Çiğ Süt Desteği

Çiğ Süt Desteği

Son dakika Çiğ süt desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çiğ süt desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çiğ süt desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğ Süt Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğ süt desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 çiğ süt desteği haberi bulunmuştur. Tüm çiğ süt desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı!
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı! Tarımsal desteklemeler kapsamında bu ay toplam 4 milyar 435 bin 821 lira tutarında ödemenin, çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığını açıklayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,"Üreticilerimize ve çiftçilerimize desteklerimiz devam ediyor" dedi.
26.04.2024 Gündem
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri başlıyor! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi, sosyal medya hesabından 1,3 milyar liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağının müjdesini verdi. Peki, Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Çiğ süt desteği, tohum desteği, sulama desteği ve zeytinyağı desteği yattı mı? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesabına yatırılıyor
Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesabına yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 318 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
9.12.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Kimlik numarasının son hanesine göre ödenecek
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Kimlik numarasının son hanesine göre ödenecek Destek ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Bugün hesaplara aktarılacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. 926 milyon 971 bin 88 liralık tarımsal destekleme ödemeleri bugün itibarıyla başlıyor. Ödemeler kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak. İşte detaylar...
28.10.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Tarımsal destekleme ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çiftçiler tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyordu. Kurban Bayramı öncesi tarımsal destek ödemelerinin yatmasını bekleyen çiftçiler, Sürü Büyütme ve Yenileme Desteği, Çiğ Süt Desteği, Tarımsal Yayım ve Danışmalık Desteği, Hayvansal Hastalıkları Tazminatı Desteği, Dane Zeytin Desteği, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği, Hububat Baklagil ve Dane Mısır Desteği ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı sorguluyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödeme takvimi…
1.07.2022 Ekonomi
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda...
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda... Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. 740 milyon 818 bin 713 TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.
1.07.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! 5 ödeme birden yapılıyor
Paralar hesaplara yatırılıyor! 5 ödeme birden yapılıyor Yüz binlerce kişi bekliyordu. Destek ödemeleri vatandaşların banka hesaplarına yatırılmaya başladı. 5 ödeme birden yapılıyor. Güzel haberi Bakan Kirişci duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci yaptığı açıklamada, "1 milyar 602 milyon 683 bin 221 liralık destekleme ödemesini bugünden itibaren üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz. Üreten, alın ve akıl teri döken çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
22.04.2022 Ekonomi
Süt desteği ile ilgili müjde! Destek primi arttı
Süt desteği ile ilgili müjde! Destek primi arttı Tarım ve Orman Bakanlığı, çiğ süt destekleme prim miktarının 80 kuruş artırılarak 1 liraya yükseltildiğini duyurdu.
18.03.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, saat 18.00'den sonra...
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, saat 18.00'den sonra... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler bugün başladı. Binlerce kişi bekliyordu. Hemen kontrol edin, tek parça halinde saat 18.00'den sonra ödemeler tamamlanacak. Aydın’da faaliyet gösteren üreticilerin beklediği çiğ süt destek ödemeleri başladı. 12 bin 859 yetiştiriciye toplam 16 milyon 538 bin 497 TL ödeme yapılacak.
25.02.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılacak! Binlerce kişi bekliyordu
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılacak! Binlerce kişi bekliyordu Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler bugün yapılmaya başlıyor. Binlerce kişi bekliyordu ve Bakan Pakdemirli duyurdu. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında 808 milyon 706 bin TL'lik ödeme yapılacak. Çiğ Süt Desteği, Geleneksel Kıyı Balıkçılığının Kaydedilmesi Desteği ve Hayvan Hastalıkları Tazminatı Desteği olmak üzere ödemelerin bugün gerçekleştirileceği bildirildi.
5.11.2021 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Ekim ayında...
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Ekim ayında... Paralar hesaba yatacak. Yüz binlerce kişiye devletten karşılıksız para. Tarih belli oldu. Ekim ayında ödenecek. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, iklim değişikliğinin ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının olumsuz etkilerinin üreticiye yansımaması için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, çiftçilere ekimde toplam 773 milyon 269 bin lirayla rekor destek ödemesi yapacaklarını söyledi.
1.10.2021 Ekonomi
Destek ödemesine ilişkin flaş değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı
Destek ödemesine ilişkin flaş değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı Destek ödemesine ilişkin flaş açıklama! Yeni düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlandı. Satışı 1 Temmuz'dan itibaren gerçekleştirilen çiğ sütlerin fatura, e-fatura, e-arşiv fatura, müstahsil makbuzu, e-müstahsil makbuzu ile tedarik sözleşmelerinin Bakanlık Süt Kayıt Sistemi'ne (BSKS) girişi birbirleriyle ilişkilendirilerek yapılacak.
31.08.2021 Ekonomi
Destek ödemeleri ile ilgili flaş gelişme! Belli oldu, 1 ay detayı...
Destek ödemeleri ile ilgili flaş gelişme! Belli oldu, 1 ay detayı... Vatandaşlara yapılan destek ödemeleri ile ilgili detaylar belli oldu. Kayıt şartı bulunuyor. 1 ay detayı dikkat çekiyor.... Çiğ süt desteği ödemelerine ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Çiğ süt desteklemesinden yararlanacak işletme ve sütün elde edildiği hayvanların TÜRKVET'e kayıtlı olması gerekiyor. Ayrıca idari hata sonucu yapılan fazla ödemeyi kendilerine tebliğ edildiği tarihten itibaren bir ay içinde iade etmeyenler 5 yıl hiçbir destekleme programından yararlandırılmayacak.
27.06.2021 Ekonomi
Yüz binlere güzel haber! Aylık olarak ödenecek! Başvurular başladı
Yüz binlere güzel haber! Aylık olarak ödenecek! Başvurular başladı Aylık olarak hesaba yatıyor. Başvurular başladı. Çiğ süt desteği ödemelerine ilişkin esaslar belli oldu. Söz konusu destek, ürettiği çiğ sütü, süt işleme tesislerine fatura-makbuz karşılığında kendisi, üretici ve yetiştirici örgütü vasıtasıyla satan ve Bakanlık Süt Kayıt Sistemi Veri Tabanı'na aylık olarak kaydettirenlere ödenecek.
27.06.2021 Ekonomi
Para ödemesi yapılacak, detaylar belli oldu! Kesinti...
Para ödemesi yapılacak, detaylar belli oldu! Kesinti... Resmen yürürlüğe girdi ve detaylar belli oldu. Paralar hesaplara yatacak. Bakanlığın belirleyeceği dönemler ve birim fiyatlar üzerinden destek ödemesi yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlandı. Süt üreticilerine 2021-2022 yıllarında sağlanacak çiğ süt desteği ve süt piyasasının düzenlenmesine ilişkin hususlar belirlendi. Desteklerden, belirlenen oranlarda kesinti yapılacak. Destekten kimler yararlanabilecek, kimler yararlanamayacak? İşte tüm detaylar
22.04.2021 Ekonomi
Paralar hesaplara yatıyor! Bakan duyurdu, bugün saat...
Paralar hesaplara yatıyor! Bakan duyurdu, bugün saat... Paralar bugün hesaplara yatacak. Bakan duyurdu ve belli oldu. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Saat 18.00'den sonra kontrol edin. Ödemeler bugün başlıyor. 243 bin 128 üreticiye destek ödemesi yapılacak. Çiğ süt desteği ödemeleri bu akşam üreticilerin hesaplarına aktarılacak. Bakan Pakdemirli, "1 milyon 550 bin 719 ton çiğ süt için 424 milyon 194 bin lira ödeme yapacağız." dedi.
12.03.2021 Ekonomi
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2021? TC kimlik numarasına göre mazot gübre desteği 2021 ne zaman verilecek?
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2021? TC kimlik numarasına göre mazot gübre desteği 2021 ne zaman verilecek? 2021 Mazot gübre desteği ödemeleri hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Çiftçiyi desteklemek adına çiftçiye ödenen mazot, gübre, tarımsal destek ödemeleri fiyat artışı 6 Mart 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplarda olacağı merak ediliyor. Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2021? TC kimlik numarasına göre mazot gübre desteği 2021 ne zaman verilecek?
Ödeme yapılacak! Ocakta başlıyor
Ödeme yapılacak! Ocakta başlıyor On binlerce kişiye güzel haber geldi. Bakan duyurdu. Ödeme yapılacak. Ocaktan nisana kadar geçerli olacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ocak-Nisan 2021 için geçerli litresi 2,80 lira olan çiğ süt tavsiye fiyatına, Bakanlıkça litre başına 30 kuruş destek verileceğini bildirdi.
13.12.2020 Ekonomi
Tarım ve hayvancılık destekleri 2020 miktarı belli oldu! Tarım ve hayvancılık desteklemeleri ne zaman ödenecek?
Tarım ve hayvancılık destekleri 2020 miktarı belli oldu! Tarım ve hayvancılık desteklemeleri ne zaman ödenecek? Tarım ve hayvancılıkta destek miktarları belli oldu. Tarımsal üretim ve hayvancılıkta 2020 yılı için uygulanacak tarımsal destekleme miktarları belirlendi. Peki, Tarım ve hayvancılık desteklemeleri ne zaman ödenecek?
7.11.2020 Çalışma Hayatı
Ödemeler bugün saat 18:00'de yapılacak
Ödemeler bugün saat 18:00'de yapılacak Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan açıkladı, ödemenin yapılacağı saat belli oldu. Banka hesaplarına yatırılacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ilk etapta 246 bin 649 üreticinin, işlemleri tamamlanan temmuz ve ağustos aylarına ait 1 milyon 629 bin ton çiğ sütü için 607 milyon lira destek ödemesini bugün saat 18.00'den itibaren yapacaklarını bildirdi.
4.11.2020 Ekonomi
Bakan Pakdemirli açıkladı! Bugün 18.00'den itibaren hesaplara yatırılıyor
Bakan Pakdemirli açıkladı! Bugün 18.00'den itibaren hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kurban Bayramı öncesi, 10 kalemde toplam 358 milyon 204 bin lira tarımsal desteğin çiftçilerimizin hesaplarına yatırılacağını müjdeledi.
24.07.2020 Ekonomi
Bakan Pakdemirli duyurdu: Ödemeler cuma günü yapılacak
Bakan Pakdemirli duyurdu: Ödemeler cuma günü yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 329,4 milyon liralık çiğ süt desteği ödemesini, cuma günü 18.00'den sonra üreticinin hesaplarına yatıracaklarını bildirdi.
22.07.2020 Ekonomi
Çiğ süt destek ödemelerinde değişiklik
Çiğ süt destek ödemelerinde değişiklik Çiğ süt üretiminde sürdürülebilirliği sağlamak üzere yetiştiricilerin desteklenmesine yönelik uygulamalar belirlendi.
9.06.2020 Ekonomi
Buzağı desteklemesi 2020 ne zaman ödenecek? Çiğ süt desteği yattı! Tarım Bakanı tarih verdi, T.C ile Buzağı desteklemesi sorgulama…
Buzağı desteklemesi 2020 ne zaman ödenecek? Çiğ süt desteği yattı! Tarım Bakanı tarih verdi, T.C ile Buzağı desteklemesi sorgulama… Buzağı desteklemesi 2020 ne zaman ödenecek? Sorusuna Tarım Bakanlığı’nın çiğ sürt desteklerinin bugün yatacağını duyurmasının ardından cevap aranmaya başladı. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşa devlet tarafından verilen buzağı desteklemesi, henüz hesaplara yatmadı. Peki, Buzağı desteklemesi 2020 ne zaman ödenecek? İşte buzağı desteği son durum…
20.04.2020 Çalışan Hakları
Bakan Pakdemirli açıkladı: 284 milyon liralık destek
Bakan Pakdemirli açıkladı: 284 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımsal destek ödemeleri kapsamında, çiğ süt, malak, kırsal kalkınma ve tohum-fidan desteği adı altında üreticilere toplam 284 milyon liralık ödeme yapacaklarını bildirdi.
8.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çiğ Süt Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğ süt desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.