Cevapsız Çınlama

Cevapsız Çınlama

Son dakika Cevapsız Çınlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cevapsız Çınlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cevapsız Çınlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevapsız Çınlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevapsız çınlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 cevapsız çınlama haberi bulunmuştur. Tüm cevapsız çınlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor
Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor 'Cevapsız Çınlama', 'Sen Olsan Bari, 'Yalnız Çiçek ve 'Dipsiz Kuyum' şarkıları büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, yakında şiir kitabı çıkaracağını açıkladı
15.12.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin babasına icra şoku
Aleyna Tilki'nin babasına icra şoku 'Cevapsız Çınlama, 'Sen Olsan Bari' ve 'Yalnız Çiçek'in ardından son günlerde 'Dipsiz Kuyum' parçasıyla da adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, bu kez "babasının evine icra takibi başlatıldığı" haberleriyle gündemde...
19.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler!
Aleyna Tilki: 'Bu kız balon, patlar' dediler! 87'nci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleşen Çim Konserleri'nde sahne alan Aleyna Tilki'yi binlerce hayranı dinledi. Son günlerde 'Dipsiz Kuyum' şarkısıyla gündemde olan genç popçu, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.
13.09.2018 Magazin
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor!
Aleyna'nın klibi rekora koşuyor! Yeni şarkısı "Yalnız Çiçek" için klip çeken Aleyna Tilki'nin, Youtube'a yüklediği klibi 1 saatte 300 binden fazla kişi tarafından izlendi.
6.06.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den rekor anlaşma
Aleyna Tilki'den rekor anlaşma Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Aleyna Tilki, bir içecek firmasının reklamlarında oynamak için 2 milyon liraya anlaştı. Aleyna, aldığı ücretle Hülya Avşar ve Murat Boz gibi birçok ünlüyü geride bıraktı.
5.02.2018 Magazin
Nazilli'de Aleyna Tilki izdihamı!
Nazilli'de Aleyna Tilki izdihamı! Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir alışveriş merkezinde şarkıcı Aleyna Tilki izdihamı yaşandı.
14.11.2017 Kültür Sanat
Aleyna Tilki 18 yaşına orada girecek
Aleyna Tilki 18 yaşına orada girecek İlk kutlama 31 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konserde olacak. Ardından Bostancı'daki lunaparkta arkadaşları ile eğlenecek. Aleyna için lunapark kapatılacak.
22.10.2017 Magazin
Bolu'da Aleyna Tilki konseri!
Bolu'da Aleyna Tilki konseri! Pop müziğin genç ismi Aleyna Tilki ile besteci Emrah Karaduman, Bolu'da bulunan Highway AVM’de sevenleriyle buluşacak.
6.10.2017 Kültür Sanat
Aleyna Tilki'nin annesi o yoruma çıldırdı!
Aleyna Tilki'nin annesi o yoruma çıldırdı! 17'lik popstar Aleyna Tilki, hem okul hem de yoğun sahne çalışmalarını beraber yürütüyor.
6.10.2017 Magazin
Aleyna Tilki 200 milyonu geçti!
Aleyna Tilki 200 milyonu geçti! Yeni parçası "Sen Olsan Bari" ile müzik listelerinde başarılı bir çıkışa imza atan Aleyna Tilki, YouTube'de izlenme ve dinlenme sayısında 200 milyonu aştı.
5.10.2017 Kültür Sanat
Aleyna büyük şok! Yumurta atıp, sahneye hucüm ettiler!
Aleyna büyük şok! Yumurta atıp, sahneye hucüm ettiler! Adana'da ilk kez sahneye çıkan Aleyna Tilki'yi izlemeye gelenle önce yumurta fırlattı, sonra da sahneye hücum etti. Neye uğradığını şaşıran genç şarkıcı sahneyi terk etti.
26.09.2017 Magazin
Yemeğe koştular
Yemeğe koştular Aleyna Tilki, önceki gece aranjörü Emrah Karaduman’la Bebek’teydi.
7.09.2017 Magazin
Aleyna’yı en çok erkekler dinliyor!
Aleyna’yı en çok erkekler dinliyor! ‘Sen Olsan Bari’ şarkısıyla dünya listelerine adını yazdıran Aleyna Tilki’nin en büyük dinleyici kitlesinin 18-22 yaş aralığındaki erkekler olduğu ortaya çıktı
24.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den Ahmet Kaya çıkışı
Aleyna Tilki'den Ahmet Kaya çıkışı Son dönemin iddialı genç yeteni Aleyna Tilki kendini bir tek Ahmet Kaya'yla kıyasladı. “Google’da en çok aratılan ilk isim benimki. Youtube’ta da 'A' yazınca ilk Ahmet Kaya'nın ismi sonra benimki çıkıyor." dedi.
16.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki: Mutlaka çocuk yapacağım!
Aleyna Tilki: Mutlaka çocuk yapacağım! Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki'den çok çarpıcı itiraflar. Aleyna Tilki, 25 yaşında evleneceğini ve mutlaka çocuk yapacağını söyledi.
15.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay oldu!
Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay oldu! 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde katıldığı amcasının düğününde popüler şarkılarını söyledi. Aleyna Tilki düğün öncesi babaannesinin anne ve babasını, yani büyük dedesi ve ninesini de ziyaret etti. İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı...
14.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki Megastar Tarkan'ı geçti!
Aleyna Tilki Megastar Tarkan'ı geçti! Yeni çıkardığı 'Sen Olsan Bari' parçasıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, izlenme ve dinlenme sayısında Megastar Tarkan'ı da geçti.
10.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den yeni rekor
Aleyna Tilki'den yeni rekor Yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’, 24 saatte 5 milyonun üzerinde izlenerek Türkiye rekoru kıran Aleyna Tilki, meslektaşları Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bıraktı.
29.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki bir günde 6 milyona ulaştı!
Aleyna Tilki bir günde 6 milyona ulaştı! Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı 'Sen Olsan Bari' dijital platformda bir günde yakkaşık 6 milyon izlendi.
28.07.2017 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe’nin albümündeyiz
Yıldız Tilbe’nin albümündeyiz Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile önceki gün Zorlu AVM’deydi.
25.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin yeni klibinden ilk görüntüler!
Aleyna Tilki'nin yeni klibinden ilk görüntüler! Aleyna Tilki ilk şarkısı 'Cevapsız Çınlama'nın ardından 2. şarkısıyla sevenleriyle buluşacak.
25.07.2017 Magazin
Şarkım çıkmadan ilgi gördü
Şarkım çıkmadan ilgi gördü 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
29.06.2017 Magazin
Aleyna Tilki gece-gündüz dans ediyor!
Aleyna Tilki gece-gündüz dans ediyor! ‘Cevapsız Çınlama’ isimli şarkıyla 300 milyon tık sayısına ulaşan Aleyna Tilki, yeni şarkısının heyecanı yaşıyor.
13.06.2017 Magazin
Hakarettir bu!
Hakarettir bu! Aleyna Tilki, ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısının telif hakları ihlali yüzünden Youtube’tan kaldırıldığı haberlerini sosyal medya hesabından paylaşan Işın Karaca’yı topa tuttu.
10.06.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin şarkısı Youtube'dan kaldırıldı
Aleyna Tilki'nin şarkısı Youtube'dan kaldırıldı Aleyna Tilki'nin ve Emrah Karaduman'ın Youtube'de 200 milyondan fazla izlenen 'Cevapsız Çınlama' şarkısı, bilinmeyen bir nedenden dolayı YouTube'dan telif hakkı nedeniyle kaldırıldı.
10.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cevapsız Çınlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevapsız çınlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.