Cevdet Mercan

Cevdet Mercan

Son dakika cevdet mercan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cevdet mercan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cevdet mercan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevdet Mercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevdet mercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 cevdet mercan haberi bulunmuştur. Tüm cevdet mercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor!
Gaye'nin oyunu Deniz ile Ateş'in arasını açıyor! Başrollerini Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, dün akşam 7'nci bölümü ile ekranlara geldi. Gaye'nin oynadığı oyun, Deniz ve Ateş'in arasını açıyor.
4.05.2023 Magazin
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun!
'Kraliçe'de Gaye'den Deniz ve Ateş'e oyun! Yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, Kanal D dizisi 'Kraliçe', dün akşam 5'inci bölümü ile ekranlara geldi. İşte son bölümde yaşananlar...
20.04.2023 Magazin
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’nin dördüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
6.04.2023 Televizyon
“Kraliçe” birinci bölümüyle ekrana geldi!
“Kraliçe” birinci bölümüyle ekrana geldi! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan yeni dizisi “Kraliçe” ilk bölümüyle ekrana geldi.
23.03.2023 Televizyon
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı 'Kraliçe' dizisi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.
22.03.2023 Televizyon
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’, yarın akşam Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.
21.03.2023 Magazin
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
20.03.2023 Televizyon
Gökhan Alkan 'Kraliçe' ile ekrana dönmeye hazırlanıyor!
Gökhan Alkan 'Kraliçe' ile ekrana dönmeye hazırlanıyor! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
17.03.2023 Televizyon
Burcu Özberk'ten 'Kraliçe' yorumu: Bu kadar gerçek olması beni etkiledi
Burcu Özberk'ten 'Kraliçe' yorumu: Bu kadar gerçek olması beni etkiledi Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2023 Televizyon
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı!
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Dizide Ali karakterine hayat verecek olan oyuncu Özgün Karaman Kraliçe’nin kendisi için çok farklı olduğuna değindi.
15.03.2023 Televizyon
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Bugüne kadar yer aldığı projeler ile izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, dizide Zeynep karakterini canlandıracak.
14.03.2023 Magazin
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu!
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 22 Mart Çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor.
13.03.2023 Magazin
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov!
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’de Ateş karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Gökhan Alkan, çekimler başlamadan önce basketbol dersleri aldı. Ünlü basketbol koçu Ömer Uğurata ile çalışan Gökhan Alkan’ın tanıtımdaki performansı dikkat çekti.
8.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin afişi yayınlandı.
7.03.2023 Televizyon
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Basketbol maçı görüntülerinin yer aldığı tanıtımda Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ise performansları ses getirdi.
6.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D'de!
"Kraliçe" yakında Kanal D'de! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Burcu Özberk olurken, dizinin oyuncu kadrosu ise tamamlandı.  
1.03.2023 Televizyon
Şeref Sözü final mi yapıyor? Şeref Sözü 4. Bölüm fragmanı…
Şeref Sözü final mi yapıyor? Şeref Sözü 4. Bölüm fragmanı… Şeref Sözü final mi yapıyor? Kanallar arası reytingler kıyasıya devam ederken, art arda dizlerden final haberleri geliyor. Yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Şeref Sözü dizinin de fişi çekildi. Show TV’nin yeni dizisi Şeref Sözü için final kararı alındı.
29.10.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Yeni sezon yayın tarihi belli oldu
Yeni sezon yayın tarihi belli oldu Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar...
3.09.2019 Televizyon
'Zalim' için geri sayım!
'Zalim' için geri sayım! Yakında Kanal D’de başlayacak “Zalim İstanbul” dizisinin ilk tanıtım filmi yayınlandı.
9.03.2019 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu kaprisleriyle bıktırdı!
Kenan İmirzalıoğlu kaprisleriyle bıktırdı! Fatih'in başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, kaprisleriyle dizi ekibini bıktırdı. İmirzalıoğlu'nun yönetmen Altan Dönmez'e "Böyle yaparsanız gidersiniz." dediği ortaya çıktı
6.03.2018 Magazin
İşte Büşra Develi'nin yeni dizisi...
İşte Büşra Develi'nin yeni dizisi... 'Fİ' dizisinde gösterdiği performansala hayran kitlesini artıran Büşra Develi'nin yeni dizisi belli oldu...
14.02.2018 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu’nun 'Mehmed'deki yeni partneri Büşra Develi!
Kenan İmirzalıoğlu’nun 'Mehmed'deki yeni partneri Büşra Develi! 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin setinde şimdi de başrol oyuncusu değişti.
2.02.2018 Televizyon
Yılın dizisi başlamadan işlerine son verildi!
Yılın dizisi başlamadan işlerine son verildi! Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü oynadığı “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin ekibinde yeni bir değişiklik daha yaşandı.
23.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cevdet Mercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevdet mercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.