Çetinsaya

Çetinsaya

Son dakika çetinsaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çetinsaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çetinsaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çetinsaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çetinsaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 çetinsaya haberi bulunmuştur. Tüm çetinsaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
SPK bir şirketin daha halka arzına onay verdi
SPK bir şirketin daha halka arzına onay verdi Sermaye Piyasası Kurulu, Avrupakent GYO'nun halka arzını onayladı.
8.12.2023 Corona Virüsü
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray  açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim" dedi.
5.05.2023 Beşiktaş
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili hükümetten yeni hamle! Ve tarih verildi
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili hükümetten yeni hamle! Ve tarih verildi Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için hükümetten yeni hamle geldi. Kira zam oranlarına getirilen yüzde 25 sınırı ardından eylül ayında dev bir sosyal konut hamlesi açıklanması beklenirken, kısa vadede konut arzını artırmak için de ‘ofis’ hamlesi yapıldı. Buna göre, ‘ticaret+konut’ parsellerinde yer alan iskan almış veya henüz inşa aşamasında olan ofis kullanımlı bağımsız bölümlerin, parseldeki toplam konut kullanımı yüzde 80’i geçmeyecek şekilde 1 Temmuz 2023 tarihine kadar konuta dönüşebilmesine imkan sağlanıyor. Ofis geliştiriciler tarafından da daha önce gündeme getirilen yeni düzenleme ile örneğin 100 ofisin 80’i konuta çevrilebilecek. Bu sayede kısa vadede konut sorununa çözüm üretilmiş olacak. İşte ev kiralamak isteyen veya ev satın almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
19.08.2022 Ekonomi
Konut satışları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 31.4...
Konut satışları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 31.4... TÜİK rakamları bir defa daha gösterdi ki, vatandaşlar en güvenli yatırım olarak konutu görüyor. verilere göre yılın ilk altı ayında konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 31,4 oranında artış gösterdi. Bu dönemde 726 bin 398 konut satıldı. Sektör temsilcileri tüketicilerin konut sektörüne güvendiğini belirterek rekor gelebileceğini belirtiyor.
24.07.2022 Ekonomi
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Alt ve orta gelirliye müjde gibi haber
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Alt ve orta gelirliye müjde gibi haber Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. BDDK'nın kredilerle ilgili kararı sonrası önemli değişlikler gerçekleşti. Kredi çekip ev almak isteyen vatandaşlı ilgilendiren açıklama geldi. Konut satışları açısından 2022 yılı hareketli geçiyor. Bu yılın ilk beş ayında konut satışları 2021’in ayını dönemine göre yüzde 37.7 oranında artarak 575 bin 889 olarak gerçekleşti Yıl sonunda satış adetlerinin geçen yılın üstüne çıkarak 1.5 milyon adete ulaşması bekleniyor. Sektörde satış hareketliliği sürerken, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından konut kredilerine yönelik kısıtlama devreye alındı. Yeni uygulama kapsamında fiyatı 10 milyon TL'nin üstünde olan konutlara kredi verilmezken, fiyatı 5 ila 10 milyon TL olan A enerji sınıfı yeni konutlarda 3.5 milyon lira, ikinci el konutlara ise 2.5 milyon TL kredi imkanı sağlanacağı belirtildi. Düzenlemede fiyatı 2 milyon TL’nin altında kalan yeni konutlara verilen destek ise artırıldı. Birinci el konutlarda verilen kredi desteğinin yüzde 90’a çıkarılmasıyla sektörde ikinci yarıdan itibaren üretimin alt ve orta gelire yönelik projelere kayabileceği ifade ediliyor.
30.06.2022 Ekonomi
İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi Romain Saiss!
İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi Romain Saiss! Vida ile yollarını ayıran Montero ve Welinton'dan çok da memnun kalmayan Beşiktaş Romain Saiss'ın işini bitirdi.
3.06.2022 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki hastane açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki hastane açılış törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesinin açılış törenine telefonla bağlandı.
3.07.2021 Gündem
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
"Yeni YÖK", değişen vizyonuyla 38 yılı geride bıraktı
"Yeni YÖK", değişen vizyonuyla 38 yılı geride bıraktı Bir dönem "12 Eylül'ün mirası" algısı ve üniversiteler üzerindeki yetki ve denetimi nedeniyle eleştirilen YÖK, 38 yılı geride bırakırken değişen misyon ve vizyonuyla "yükseköğretimde ihtisaslaşma", "doktora bursları", "hedef odaklı uluslararasılaşma", "üniversite-sanayi iş birliği" ve "dijitalleşme" gibi birçok alanda kaliteyi önceleyen çalışmalarına "Yeni YÖK" mottosuyla devam ediyor.
6.11.2019 Eğitim
Kayserispor'da Erol Bedir yeniden başkanlığa seçildi
Kayserispor'da Erol Bedir yeniden başkanlığa seçildi Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa seçildi.
29.06.2019 Kayseri Spor
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı Üsküdar'da yapılan Ahmet Çetinsaya Camii cuma namazıyla ibadete açıldı.
15.03.2019 Gündem
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara ise af yok” dedi.
7.11.2018 Ekonomi
‘Kurum’sal sevinç
‘Kurum’sal sevinç Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanı olması konut sektöründe heyecan yarattı. Gayrimenkulde tecrübesi olan Kurum’un şimdi sektör için yeni bir yol haritası hazırlaması bekleniyor.
10.07.2018 Ekonomi
Kadınların omzunda
Kadınların omzunda Okulunun Ankara’ya düzenlediği gezi sırasında hocası Atilla G.’nin odasında intihar ettiği iddia edilen hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisi Alara Karademir’in, gelin duvaklığı, yazması, avukatlık cübbesinin konulduğu tabutunu, kadınlar omuzlarında taşıdı.
1.04.2018 Gündem
Alara Karademir son yolculuğuna uğurlandı
Alara Karademir son yolculuğuna uğurlandı Okulunun Ankara'ya düzenlediği gezi sırasında hocası Atilla G...
1.04.2018 Yaşam
Şanslı projeler
Şanslı projeler Kanal İstanbul’un net güzergahının açıklanmasıyla, şanslı konut projeleri de ortaya çıktı.
17.01.2018 Ekonomi
Bahçe ‘tema’sı da geldi
Bahçe ‘tema’sı da geldi Türkiye’nin en büyük özel karma projesi Tema İstanbul’da yeni bir konut etabı satışa sunuldu. 363 dairelik ‘Bahçe’ etabı, eğlence parkının arazideki yerinin değiştirilmesiyle ortaya çıktı
29.11.2017 Ekonomi
Ulaşılabilir lüks Vadi’ye indi
Ulaşılabilir lüks Vadi’ye indi Vadistanbul projesindeki AVM kapılarını açtı. 270 mağazası, orman manzarası ve yeme-içme alanlarıyla ulaşılabilir lüksü Ayazağa bölgesine taşıyan Vadistanbul AVM’de aylık 1.5 milyon ziyaretçi bekleniyor
23.10.2017 Ekonomi
Dubai’de tanıtılan Yamanevler satışta
Dubai’de tanıtılan Yamanevler satışta Artaş İnşaat, 1.2 milyar TL yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin lansmanını Dubai’de yaptı. Cityscape’teki tanıtımın ardından satışları başlayan projede yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor, fiyatlar 484 bin liradan başlıyor
26.09.2017 Ekonomi
Ticarete atıldı
Ticarete atıldı ‘Söz’ dizisinin başarılı oyuncusu Görkem Sevindik, Artaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya ile birlikte Vadistanbul AVM’de görüntülendi.
24.09.2017 Magazin
Körfez kozumuz vatandaşlık oldu
Körfez kozumuz vatandaşlık oldu Dubai’de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk firmaları vatandaşlık hakkı ve KDV muafiyeti kozunu kullandı. Fuara Türk firmaların katılımı düşerken yabancı ilgisinde azalma görülmedi.
11.09.2017 Ekonomi
1.2 milyar liralık ‘yaman’ yatırım
1.2 milyar liralık ‘yaman’ yatırım Artaş, Anadolu yakasındaki ilk konut projesi Avrupa Konutları Yamanevler’i satışa çıkardı. 1.2 milyar lira yatırımla inşa edilecek proje için 11 Eylül’de Dubai’de de lansman yapılacak. 1.672 konutluk projenin 600 dairesi satışta
8.08.2017 Ekonomi
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek!
Güncel haberler: Gözünü Türkiye'ye dikecek! Referandum sonucu inşaat sektörünün yüzünü güldürdü. Güncel haberler belirsizliğin bitmesiyle yabancı yatırımın yönünün Türkiye’ye çevrileceğini gösteriyor
18.04.2017 Ekonomi
5 projeyle yatırıma devam
5 projeyle yatırıma devam Artaş, 2017’de 5 yeni projenin yatırımını yapacak. Ümraniye, Halkalı, Topkapı ve Arıcılar’daki projelerde 3 bin 23 yeni konut inşa edilecek.
28.12.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çetinsaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çetinsaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.