Çifte Cinayet

Çifte Cinayet

Son dakika çifte cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çifte cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çifte cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çifte Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çifte cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 çifte cinayet haberi bulunmuştur. Tüm çifte cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış Batman'da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, "Kızım namussuzluk yapmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı siyahla intihar etti. Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Bursa'da kavga cinayetle bitti: Cep telefonu silah sayıldı, detaylar şok etti
Bursa'da kavga cinayetle bitti: Cep telefonu silah sayıldı, detaylar şok etti Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Yasin Sakarya’nın (22) öldürülmesi ile ilgili davada cep telefonu silah sayıldı. Cinayet davasında Muhammet Can Oktan (20) ile ağabeyi Mustafa Oktan'a (23) önce müebbet hapis cezası verildi, ardından ‘iyi hal’ indirimiyle ceza 25'er yıla indirildi. Davanın karar duruşmasında söz alan Muhammet Can Oktan'ın avukatı Hakan Gündoğdu, ‘Kasten öldürmek’ suçlamasını kabul etmediklerini belirterek, “Hakim Bey, cep telefonu ile kim kimi öldürebilir? Cep telefonu ile ancak birilerine mesaj atıp, tehdit edebilirsiniz. Cep telefonu ile kişinin öldüğü duyulmamıştır" dedi.
26.09.2023 Yaşam
Bakan Güler, birlik komutanları ile görüştü! Talimatı verdi
Bakan Güler, birlik komutanları ile görüştü! Talimatı verdi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi.
26.09.2023 Gündem
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, 17 ve 18 yaşlarındaki ikisi kız altı kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürüldü. Bir arkadaşları Bebek sahilindeki dehşet anlarını “Her şey 30 saniye içinde oldu. Önce Engin’e, sonra Mazlum’a saldırdılar. Beni de yaralayıp kaçtılar” diye anlattı.
26.09.2023 Yaşam
İntikam paylaşımından 8 saat sonra öldürüldü! Çifte cinayet sanığının kardeşine kanlı infaz
İntikam paylaşımından 8 saat sonra öldürüldü! Çifte cinayet sanığının kardeşine kanlı infaz Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, geçen yıl Hasan Akköse (19) ile İsmail Yalçın'ı (17) öldürüp, cesetlerini su kuyusuna atarak yaktıktan sonra üzerlerini taşla kapattığı belirlenip tutuklanan ve hakkında dava açılan Mustafa Akköse'nin (34) kardeşi Kemal Akköse (25), otomobilinde av tüfeğiyle öldürüldü. Olaydan 8 saat önce, Hasan Akköse'nin annesi A.K.'nin sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını koyup üzerine 'Söz intikamın alıcam kuzum' yazıp, paylaştığı ortaya çıktı. Polis, şüpheli olarak A.K.'nin boşandığı Y.A.'yı gözaltına aldı.
10.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı Şanlıurfa'da sığınakta yakalandı
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı Şanlıurfa'da sığınakta yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde Mustafa Kırgın (58) ile Orhan Yıldız'ın (52) öldürülmesine ilişkin soruşturmada, saldırının planlayıcı olduğu iddia edilen A.K., Şanlıurfa'da bir evin bahçesindeki sığınakta yakalanıp, tutuklandı.
9.04.2023 Gündem
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı Haaytı 'Kuzuların Sessizliği' filmine ilham oldu, onunla gardiyanlar bile yalnız kalmak istemedi. Hapishanede işlediği çifte cinayet sebebi ile 28 Haziran 1978 yılında ömür boyu hapse mahkum edildi. Dünyanın en tehlikeli suçlularından olan Robert Maudsley, kırılması zor bir rekora imza attı.
21.01.2023 Dünya
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu Erzurum'un Hınıs ilçesine, ana sınıfı öğretmeni olarak atanan Özge Kılıç (26), babası ve ablasıyla ilk görev yerine giderken kazada yaşamını yitirdi. Yaralanan baba Hüseyin Kılıç (56) ile abla Gamze Yavuz (32) ise hastanede tedaviye alındı.
3.09.2022 Yaşam
Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu öldürdü! Amasya'da çifte cinayet
Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu öldürdü! Amasya'da çifte cinayet Amasya’nın Taşova ilçesinde bir şahıs, dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu tabancayla öldürerek kaçtı.
3.09.2022 Yaşam
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın dershaneler konusunda uzun süredir tehdit aldığı öne sürüldü. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı.
14.07.2022 Yaşam
Hollywood'u sarsan çifte cinayet! Gece parti ile başladı ölüm ile bitti
Hollywood'u sarsan çifte cinayet! Gece parti ile başladı ölüm ile bitti Depo partisinde başlayan eğlence çifte cinayet ile sonlandı. Christy Giles ve Hilda Marcela Cabrales-Arzola iki arkadaşın cesetleri farklı hastanelerde bulundu. Soruşturma ile ilgili sürpriz isim tutuklandı.
7.07.2022 Dünya
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...'
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...' Konya'da 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayeti ile ilgili tutuklanan sanıklardan Esra Taş'ın (28) cezaevindeki telefon görüşmesinde annesi D.T.'ye ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği belirtildi. Esra Taş'ın görüşmenin devamında, '3 kez bağlayıp açacaksın' diyerek annesine batıl inançlar doğrultusunda telkinlerde bulunduğu da aktarıldı.
9.06.2022 Yaşam
Çifte cinayetin şüphelisi tutuklandı! Katil eşi çıktı: 'Uzun zaman öldürmek için plan yaptım'
Çifte cinayetin şüphelisi tutuklandı! Katil eşi çıktı: 'Uzun zaman öldürmek için plan yaptım' Van'ın İpekyolu ilçesinde, Veysel Coşkun (65) ile eşi Zeynep Şengüler'i (47) tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet Veysi Şengüler (50), dün çıkarıldığı Van Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Tasarlayarak adam öldürme ' suçundan tutuklandı. 
31.01.2022 Yaşam
Otelci karı-kocanın sır cinayeti! Korkunç şekilde infaz edildiler
Otelci karı-kocanın sır cinayeti! Korkunç şekilde infaz edildiler Beyoğlu ve Fatih’te iki ayrı butik oteli olan Esra Yıldız, Avcılar’daki evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Kayıp olarak aranan eşi Nuri Yıldız’ın da 3 gün sonra Beylikdüzü’ndeki boş bir arazide başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis, maskeli 2 kişiyi her yerde arıyor…
14.10.2021 Yaşam
Çifte cinayet zanlısına film gibi operasyon! 'Teslim ol' çağrısına olumsuz yanıt verince...
Çifte cinayet zanlısına film gibi operasyon! 'Teslim ol' çağrısına olumsuz yanıt verince... Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz yanıt verince polisin balkona itfaiye merdiveni ile çıkarak yaptığı operasyonla yakalandı.
1.09.2021 Gündem
İstanbul'da gece yarısı dehşet! Lüks araçla gelip katlettiler...
İstanbul'da gece yarısı dehşet! Lüks araçla gelip katlettiler... Son dakika haberine göre; İstanbul'da gece yarısı kan donduran çifte cinayet yaşandı. Adalet Bike ile park halindeki otomobilinde sohbet eden Gökhan Denli, yanlarına yanaşan lüks araçtan inen kişiler tarafından öldürüldü. Saldırganlar kadını zorla otomobillerine bindirerek kaçırdı. Adalet Bike’nin cansız bedeni birkaç saat sonra yol kenarında tanınmayacak halde bulundu.
23.06.2021 Yaşam
Bacanağı ile baldızını öldürdü! 'Canavarca hisle öldürmüş olsam parçalardım'
Bacanağı ile baldızını öldürdü! 'Canavarca hisle öldürmüş olsam parçalardım' Erzurum'da, baldızı Hülya Özmen (29) ile bacanağı Fatih Özmen'i (27), evlerinin önünde pusu kurup, tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen eski uzman çavuş Mükremin Turan'a (41) tutuklu yargılandığı davada verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Turan'ın baldızı ve bacanağını tasarlayarak öldürdüğüne vurgu yapılan gerekçeli kararda, sanığın son savunmasında, "Canavarca hisle öldürmüş olsam, diğer öldüren kişiler gibi parçalayıp, kovaya koymam gibi faaliyetlerde bulunmam gerekmektedir. Ben sadece ateş ederek ölüme sebebiyet vermişim. Cesetler üzerinde bir oynamada bulunmadım. Canavarsa hisle adam öldürme suçunu kabul etmiyorum" dediği yer aldı.
16.10.2020 Gündem
Çifte cinayet! Eşini ve yakın arkadaşını öldürdü
Çifte cinayet! Eşini ve yakın arkadaşını öldürdü Arnavutköy'de eşini ormanlık alanda öldüren kişi, daha sonra bir arkadaşının evini basarak kurşun yağdırdı. Arkadaşını da öldüren saldırgan polis tarafından yakalandı.
24.09.2020 Yaşam
İşte tam o an! Kahvehanedeki çifte cinayet kamerada
İşte tam o an! Kahvehanedeki çifte cinayet kamerada Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir kahvehanede 2 kişinin yaşamını yitirdiği ve 1 kişinin yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde saldırgan Mevlüt Çağşak (55), tartıştığı Hacı Ahmet Öksüz (41), Ayhan Yalçınkaya (45) ve Necati Harmancı'ya (44) defalarca tabancayla ateş açıp, uzaklaşıyor.
14.09.2020 Yaşam
Bacanağı ve baldızını öldürmeye 4 dolu şarjörle gitmiş
Bacanağı ve baldızını öldürmeye 4 dolu şarjörle gitmiş Erzurum'da, baldızı Hülya Özmen (29) ile bacanağı Fatih Özmen'i (27) pusu kurarak öldüren Mükremin Turan'ın (41) 4 dolu şarjörle olay yerine gittiği tespit edildi. Mükremin Turan, verdiği ifadede cinayet planını tüm detaylarıyla anlattı. Eşinin Fatih Özmen'in yaptığı esprilerine fazla güldüğünü söyleyen Turan, günlerce plan yaptığını belirtti. Bacanağını öldürmek için evlerinin önünde beklediğini anlatan Turan, "Tabancanın ucuyla camı tıkladım. Fatih kafasını çevirip beni görünce panikledi. Fatih'in kafasına doğru tetiğe bastım. Hülya'ya ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Ancak Hülya'nın yere düştüğünü görünce kendi kendime 'Ben Hülya'ya dokunmayacaktım, bunu şimdi niye vurdum' dedim" diye konuştu.
13.05.2020 Gündem
Çifte kadın cinayeti sanığından kan donduran ifadeler
Çifte kadın cinayeti sanığından kan donduran ifadeler Isparta'da 2 yıl önce 2 ay arayla, otomobiline aldığı 2 kadını para ve ziynet eşyaları için boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Bekir Çiftçi, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu ile 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
6.03.2020 Gündem
Çifte cinayette flaş gelişme! İntihar girişiminde bulundu
Çifte cinayette flaş gelişme! İntihar girişiminde bulundu İzmir'in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park (53) ile doktor Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'i tabancayla vurarak öldüren ve paralarını gasp eden, polisle girdiği çatışmada da bir polisi başından vurarak ağır yaralayan Enver Yıldız (30) gözaltında intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
6.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çifte Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çifte cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.