Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Son dakika CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.379 chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı!
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü sosyal medya hesabından paylaştı. 6'lı masa ortakları, seçim sonrası gizli protokolden haberlerinin olmadığını söyleyerek Kılıçdaroğlu'nu hedef almışlardı. Ayrıca Özdağ, protokolden rahatsız olduğunu açıklayan Özgür Özel'e de sert sözlerle yüklendi.
23.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ikinci tur öncesi neden çekilmediğini anlattı: Çok ağrıma gitti
Kılıçdaroğlu ikinci tur öncesi neden çekilmediğini anlattı: Çok ağrıma gitti Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur öncesi adaylıktan neden çekilmediğini ilk kez anlattı. İki olayın kararını etkilediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bu tweet hesabının Ekrem Bey'e yakın olduğu söylendi. Bu tweet çok ağrıma gitti" dedi.
8.11.2023 Gündem
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı Başkent Ankara'da da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Erdoğan, Anıtkabir Özel defterine "Aziz Atatürk, 21 yıllık iktidarımızda emanetinize sahip çıkmaya çalıştık. En büyük yatırım hamlelerinde bulunarak Cumhuriyet'imizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir." yazdı.
29.10.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında kritik görüşme
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında kritik görüşme CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir araya geldi.
26.10.2023 Gündem
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki İsrail'in Gazze'de vurduğu ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına siyasilerden tepki yağdı.
18.10.2023 Gündem
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum CHP Grup Başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Kongrelerden sonra parti aleyhine konuşanları partiden ayıracağım" sözlerine ilişkin, "Daha yapılmamış kurultaydan, kurultay sonrası kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum" dedi.
16.10.2023 Gündem
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı
'Tıvorlu İsmail’in oğluna 2 gün 2 gece süren düğün! 7 milyon liralık para ve takı takıldı Sosyal medya videoları ile ünlenen şarkıcı ‘Tıvorlu İsmail’ olarak bilinen İsmail Aşkan’ın, Iraklı Zine Ataman (25) ile hayatını birleştiren oğlu Mazlum Aşkan’ın (28), Beytüşşebap ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğününde 6,9 milyon lira değerinde altın ve para takıldı.
29.09.2023 Yaşam
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı?
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı? Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in yeğeni Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in genel başkanlık yarışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olacağı belirtildi. Peki, Örsan Öymen kimdir, CHP adayı mı? Örsan K. Öymen kaç yaşında, nereli, kimin oğlu, Örsan Öymen’in babası kimdir?
15.09.2023 Gündem
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti İYİ Parti’nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gireceğini açıklaması ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Bir siyasi partinin aldığı kararı saygı ile karşılayacağız. Seçimden sonra kurduğumuz ittifak zaten bitti.' dedi. CHP’de genel başkanlık yarışında, Özgür Özel'in adaylığı ile ilgili olarak ise Kılıçdaroğlu, 'Gayet güzel. CHP diğer partiler gibi değildir. Herkesin aday olma hakkı vardır.' ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na darbe tepkisi
AK Parti sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na darbe tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası açıklamalarda bulundu. G20'de Türkiye'nin tahıl koridoru çalışmalarının takdirle karşılandığını söyleyen Çelik, "Türkiye'nin öncülük ettiği pek çok şey zirve bildirgesine girdi. İstanbul anlaşmasının bildirgeye girmesi önemli olmuştur" ifadelerini kullandı. Seçimlerden sonra AB ile Türkiye arasındaki ilişkilerin sıkılaşmaya başladığını belirten Çelik, "Vize serbestisi ve gümrük birliğinin güncellenmesi konuları öne çıkmaktadır. AB ile değişik modeller hakkında çalışılıyor" dedi.
12.09.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye güvenli bir ülkedir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye güvenli bir ülkedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Afganlar Konya’da eğitiliyor, Türkiye’de sosyal patlamalar olabilir' ifadesini yalanlayarak, “Türkiye güvenli bir ülkedir. Türkiye güven ülkesidir, Türkiye bir barış ülkesidir” dedi.
5.09.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Özkoç'un, belediye başkanı seçildiğinde kendisini aradığını söyleyen Tanju Özcan, "‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi." ifadelerini kullandı. Ayrıca Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını iddia etti.
4.09.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Perinaz Mahpeyker Yaman açıklaması: Bilseydim atamazdım
Kılıçdaroğlu'ndan Perinaz Mahpeyker Yaman açıklaması: Bilseydim atamazdım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geçmişte kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışman olarak atamasına ilişkin ilk açıklama geldi.
4.09.2023 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu devlet-millet el ele vererek büyük bir azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz. Ülkemizi hedefleri, milletimizi de asırlık hayalleri ile buluşturuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
30.08.2023 Gündem
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in hafta sonu yaptığı açıklamaya cevap vermedi. Kılıçdaroğlu, “Akşener’in sözlerinin yorumuna dayalı soruları yanıtlarsam Sayın Akşener’e saygısızlık, nezaketsizlik yapmış olurum” demekle yetindi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, Kılıçdaroğlu'nun CHP yönetimine bu konu hakkında bir açıklama yapılmaması konusunda talimat verdiğini canlı yayında aktardı.
28.08.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den Millet İttifakı'na: sert sözler: Koltuktan başka bir şey düşünmediler
İYİ Parti lideri Akşener'den Millet İttifakı'na: sert sözler: Koltuktan başka bir şey düşünmediler İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'daki 'Büyük Buluşması'nda Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Akşener, "Sadece iktidar mensuplarına karşı değil bu seçimin kaybedilmesine çalışanlarla da mücadele ettik. Meselemiz Türkiye olduğu için nefislerimizi kör odalara hapsettik. Ne yazık ki önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık" dedi. Akşener, "Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu göremedim. Bu nedenle yüce Türk milletinden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Söyledikleri siyaseten yok hükmündedir'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Söyledikleri siyaseten yok hükmündedir' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik, "Terör odağı Kandil'in Cumhuriyeti yeniden kurma, siyasi özerklik, terörist başına imtiyazdan bahsettiği dönemde suskun kalan Kılıçdaroğlu'nun bugün söyledikleri siyaseten yok hükmündedir." dedi.
16.08.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza; 4 yaralı
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza; 4 yaralı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan programında, konvoyda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, 2'si basın mensubu, 4 kişi hafif yaralandı.
5.08.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kaza mı yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu nasıl, konvoyunda kaza mı oldu?
Kemal Kılıçdaroğlu kaza mı yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu nasıl, konvoyunda kaza mı oldu? Erzincan-Tunceli Kavşağı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda 7 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Gazetecilerin bulunduğu minibüsün de karıştığı kazada 2'si gazeteci olmak üzere 4 kişi yaralandı. 
5.08.2023 Gündem
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren MYK toplantısında 3 ilçe başkanları görevden alındı. Önceden görevden alınan örgütlerin itirazlarının da parti meclisi gündemine geleceği belirtiliyor. Hatta o parti meclisinde kurultay takviminin netleşeceği vurgulanıyor.
2.08.2023 Gündem
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti Ekrem İmamoğlu'nun CHP'yi karıştıran gizli görüşmesinden sonra Kılıçdaroğlu ile ilk yüzleşmesi gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Partide tartışmalara neden olan çevrimiçi toplantıya başkanlık eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı. 4 saat 20 dakika süren toplantı sonrası ilk açıklama geldi.
22.07.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.