Çete Lideri

Çete Lideri

Son dakika çete lideri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çete lideri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çete lideri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çete Lideri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çete lideri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.061 çete lideri haberi bulunmuştur. Tüm çete lideri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
Hollandalı çete lideri Bolle Jos'un erkek kardeşi İstanbul'da yakalandı
Hollandalı çete lideri Bolle Jos'un erkek kardeşi İstanbul'da yakalandı Hollanda'da en çok aranan çete liderlerinden olan Jos Leijdekkers'in erkek kardeşi Wilhelmus Adrianus Leijdekkers İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Leijdekkers'ın çetenin uyuşturucudan elde ettiği paraları akladığı ve bir süredir Türkiye'de yaşadığı öğrenildi.
13.01.2024 Gündem
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklandığı operasyon kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrolle 3 şüpheli serbest bırakıldı.
12.01.2024 Gündem
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa, sokakları karıştıran uyuşturucu çetelerini "terör örgütü" olarak nitelendirerek, “Savaştayız ve bu terör örgütleri karşısında teslim olamayız” dedi. Ülke genelinde çetelere yönelik operasyonlarda 329 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Dünya
Los Choneros çetesinin lideri hapishaneden kaçtı Ekvador ve Peru'da OHAL ilan edildi! Televizyon kanalı basıldı, polisler rehin alındı
Los Choneros çetesinin lideri hapishaneden kaçtı Ekvador ve Peru'da OHAL ilan edildi! Televizyon kanalı basıldı, polisler rehin alındı Güney Amerika ülkeleri Ekvador ve Peru çete liderinin ortadan kaybolmasıyla OHAL durumuna geçti. Los Choneros çetesinin lideri Jose Adolfo Macias Villamar'ın tutuklu bulunduğu hapishaneden kaçması sonrası Güney Amerika ülkesi Ekvador OHAL ilan etti. Çeteler devlet başkanına meydan okumak için dün akşam bir televizyon kanalını basarken, ülkede büyük bir şiddet sarmalının başladığı, mahkumların hapishanelerden kaçtığı ve onlarca polisin kaçırıldığı öğrenildi. Ekvador'un komşusu Peru da artan şiddet olayları sonrası alarma geçti, kuzey sınırında OHAL ilan etti.
10.01.2024 Dünya
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da düzenlediği Kafes Operasyonu'nda Kırmızı Bülten'le aranan iki uluslararası çete liderinin yakalandığını duyurdu.
15.12.2023 Gündem
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek?
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek? İstanbul'da düzenlenen kafes operasyonunda "Comanchero" isimli uluslararası silahlı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda çete lideri Hakan Ayık da yakalandı. Peki Hakan Ayık kimdir? Comanchere çetesi Hakan Ayık aslen nereli, kaç yaşında?
2.11.2023 Gündem
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar Esenyurt'ta, 211 konuttan oluşan bir sitede bulunan daireler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı. Aralarında polis memurlarının da bulunduğu 86 kişilik çete, iddiaya göre siteden daire almak isteyen kişilere daireye karşılık geldiğini söyleyerek fahiş fiyata arsa üzerinden santim santim sahte satışlar yaptı.
23.10.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Çete lideri Mehmet Şahin ve üyelerine 54 adreste eş zamanlı operasyon
Çete lideri Mehmet Şahin ve üyelerine 54 adreste eş zamanlı operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı. Çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceğiz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Haber
Şahinler Çetesi suç örgütü çökertildi! 7 ilde eş zamanlı operasyon
Şahinler Çetesi suç örgütü çökertildi! 7 ilde eş zamanlı operasyon İstanbul merkezli 7 ilde, organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 41 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı. Çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceğiz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi Dünya aylardır Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı korku içinde izliyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ediyor. Ancak Ukrayna'dan binlerce kilometre ötede de bir çatışma ihtimali bulunuyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un açıklamaları sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı.
29.08.2023 Yaşam
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları...
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları... Ülkede bitmek bilmeyen rekor denemeleri Guinness'i bile isyan ettirdi. Afrika ülkesi Nijerya'da kırılan bir dünya rekoru büyük bir çılgınlığın fitilini ateşledi. İnsanlar akılalmaz rekor denemeleri yaparken Guinness Dünya Rekorları (GWR) durumu takip etmekte zorlanıyor.
18.07.2023 Dünya
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
Suç örgütüne ‘Örümcek’ operasyonu! Çete lideri yakalandı
Suç örgütüne ‘Örümcek’ operasyonu! Çete lideri yakalandı Diyarbakır merkezli, Muğla ve İstanbul'un da aralarında bulunduğu, silahlı organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı olarak ‘Örümcek’ ismi verilen operasyon yapıldı. Ekipler, yaptıkları operasyonda 20 şüpheliyi gözaltına aldı.
10.07.2023 Gündem
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun...
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun... Kendini medyum gibi gösterip 20 yıl boyunca milyonlarca Amerikalıyı dolandıran sahtekar, kendi geleceğinde hapishaneyi boylayacağını öngöremedi. Yakalanan dolandırıcı için ibretlik bir ceza isteniyor.
22.06.2023 Dünya
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi. Harun D.'nin dolandırıcılıktan elde edilen paranın kurulan şirketle aklandığı tespitine karşın; mağdur olduğunu, şirket kurması için kendisine 8 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve olaylarla ilgilisinin bulunmadığını söylediği ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Hurda arabalar üzerinden akılalmaz tuzak! Çalıntı ve hacizlileri değiştirip piyasaya sürdüler
Hurda arabalar üzerinden akılalmaz tuzak! Çalıntı ve hacizlileri değiştirip piyasaya sürdüler Adana'da merkezli 6 ilde hurda otomobillerin motor şasi numaralarını, çalıntı veya hacizli otomobillere basarak piyasaya sürmeye çalışan şebekeye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Tutuklananlardan çete lideri M.A.’nın, üzerlerine otomobil yapmak için bulduğu kişilere 1000 lira ödeme yaptığı öğrenildi.
10.05.2023 Yaşam
Site şebekesine ikinci operasyon: Ev sahiplerini tehdit eden 5 kişi yakalandı
Site şebekesine ikinci operasyon: Ev sahiplerini tehdit eden 5 kişi yakalandı Esenyurt’ta silah zoruyla site yönetimini ele geçiren ve 212 daireyi 785 kişiye satan suç örgütüne yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Çete liderleri Çetin Ş. ve Nihat A. ile birlikte hareket ettikleri tespit edilen, ev sahiplerini şikayetlerini geri çekmek için tehdit ettikleri belirlenen 5 şüpheli daha gözaltına alındı.
3.05.2023 Gündem
Kredi çetesi! 500 milyonluk VIP vurgun
Kredi çetesi! 500 milyonluk VIP vurgun Zimmetine para geçirince işten atılan bankacı Raşit K., kurduğu çeteyle işsizleri VIP minibüslerle Ankara’ya götürdü, 5 yıldızlı otellerde konaklatıp lüks mekânlarda ağırladı. Fason şirketlerde yüksek ücretle ‘işe almış’ gibi yaptı. Bu kişiler adına kredi çekerek 500 milyon liralık vurguna imza attı.
17.04.2023 Yaşam
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı Antalya’da 50 milyon TL değerinde gayrimenkulü bulunan bir kişi adına, dublör kullanılarak noterden vekalet çıkartıp gayrimenkullerin satışını yapmaya çalışan 11 şüpheli yakalandı. Olayı organize eden 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.04.2023 Yaşam
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, 2'nci 5 yıllık döneme de mührünü vurması gerektiğini belirterek, "Eser ve hizmet kervanı yarı yolda kalmamalıdır. Türkiye bir yol kazasına uğramamalıdır" dedi.
12.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çete Lideri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çete lideri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.