
11.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çığlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çığlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.