Ciciş Kardeşler

Ciciş Kardeşler

Son dakika ciciş kardeşler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ciciş kardeşler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ciciş kardeşler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ciciş Kardeşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ciciş kardeşler gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 ciciş kardeşler haberi bulunmuştur. Tüm ciciş kardeşler haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ciciş Kardeşler'in evine polis baskını! Ceyda Ersoy'un açıklaması şaşırttı
'Ciciş Kardeşler'in evine polis baskını! Ceyda Ersoy'un açıklaması şaşırttı Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri, 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklu bulunan ve kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen kardeşlerden Esra Ersoy’un evine baskın düzenledi. Ersoy’a ait elektronik eşyalara el koyulurken, kardeşi Ceyda Ersoy’un odasında ve pencerenin dışında bulunanlar dikkat çekti. Gözaltına alınan Ceyda Ersoy'un açıklaması da şaşırttı.
22.12.2022 Magazin
Çocuğa cinsel istismardan ceza almıştı! Esra Ersoy'un avukatı: Asıl mağdur müvekkilim
Çocuğa cinsel istismardan ceza almıştı! Esra Ersoy'un avukatı: Asıl mağdur müvekkilim Bodrum’da 13 yaşındaki D.S.B.’ye istismarda bulunduğu iddiasıyla 2 ayrı suçtan toplamda 10 yıl 1 ay hapse çarptırılan Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy’un avukatı Merve Uçanok, D.S.B. hakkında savcılığın verdiği takipsizlik kararına itiraz etti. İtiraz dilekçesinde D.S.B. ve ailesinin beyanlarının çelişkili olduğu, savcılığın olay yerindeki güvenlik kameralarını yeterli incelemediği öne sürüldü. Adli muayenede Ersoy’un vücudunda çeşitli ekimozlar bulunduğu ve elbisesinin yırtıldığı vurgulanan dilekçede, Ersoy’un asıl mağdur olduğu iddia edildi. Avukat Uçanok, D.S.B. hakkında verilen takipsizlik kararının kaldırılmasını talep etti.
23.04.2022 Magazin
Cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Esra Ersoy ile ilgili flaş gelişme
Cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Esra Ersoy ile ilgili flaş gelişme Muğla'nın Bodrum ilçesinde ‘Ciciş Kardeşler’ olarak bilinen Esra Ersoy'un (40), 13 yaşındaki D.S.B.'ye cinsel istismarda bulunup konut dokunulmazlığını ihlal ettiği iddiasıyla yargılandığı ve 10 yıl 1 ay hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne konulan Ersoy'un, 'D.S.B. 18 yaşından büyük gösteriyordu' ifadesiyle ilgili Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen raporda, D.S.B.'nin kemik yaşının 14 olarak tespit edildiği belirtildi. Kararda, yaşı küçük olan D.S.B. ve ailesinin sanık Ersoy'a suç atmasını gerektirecek bir nedenin bulunmadığı da vurgulandı
9.04.2022 Yaşam
Esra Ersoy olayı ne? Ciciş Esra Ersoy tutuklandı mı, neden?
Esra Ersoy olayı ne? Ciciş Esra Ersoy tutuklandı mı, neden? “Esra Ersoy olayı ne?” ve “Ciciş Esra Ersoy tutuklandı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Bodrum'da "Çocuğa cinsel istismar" ve "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından toplam 10 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılarak yakalama kararı çıkarılan Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy, mahkeme kararı yüzüne okunduktan sonra tutuklandı. Esra Ersoy'un avukatı Merve Uçanok, "Biz Esra Hanım'ın masumiyetine inanıyoruz ve dosyada toplanmayan birçok delil var. Biz istinaf aşamasında bunları da sunduk. Sonuç alacağımıza inanıyoruz" dedi.
22.03.2022 Magazin
Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy tutuklandı!
Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy tutuklandı! Bodrum'da "Çocuğa cinsel istismar" ve "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından toplam 10 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılarak yakalama kararı çıkarılan Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy, mahkeme kararı yüzüne okunduktan sonra tutuklandı. Esra Ersoy'un avukatı Merve Uçanok, "Biz Esra Hanım'ın masumiyetine inanıyoruz ve dosyada toplanmayan birçok delil var. Biz istinaf aşamasında bunları da sunduk. Sonuç alacağımıza inanıyoruz" dedi.
22.03.2022 Magazin
Ciciş Esra Ersoy'un kıyafeti 183 bin TL! Dikkat çeken yorum!
Ciciş Esra Ersoy'un kıyafeti 183 bin TL! Dikkat çeken yorum! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, 3 bin TL'lik çorabı ve 30 bin TL'lik çantası ve 150 bin TL değerindeki saatiyle poz verip, altına not düştü; "Görgüsüz demeyin, bebekliğimden beri bu markaları kullanıyorum..."
27.09.2021 Magazin
Ciciş Ceyda'nın kaçamak gecesi
Ciciş Ceyda'nın kaçamak gecesi Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy, önceki akşam Darüşşafaka'nın NBA'den transfer ettiği ABD’li oyun kurucusu Ray McCallum ile birlikte yakalandı.
6.12.2018 Magazin
'Cicişler' serbest bırakıldı
'Cicişler' serbest bırakıldı ‘Cicişler’ diye tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler Narkotik Şube’nin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Ciciş kardeşler emniyetteki işlemlerinin ardından kan ve doku örneği vermek için, gözaltına alınmalarından 2 saat sonra hastaneye sevk edildi. İşlemlerinin ardından Ersoy kardeşler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
28.11.2018 Magazin
Ciciş Esra'dan şaşırtan Hülya Avşar yorumu
Ciciş Esra'dan şaşırtan Hülya Avşar yorumu Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, katıldığı magazin programında "Hülya Avşar benim selülitli halim ve kadınlara hitap etmiyor" sözleriyle gündeme geldi.
2.10.2018 Magazin
Cicişler yine birbirine girdi!
Cicişler yine birbirine girdi! Sosyal medyada 'cicişler' olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, yine bir tartışma olayıyla gündeme geldi.
24.09.2018 Magazin
'Ciciş' Ceyda'dan yeni paylaşım!
'Ciciş' Ceyda'dan yeni paylaşım! ‘Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy, tedavi gördüğü özel bir hastanenin odasından fotoğrafını paylaştı.
26.04.2018 Magazin
Cicişler’in kavgasını polisler ayırdı
Cicişler’in kavgasını polisler ayırdı Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler kavga edip birbirlerini yaraladı. Eve gelen polisin zor ayırdığı kardeşler hastaneye kaldırıldı.
18.04.2018 Magazin
Cicişler birbirine girdi! Hastanelik oldular
Cicişler birbirine girdi! Hastanelik oldular 'Ciciş kardeşler' diye tanınan Esra ve Ceyda kardeşler Etiler'deki evlerinde bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuştu. Komşular polise haber verirken iki kardeş ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2018 Magazin
Cicişler'den Taha Özer açıklaması: Kardeş gibiydik!
Cicişler'den Taha Özer açıklaması: Kardeş gibiydik! Taha Özer'e yapılan polis baskınıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ciciş kardeşler, "Bilgisayarında bizim görüntümüz çıkmaz. Tatillerde bile ayrı odalarda kalıyorduk" dedi.
23.03.2018 Magazin
Cicişler'i çok fena dolandırdılar! 300 bin TL...
Cicişler'i çok fena dolandırdılar! 300 bin TL... Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy, lüks araba satın almak için galericiye tam 300 bin TL ödedi. Galerici parayı alıp sırra kadem basınca Cicişler mahkemeye koştu.
15.12.2017 Magazin
RTÜK'ten kurallara uymayan TV'lere ceza
RTÜK'ten kurallara uymayan TV'lere ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), aile yapısını bozan cinsel içerikli yayınlar ile dini duyguları istismar ederek vatandaşları dolandıran televizyon kanallarına yüksek miktarda para ve yayın durdurma cezası verdi.
29.09.2021 Gündem
Ciciş Esra'ya şok! 14 yıl hapsi isteniyor...
Ciciş Esra'ya şok! 14 yıl hapsi isteniyor... Kamuoyunda ‘Cicişler’ olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra Ersoy, ehliyetine el koyan polise tokat attığı, polis otomobiline çarptığı ve kendini cipine kilitleyerek direndiği gerekçesiyle yargılandığı davaya zorla getirilecek.
8.12.2016 Magazin
Ciciş kardeşler çekimde!
Ciciş kardeşler çekimde! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler bir proje için çekime girdi, hesaplarından paylaştıkları karelerle hayranlarını da haberdar etmeyi unutmadı.
14.10.2016 Magazin
Esra - Ceyda Ersoy'dan Bodrum pozu!
Esra - Ceyda Ersoy'dan Bodrum pozu! Her yaptıkları olay olan ciciş kardeşler, gelebilecek yorumlarla ilgili ön açıklamanın ardından, Bodrum tatillerinden fotoğraf paylaşmaya başladılar.
14.07.2016 Magazin
Ciciş kardeşler birbirine tanıklık etti!
Ciciş kardeşler birbirine tanıklık etti! Kamuoyunda ‘Cicişler’ olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra Ersoy’un 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada kardeşi Ceyda Ersoy tanık olarak dinlendi...
18.02.2015 Magazin
Cicişler Şahan'ı çok kızdıracak!
Cicişler Şahan'ı çok kızdıracak! Bir magazin programına konuk olan Ciciş Kardeşler, Şahan Gökbakar için, "O da Bilkent mezunu biz de Bilkent mezunuyuz...
7.11.2014 Magazin
Cicişler üniversiteleriyle övündü
Cicişler üniversiteleriyle övündü Bir magazin programına konuk olan Ciciş Kardeşler, Şahan Gökbakar için, "O da Bilkent mezunu biz de Bilkent mezunuyuz. Bilkent'ten daha iyi bir şey çıkabilirdi" dedi.
21.01.2022 Magazin
Cicişler Almanya'yı salladı
Cicişler Almanya'yı salladı Gece kulübünde sahneye çıktılar...
4.06.2014 Magazin
Cicişler reklam yüzü oldu
Cicişler reklam yüzü oldu Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşler bir boya markasının reklam yüzü oldu.
23.05.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ciciş Kardeşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ciciş kardeşler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.