Cenk Eren

Cenk Eren

Son dakika cenk eren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cenk eren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cenk eren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenk Eren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenk eren gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 cenk eren haberi bulunmuştur. Tüm cenk eren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuşum Aydın Cenk Eren'e imrendi, yüzüne gerdirecek! ‘Çok güzel olmuş, bayıldım'
Kuşum Aydın Cenk Eren'e imrendi, yüzüne gerdirecek! ‘Çok güzel olmuş, bayıldım' Uzun süredir ekranlarda yer almayan Kuşum Aydın, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Magazin
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
7.04.2024 Magazin
Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı
Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı Cenk Eren, yüz gerdirme operasyonu sonrası fotoğrafını paylaştı
17.03.2024 Magazin
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu'
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu' Şarkıcı Cenk Eren'in yeğeni Ecem Ebru Alkış, bir süredir mücadele ettiği kansere yenilerek, 34 yaşında hayatını kaybetti.
24.02.2024 Magazin
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum Nazan Öncel, sosyal medya hesabından samimi açıklamalarda bulundu. Öncel yaptığı paylaşımda 7 senedir kendisine hiçbir şey almadığını söyleyen ünlü sanatçı Nazan Öncel, "Hafifledikçe rahatladım" dedi. Öncel, "Sırada evi 2+1’e indirmek var" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.02.2023 Magazin
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Cenk Eren: Ajda Pekkan'ı dudağından öpmedim
Cenk Eren: Ajda Pekkan'ı dudağından öpmedim Bodrum'da konser veren Ajda Pekkan ile Cenk Eren'in sahne arkasında öpüştüğü iddia edildi. Pekkan da Eren de bu iddiaların gerçek dışı olduğunu dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi!
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
22.05.2022 Televizyon
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!  Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı Afara’nın yeni bölümünün konukları; Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren olacak.  
19.05.2022 Televizyon
Cenk Eren: Kıyafet de şovun bir parçası!
Cenk Eren: Kıyafet de şovun bir parçası! Cenk Eren, Kıbrıs'ta Ramazan Bayramı coşkusunu müzikal bir şölene dönüştürdü. Ünlü şarkıcı, sahne öncesinde kulisinde ağırladığı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
5.05.2022 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtan evlilik açıklaması: Evlilik insan doğasına aykırı
Nilgün Belgün'den şaşırtan evlilik açıklaması: Evlilik insan doğasına aykırı Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nilgün Belgün, Buket Aydın'ın sunduğu Tarafını Seç programında "Evlilik insan doğasına aykırı" ifadelerini kullandı.
29.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e: Zavallı bücür!
Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e: Zavallı bücür! Son yılların en popülerleşen meslekleri arasında yer alan Influencer’lık üzerine konuşan Okan Bayülgen, sosyal medyadaki fenomenler için “Hepsi çöp, zavallı” dedi. Ünlü şovmeni hedef alan şarkıcı Cenk Eren, sosyal medyada çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı: Cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kilitlediğini anlatsak.
2.10.2021 Magazin
Düet yaptılar
Düet yaptılar Ajda Pekkan, önceki akşam Günay Restaurant’ta hayranlarının karşısına çıktı.
26.10.2020 Magazin
'Kadir bunu hak etmedi'
'Kadir bunu hak etmedi' Asuman Dabak, Çiğdem Batur ve Cenk Eren, Cihangir’deki Tanisia isimli mekanın açılışına katıldı.
17.10.2020 Magazin
Cenk Eren: 'Ben Defne Hanım'ı tanımıyorum'
Cenk Eren: 'Ben Defne Hanım'ı tanımıyorum' Şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Eren, Defne Samyeli'ye yaptığı yorum hakkındaki sorulara yanıt verdi.
11.09.2020 Magazin
Hülya Avşar'dan Alişan açıklaması
Hülya Avşar'dan Alişan açıklaması Sanatçı Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra Bodrum'daki bir restoranda sahne aldı. Beraber sahne alacakları Alişan'ın yaptığı kaza nedeniyle gelemediğini belirten Avşar, "Verilmiş sadakaları varmış, gerçekten çok üzüldüm. Allah kimsenin başına böyle kötü ve üzücü bir durum vermesin" dedi.
27.06.2020 Magazin
Cenk Eren ve Gonca Vuslateri'den eğlenceli anlar!
Cenk Eren ve Gonca Vuslateri'den eğlenceli anlar! Çarkıfelek tüm eğlencesiyle Kanal D'de! Çarkın başına geçen Cenk Eren ve Gonca Vuslateri izleyenleri kırıp geçirdi. İşte o eğlenceli anlar!
25.05.2020 Televizyon
Cenk Eren ve Gonca Vuslateri'den eğlenceli anlar!
Cenk Eren ve Gonca Vuslateri'den eğlenceli anlar! Çarkın başına geçen Cenk Eren ve Gonca Vuslateri izleyenleri kırıp geçirdi. İşte o eğlenceli anlar!
25.05.2020 Sinema-Dizi
Bayram coşkusu Kanal D'de yaşanır!
Bayram coşkusu Kanal D'de yaşanır! Fark yaratan programları ile Kanal D, Ramazan Bayramı’nın üç günü yine izleyicinin tercihi olacak.
23.05.2020 Televizyon
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi... Geçtiğimiz günlerde Cenk Eren'in bir röportajındaki sözlerine, Bendeniz’den sert tepki gelmişti. Ünlü şarkıcı Bendeniz'in, "Bazı densiz sanat camiasından arkadaşlara sesleniyorum" şeklindeki cevabı magazinde gündem oldu. Peki, Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
16.05.2020 Gündem
Cenk Eren'den sağlık çalışanlarına jest
Cenk Eren'den sağlık çalışanlarına jest Şarkıcı Cenk Eren, corona virüs için mücadelede bulunan sağlık çalışanlarını unutmadı. Eren, sosyal medya hesabından onlara bir jestte bulunacağını duyurdu.
7.04.2020 Magazin
Cenk Eren ile Meltem Cumbul arasındaki küslük bitti
Cenk Eren ile Meltem Cumbul arasındaki küslük bitti Cenk Eren, Chin Chin Restaurant’ta hayranlarıyla buluştu.
23.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cenk Eren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenk eren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.