Chrysler

Chrysler

Son dakika Chrysler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chrysler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chrysler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chrysler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chrysler gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 chrysler haberi bulunmuştur. Tüm chrysler haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOGG'dan resmi açıklama geldi!  Türkiye'de bir ilk gerçekleşti
TOGG'dan resmi açıklama geldi! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti Türkiye'nin yerli otomobili TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Awards 2021'de büyük bir ödüle layık görüldü.
18.04.2021 Ekonomi
Türkiye meydan okuyor! Dünya şirketlerinde yerli otomobil korkusu
Türkiye meydan okuyor! Dünya şirketlerinde yerli otomobil korkusu Almanya'nın günlük gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'da (FAZ) yer alan haberde, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği elektrikli otomobilin tek bir şarjla 500 kilometreden fazla gitmeyi ve “akıllı” olmayı garanti ederek, Tesla, Volkswagen ve diğer tüm potansiyel rakiplere meydan okuyacağı belirtildi.
7.04.2021 Dünya
Alman gazetesinden 'TOGG' ile ilgili dikkat çeken ifadeler!
Alman gazetesinden 'TOGG' ile ilgili dikkat çeken ifadeler! Almanya'nın günlük gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'da (FAZ) yer alan haberde, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği elektrikli otomobilin tek bir şarjla 500 kilometreden fazla gitmeyi ve “akıllı” olmayı garanti ederek, Tesla, Volkswagen ve diğer tüm potansiyel rakiplere meydan okuyacağı belirtildi.
7.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek Dünya çapında faaliyet gösteren mikroçip üreticilerinden Intel, özellikle otomotiv sektörünü ciddi şekilde etkileyen çip krizine çözüm amaçlı olarak 20 milyar dolarlık yatırımla ABD’nin Arizona eyaletinde iki yeni çip fabrikası inşa etmeyi planladığını duyurdu.
25.03.2021 Ekonomi
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz!
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz! Araba almak isteyenlere kötü haber. Koronavirüs nedeniyle üretimlerini durdurup işçilerini izne çıkartan otomotiv devleri şimdi yeni bir krizle karşı karşıya. Pandemi sürecinde otomobil üretimi durma noktasında gelince yarı iletken çip üreticileri ilk çare olarak satış rekorları kıran tüketici elektroniği alanına üretim yapmıştı. Ancak şimdi bu karar tekrar kapılarını açan otomobil fabrikaları için de yeni bir krizin kapılarını ardına kadar araladı.
1.02.2021 Ekonomi
2 otomobil devi resmen birleşti! Dünyaya duyuruldu...
2 otomobil devi resmen birleşti! Dünyaya duyuruldu... Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile PSA Grubu'nun birleşmesiyle ilgili çalışmalar tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde onay alan birleşme resmen kesinleşti. Birleşmeyle oluşan yeni şirket Stellantis'in hisse senetleri 18 Ocak Pazartesi günü Paris'te Euronext ve Milano'da Mercato Telematico Azionario borsalarında ve 19 Ocak Salı günü de New York Borsasında, STLA koduyla işlem görmeye başlayacak.
16.01.2021 Otomobil
FCA ve PSA birleşmesinde sona doğru!
FCA ve PSA birleşmesinde sona doğru! Fiat Chrysler Automobiles ve PSA Group hissedarları, iki yıl süren görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardılar.
5.01.2021 Otomobil
PSA ve Fiat birleşiyor! Onayladılar...
PSA ve Fiat birleşiyor! Onayladılar... Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu Fransız PSA Grubu’nun hissedarları, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile birleşme anlaşmasını onayladı.
4.01.2021 Ekonomi
Tofaş, üretimini geçici süre durduracak!
Tofaş, üretimini geçici süre durduracak! Tofaş, Bursa'daki fabrikasında envanter sayımı ve planlı çalışma nedeniyle 13 gün üretime ara vereceğini açıkladı. Fabrika 13 Ocak'ta yeniden faaliyete geçecek.
24.12.2020 Ekonomi
PSA ve Fiat birleşiyor! Onaylandı...
PSA ve Fiat birleşiyor! Onaylandı... Avrupa Birliği (AB), Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu PSA'nın birleşmesine onay verdi.
21.12.2020 Ekonomi
Tofaş’tan yerli sanayiciye parça desteği!
Tofaş’tan yerli sanayiciye parça desteği! Fiat Chrysler Grubu’nun farklı fabrikalarında kullanılacak parçaların Türkiye’den satın alınmasına yönelik işbirliği devreye girdi.
30.11.2020 Otomobil
Tofaş’tan “yerli” crossover geldi!
Tofaş’tan “yerli” crossover geldi! Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırım yaparak, 2015 yılında seri üretime geçirdiği ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine Tipo ismiyle ihraç ettiği Egea model ailesi, 225 milyon dolarlık yatırımla yenilendi.
27.10.2020 Otomobil
Otomotivde mühendislik ihracatı artıyor
Otomotivde mühendislik ihracatı artıyor Tofaş Ar-Ge’nin, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) içerisindeki mühendislik çalışmalarındaki üstlendiği sorumluluk artacak.
12.10.2020 Otomobil
Tamamen yenilenen Fiat 500 görücüye çıktı
Tamamen yenilenen Fiat 500 görücüye çıktı Fiat’ın ikonik modeli 500’ün yenisi İtalya’da devlet protokolüne sergilendi.
1.08.2020 Otomobil
FCA ve PSA birleşince  “Stellantis” gelecek
FCA ve PSA birleşince “Stellantis” gelecek Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) ve Peugeot SA (Groupe PSA) Aralık 2019'da açıklanan Birleşme Anlaşması’nda belirlendiği şekilde yüzde 50’şer birleşmenin tamamlanmasına doğru ilerliyor.
17.07.2020 Otomobil
"En iyi konsept otomobil"
"En iyi konsept otomobil" Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA), elektrikli mobilite çözümleri ile kişiselleştirme konusunda yeni bir dönemi temsil eden Centoventi konsept otomobili, Car Design News (CDN) tarafından düzenlenen Car Design Ödülleri dahilinde “2019’un En İyi Konsept Otomobili” seçildi.
28.06.2020 Otomobil
Otomobil devinden flaş karar! Yeniden başlıyorlar
Otomobil devinden flaş karar! Yeniden başlıyorlar Otomotiv üreticisi Ford Motor Co, ABD’deki fabrikalarında corona nedeniyle Mart ayında ara verdiği üretime kısmen de olsa 18 Mayıs’ta yeniden başlayacağını açıkladı.
8.05.2020 Ekonomi
3 dünya devi üretime ara verecek
3 dünya devi üretime ara verecek ABD'nin iki büyük otomobil üreticisi Ford ve General Motors, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak önlemler nedeniyle Kuzey Amerika'daki üretimlerine ara vereceklerini duyurdu. Öte yandan Fiat Chrysler'dan dün yapılan açıklamada, çalışanlar için güvenli ortamın sağlanması amacıyla şirketin ABD'deki tesislerinde vardiya ve üretim değişikliğine gidileceği belirtilmişti.
18.03.2020 Dünya
Fiat, Avrupa'daki fabrikalarında üretime ara verdi
Fiat, Avrupa'daki fabrikalarında üretime ara verdi Fiat Chrysler corona virüs nedeniyle Avrupa'daki fabrikalarında üretime iki hafta ara verdi.
16.03.2020 Otomobil
Fiat 500'e elektrik verdiler!
Fiat 500'e elektrik verdiler! Fiat, 500 modelinin üçüncü neslini tanıttı. Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA) üretimine başlayacağı tamamen elektrikli ilk modeli olan Fiat 500, 85 kW hızlı şarj ile donatılan standart elektrikli motora sahip.
10.03.2020 Otomobil
Otomobil üreticileri Çin'de işbaşı yaptı, paladyum rekorda
Otomobil üreticileri Çin'de işbaşı yaptı, paladyum rekorda Covid-19 salgını nedeniyle Çin'de üretime ara veren otomobil üreticileri, salgın ile ilgili endişelerin azalması üzerine üretime yeniden başlama kararı alınca, paladyum fiyatları ons başına 2 bin 817.22 dolar ile tüm zamanların rekor düzeylerine yükseldi.
19.02.2020 Ekonomi
Otomotiv devinden flaş karar! Binlerce aracı geri çağırıyor
Otomotiv devinden flaş karar! Binlerce aracı geri çağırıyor Alman otomotiv devi Volkswagen, Japon üretici Takata'nın hava yastıklarındaki üretim hatası nedeniyle, söz konusu parçanın bulunduğu 107 bin Audi marka otomobili geri çağırma kararı aldı.
7.02.2020 Otomobil
Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor! 10 milyon hava yastığı geri çağrıldı
Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor! 10 milyon hava yastığı geri çağrıldı Araçlar için güvenlik ekipmanları üreten Japon Takata, Audi, BMW, Honda, Daimler Vans, Fiat Chrysler, Ferrari, Ford, General Motors, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Toyota ve Volkswagen gibi markaları da içeren hava yastığı geri çağırmasında bulundu.
9.01.2020 Otomobil
Dev birleşmeye onaylandı! PSA ve Fiat...
Dev birleşmeye onaylandı! PSA ve Fiat... Peugeot ailesi PSA'nın Fiat ile birleşmesine yönelik mutakabat zaptını onayladı.
17.12.2019 Otomobil
Fiat ve Peugeot gelecek hafta imzalıyor!
Fiat ve Peugeot gelecek hafta imzalıyor! Fiat ile Peugeot birleşme anlamasını gelecek hafta imzalamaya hazırlanıyorlar.
13.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Chrysler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chrysler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.