Ceylin’in katilleri birbirini suçladı
Ceylin’in katilleri birbirini suçladı İZMİR’in Ödemiş ilçesinde, cesedi komşu evde bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik cinayetiyle ilgili davada oto tamircisi Serkan Türkmen (37) ve eşi Şükriye (30) ile halası Raziye Ö.’nün (62) yargılanmasına başlandı.
9.03.2018 Gündem
Ceylin'in katil zanlısı kadının, ölmüş 2 çocuğuyla ilgili de araştırma yapılıyor
Ceylin'in katil zanlısı kadının, ölmüş 2 çocuğuyla ilgili de araştırma yapılıyor İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, evlerinin önündeki parkta oyun oynarken kaybolan ve 3 gün sonra komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik ve sonrasında yaşanan soruşturma süreciyle ilgili savcılık tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, Ceylin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alanıp tutuklanan şüphelilerden Ş.T., eşi S.T.'nin daha önce ölen iki kız çocuklarıyla ilgili de ayrıca inceleme ve araştırma yapıldığı belirtildi.
19.06.2017 Yaşam
Ceylin Atik cinayetinde ezber bozan açıklama!
Ceylin Atik cinayetinde ezber bozan açıklama! 10 yaşında komşusunun evinde ölü bulunan Ceylin Atik olayıyla ilgili yeni ifadeler ortaya çıkıyor. Olayla ilgili gözaltına alınan kadının kayınvalidesi, 2 torununun ölümünün şüpheli olduğunu söyledi
14.06.2017 Yaşam
Kaçırılan 10 yaşındaki Ceylin komşunun evinde ölü bulundu
Kaçırılan 10 yaşındaki Ceylin komşunun evinde ölü bulundu İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan Ceylin Atik, komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada ölü bulundu. Ceylin Atik'in ölü bulunmasının ardından mahallede arbede çıkarken, vatandaşlar ellerindeki taşları eve attı. Polis olayları sakinleştirmek için havaya defalarca ateş açtı.
12.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri