Çiçekçi

Çiçekçi

Son dakika çiçekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiçekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiçekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiçekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiçekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 326 çiçekçi haberi bulunmuştur. Tüm çiçekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep Yılbaşının simgelerinden biri haline gelen, şans ve bereket getirdiğine inanılan kokina çiçekleri, yoğun ilgi görüyor. Özellikle sosyal medya ile popülerliği artan kokina çiçeğine ilişkin İzmir Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Kazım Kış, "Şu an fiyatlar, 125 ile 150 TL arasında değişiyor. Ancak ürün azaldıkça fiyatlar, 200-250 TL'ye çıkabilir. Kokina çiçeği, karaborsaya düşebilir" dedi.
25.12.2023 Gündem
Sergio Aguero'ya Gökhan Gönül'den 20 milyon liralık jest!
Sergio Aguero'ya Gökhan Gönül'den 20 milyon liralık jest! Arjantinli eski futbolcu Sergio Aguero, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izlemek üzere geldiği İstanbul’da taksi bulmakta zorlandı. Yemek yediği mekânın kapısında yarım saat bekleyen Aguero’nun imdadına meslektaşı Gökhan Gönül yetişti.
10.06.2023 Magazin
Baharın gelmesiyle vatandaşlar akın etti! 70 liradan 2 bin liraya kadar yükseliyor
Baharın gelmesiyle vatandaşlar akın etti! 70 liradan 2 bin liraya kadar yükseliyor Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çeşit çeşit çiçekler raflardaki yerini almaya başlarken Eskişehir’de ki çiçekçi esnafları 'Frezya' çiçeğine talebin yoğun olduğunu ifade ettiler.
8.04.2023 Ekonomi
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol'
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol' İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
17.01.2023 Gündem
Kokina çiçekleri yılbaşı için raflardaki yerini aldı! Fiyatı iki kat arttı
Kokina çiçekleri yılbaşı için raflardaki yerini aldı! Fiyatı iki kat arttı Yılbaşının sembol çiçeği olarak görülen kokina, rafları süslemeye başladı. Çiçekçiler, kokina fiyatlarının geçtiğimiz yıla göre iki kat artarak 50 TL’den satıldığını söyledi.
17.12.2022 Ekonomi
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı Sahte doktor olayı Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ayşe Özkiraz'ın sahte doktor oyunu hastanede görevli çocuk cerrahisi uzmanının başhekimliğine sunduğu dilekçeyle anlaşılırken, ortaya çıkan detayları okuyucuyu şaşkına uğrattı. Peki, Ayşe ÖzKiraz olayı nedir, nasıl gelişti? Sahte doktor Ayşe kimdir, hastaneden maaş aldı mı?
2.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Her geçen gün yeni detayların çıktığı olayda Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Bu buluşma sonrası gerçek ortaya çıktı. Öte yandan Sahte doktorun ses kaydı  ve yazışmaları da ortaya çıktı. Özel bir üniversitenin sağlık bölümü öğrencilerinin yer aldığı WhatsApp grubuna ses kaydı atan Ayşe Özkiraz (20), girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktarıyor. İşte Türkiye'nin gündemine oturan sahte doktor skandalının detayları...
2.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce başka sahte doktorlar olduğunu da itiraf eden Özkiraz, kendisine doğum gününde çelenk göndermiş. Üstelik genç kadının özel hayatındaki sahtekarlıkları da ifşa oldu. Skandaldaki ‘astsubay mesajı detayı’ ise okuyanları şaşırtırken, Özkiraz' hayatı tamamen yalan hikayesi çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği 2 müfettiş, hastanedeki çalışmalarını tamamladı. Savcılığın soruşturması kapsamında el konulan cep telefonunun incelemesi süren Özkiraz'ın banka hesapları da incelenmeye alındı.Öte yandan sahte doktor Özkiraz'ın babası Ali Özkiraz ilk kez konuştu. Kızının babası Ali Özkiraz'ı da kandırdığı ortaya çıktı. Baba Özkiraz "Traktörümü satıp parasını kızıma gönderdim. Tıp kitapları için benden 35 bin lira para aldı" dedi ve kendisini nasıl kandırdığını anlattı. İşte Türkiye’nin konuştuğu olayla ilgili şoke eden detaylar...
30.11.2022 Yaşam
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet Tüyler ürperten cinayet haberi bu kez de Denizli’den geldi. Eşi ile tartışma yaşayan adamın adeta gözü döndü. Babası dahi engel olamadı onu da bacağından yaraladı. Katil sonra ise yakayı böyle ele verdi.
30.11.2022 Yaşam
Sahte doktora çiçek teslimatı yapan çiçekçi: 'Şok olduk'
Sahte doktora çiçek teslimatı yapan çiçekçi: 'Şok olduk' Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki devlet hastanesinde sahte doktor skandalında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın inandırıcılığını kanıtlamak için 21. yaş gününde kendisine çiçek göndererek kutladığı öğrenildi.
29.11.2022 Yaşam
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısın gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashır'in, olaydan sonra yakalandığı evin kaçmasına yardım edecek Ahmet Jarkas'ın annesine ait olduğu ortaya çıktı. Ahmet Jarkas kardeşleri ile annesinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Bu arada teröristin kaçarken elinde bulunan güllerin sırrı da çözüldü.
16.11.2022 Gündem
Ataköy'deki 'tente faciası' davasında tanık: Cenaze imamı ben anons yaptığımda beni durdurdu
Ataköy'deki 'tente faciası' davasında tanık: Cenaze imamı ben anons yaptığımda beni durdurdu Bakırköy Ataköy 5. Kısımda Ömer Duruk Cami'nde 2017 yılında 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 45 kişinin yaralandığı 'Tente faciasına' ilişkin 4 tutuksuz sanık imamın "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 15'er yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Camiinin temizlik görevlisi olan tanık Ali Rıza Mülayim ifadesinde "Tente esnediğinden ben cenaze yakınlarına boş alanlarda saf tutmaları için anons yapıyordum. Ancak tam o sırada cenaze imamı sanık Mustafa Çiçek, 'Sen ne diyorsun' diyerek mikrofonu aldı ve 'Arkadaşlar hemen burada saf tutalım birkaç dakika içinde kılar çıkarız' dedi" diye konuştu.
28.10.2022 Yaşam
108 santim boyundaki Emine ve Ahat, dünyaevine girdi
108 santim boyundaki Emine ve Ahat, dünyaevine girdi Sosyal medyada tanışıp birbirlerine aşık olan, ikisi de 108 santimetre boyundaki Sivaslı Ahat Öztürk (23) ile Gümüşhaneli Emine Demirel (24), dünyaevine girdi. Emine Demirel, "Her zorluğa beraber göğüs gerdik" dedi.
21.07.2022 Yaşam
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi? Bir zamanlar fenomen programı "Gelinim Olur musun" ile tanınan Caner Toygar sosyal medya hesabı üzerinden kötü bir haber paylaştı. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner Toygar Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
31.05.2022 Televizyon
Evlenecek yüz binlerce çifti ilgilendiren açıklama! En düşük düğün masrafı...
Evlenecek yüz binlerce çifti ilgilendiren açıklama! En düşük düğün masrafı... Evlenecek yüz binlerce çifti ilgilendiren açıklama! Enflasyon nedeniyle düğün yerine nikahlar artışa geçti. En düşük bir düğünün fiyatı 150-200 bin lira civarına kadar ulaştı. Bu yıl düğün hazırlığında olan çiftlerin sezon yoğunluğuna yakalanmaması için tavsiyelerde bulunan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu sezon, pandemi koşullarında düğün yapmak istemeyen çiftlerle birlikte son 2 yıldan daha fazla düğün organizasyonun olacağını ön görüyoruz. Bu yılki yoğunlukla birlikte fotoğrafçı esnafından kuaförlerimize, gelinlikçi esnafımızdan beyaz eşyacıya, sektördeki tüm esnafımız hazır. Piyasalarda yaşanacak bu canlanmadan esnafımız umutlu. Evlenecek çiftlerimiz de ön hazırlıklarını yaparak eksiklerini tamamlamalı” dedi.
16.04.2022 Ekonomi
Çiçekçilerde 14 Şubat bereketi
Çiçekçilerde 14 Şubat bereketi Düzce’de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla eşine, sevgilisine hediye almak isteyenler yine çiçekçileri doldurdu. Çiçekçi Erol Sezer, 14 Şubat'ta çiçeğin yine en favori hediye olduğunu belirterek hareketliliğinin ise iki gün önceden başladığını söyledi.
14.02.2022 Ekonomi
Çiçekçiler bu yıl satışlardan umutlu!
Çiçekçiler bu yıl satışlardan umutlu! Geçtiğimiz yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmalarına rağmen umdukları satışı yapamayan çiçekçiler, bu yıl satışların hareketlenmesini bekliyor.
13.02.2022 Ekonomi
Sevgililer Günü öncesi kıyasıya rekabet yaşandı
Sevgililer Günü öncesi kıyasıya rekabet yaşandı Eskişehir’de Sevgililer Günü öncesi yapılan son çiçek mezatında yoğun katılımla birlikte kıyasıya rekabet yaşandı. Yapılan mezatın sorumlusu Selim Şengöz, “Türkiye’nin 20 ilindeki mezatlara yoğun katılım var. Katılım artınca fiyatlar da rekabetten dolayı artıyor” ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
Çiçek fiyatlarına 14 Şubat zammı!
Çiçek fiyatlarına 14 Şubat zammı! Kayseri’de 14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte gül başta olmak üzere çiçeklerin fiyatları arttı. Çiçekçi Mehmet Bener, “Fiyat artışlarından dolayı bizde güle zam yapmak zorunda kaldık” dedi.
11.02.2022 Yaşam
14 Şubat Sevgililer Günü'nün vazgeçilmeziydi! Fiyatı 4 kat arttı
14 Şubat Sevgililer Günü'nün vazgeçilmeziydi! Fiyatı 4 kat arttı Sevgililer Günü'nün vazgeçilmeziydi. Fiyatlar 4 kat arttı. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kesme çiçek üretiminde öne gelen illerden Yalova’daki çiçek mezatlarında hareketlilik yaşanıyor. Esnaflar en güzel çiçekleri müşterilerine sunmak için açık artırmada birbirleriyle kıyasıya yarışırken gül fiyatlarındaki artış ise el yakıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
10.02.2022 Ekonomi
14 Şubat gül fiyatları! Sevgililer Günü’nde gülün tanesi kaç liradan satılacak?
14 Şubat gül fiyatları! Sevgililer Günü’nde gülün tanesi kaç liradan satılacak? 14 Şubat gül fiyatları, Sevgililer Günü’ne az bir süre kala araştırılıyor. 14 Şubat’a sayılı günler kala çiçekçiler hazırlıklarına devam ederken, sevgilisine gül alacaklar gülün tanesinin 14 Şubat’ta ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, Sevgililer Günü’nde gülün tanesi kaç liradan satılacak?
8.02.2022 Gündem
Sevgililer Günü'nde en ucuz gül 30 TL'den satılacak
Sevgililer Günü'nde en ucuz gül 30 TL'den satılacak 14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala çiçekçilerde hazırlıklar devam ediyor. Çiçekçiler, gülün tanesinin bu seneki 14 Şubat’ta 30 TL'den satılacağını söyledi.
8.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çiçekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiçekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.