Ceyda Düvenci İnstagram

Ceyda Düvenci İnstagram

Son dakika Ceyda Düvenci instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceyda Düvenci instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceyda Düvenci instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceyda Düvenci İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceyda düvenci instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 ceyda düvenci instagram haberi bulunmuştur. Tüm ceyda düvenci instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kahramanım, kızım'
'Kahramanım, kızım' Ceyda Düvenci, Engin Akgün'le evliliğinden olan kızı Melisa'nın doğum gününü Instagram hesabından yayınladığı duygusal bir video ile kutladı.
27.02.2018 Magazin
Eşine duygusal mesaj!
Eşine duygusal mesaj! Oyuncu Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak'a olan aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla haykırdı.
31.01.2018 Magazin
Bülent Şakrak: Anasına baygınım!
Bülent Şakrak: Anasına baygınım! Bülent Şakrak, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla eşi Ceyda Düvenci'ye olan aşkını gözler önüne serdi.
5.06.2017 Magazin
Ceyda Düvenci Türkiye'ye böyle veda etti!
Ceyda Düvenci Türkiye'ye böyle veda etti! Ceyda Düvenci doğum için Amerika'ya uçmadan önce arkadaşlarıyla bir araya geldi.
14.05.2017 Magazin
Ceyda Düvenci'nin kızından haber var
Ceyda Düvenci'nin kızından haber var Ünlü oyuncu, gelişim geriliği problemi yaşayan kızını tedavi ettirmek için gittiği Amerika'dan iyi haberler verdi. Düvenci Instagram'dan "İyiyiz, her şey iyi geçti" dedi.
10.07.2015 Magazin
Eski sevgiliye gönderme
Eski sevgiliye gönderme Ceyda Düvenci ayrıldığı Can Tunalı’ya paylaştığı notla ağır bir göndermede bulundu.
30.08.2014 Magazin
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım Bir süredir Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Ünlü çift son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı.
3.02.2023 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Ceyda Düvenci aşka geldi!
Ceyda Düvenci aşka geldi! Ceyda Düvenci aynı dizide rol aldığı oyuncu Bülent Şakrak ile aşk yaşamaya başlamış, çift 2015 yılında nikah masasına oturmuştu.
15.06.2021 Magazin
Ceyda Düvenci: Yılın ilk üç günü odama kapanıp ağladım!
Ceyda Düvenci: Yılın ilk üç günü odama kapanıp ağladım! Yaşadığı iyi ve kötü olayları zaman zaman sosyal medyadan paylaşan oyuncu Ceyda Düvenci, bu kez takipçileriyle dertleşti.
14.01.2021 Magazin
Ceyda Düvenci: Fiyatlar uçmuş
Ceyda Düvenci: Fiyatlar uçmuş Bodrum’a yerleşen Ceyda Düvenci, yeni hayatının detaylarını Instagram’dan takipçileriyle paylaştı. Oyuncu, “Bodrum’da fiyatlar uçmuş. Biz yine de olabildiğince orta yollarla düzen kurmaya çalışıyoruz. Çok sık paylaşım yapamıyorum, fazlaca koşturma ve sersemlik hakim üzerimizde” dedi.
25.09.2020 Magazin
"Aklını sevdiğim Trakya insanı"
"Aklını sevdiğim Trakya insanı" Oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tekirdağ'da gerçekleşen bir düğündeki corona virüs önlemini çok beğendiğini dile getirdi.
6.07.2020 Magazin
Ceyda Düvenci: Asla pişmanlık duyma
Ceyda Düvenci: Asla pişmanlık duyma Oyuncu Ceyda Düvenci, eski fotoğraflarını karıştırırken bulduğu henüz 27 yaşındayken çekilmiş fotoğrafına seslendi.
4.06.2020 Magazin
Ceyda Düvenci'den anne-oğul pozu
Ceyda Düvenci'den anne-oğul pozu Ceyda Düvenci, oğlu Okan Ali ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı
28.05.2019 Magazin
Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye: Seni seviyorum
Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye: Seni seviyorum Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.
16.04.2019 Magazin
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci hastanelik oldu!
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci hastanelik oldu! Oyuncu Ceyda Düvenci yaşadığı kulak rahatsızlığı yüzünden başına gelenleri Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu 2 gündür hastanede yattığını duyurdu.
25.03.2019 Magazin
Ünlülere şantaj yapanlara rekor hapis istemi
Ünlülere şantaj yapanlara rekor hapis istemi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek şantaj yaptığı iddiasıyla 12'si tutuklu 18 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
26.07.2018 Gündem
Ali’nin hediyesi Kamboçya’dan
Ali’nin hediyesi Kamboçya’dan Dolunay Soysert, Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci’nin oğulları Ali’nin 1’inci yaşını dünyanın bir ucunda ve çok farklı bir hediye ile kutladı
12.07.2018 Magazin
Sen benim kahraman kızımsın
Sen benim kahraman kızımsın Ceyda Düvenci’nin ‘serebral palsi’ ile mücadele eden minik kızı Melisa, yürümeye başladı. Düvenci, bu anların mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı
26.10.2017 Magazin
Şükürler olsun sırıtışları
Şükürler olsun sırıtışları Ceyda Düvenci ile 2015’te nikah masasına oturan ve geçtiğimiz ay oğlu Okan Ali’yi kucağına alan Bülent Şakrak, bir şükür mesajı yayınladı.
5.09.2017 Magazin
İşte Ceyda Düvenci'nin Okan Ali'si
İşte Ceyda Düvenci'nin Okan Ali'si 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile nikah masasına oturan Ceyda Düvenci geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı.
5.07.2017 Magazin
3 ayda can buldu!
3 ayda can buldu! Sarp Levendoğlu ile evliliğini 3 ay önce bitiren Birce Akalay balet Can Tunalı ile birlikte olmaya başladı
11.04.2017 Magazin
'Baba bey' diyceksiniz!
'Baba bey' diyceksiniz! Anne karnındaki oğluna türkü söyleyen Bülent Şakrak, bu anları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
3.03.2017 Magazin
Bülent Şakrak'tan duygulandıran paylaşım
Bülent Şakrak'tan duygulandıran paylaşım Oyuncu Bülent Şakrak, instagram'da paylaştığı aile fotoğrafının altına duygusal satırlar yazdı.
29.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceyda Düvenci İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceyda düvenci instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.