Cemal Enginyurt

Cemal Enginyurt

Son dakika cemal enginyurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemal enginyurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemal enginyurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Enginyurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal enginyurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 cemal enginyurt haberi bulunmuştur. Tüm cemal enginyurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de olduğu 12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunuldu.
8.08.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adaylık başvurusu YSK'ya sunuldu
Kılıçdaroğlu'nun adaylık başvurusu YSK'ya sunuldu CHP Grup Başkanvekilleri ile Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin temsilcileri, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu.
22.03.2023 Gündem
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon kanalında canlı yayınlanan tartışma programında Gazeteci Latif Şimşek'e yönelik eylemlerinden dolayı Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında 'kasten yaralama', 'alenen hakaret' ve 'tehdit' suçlarından hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığına gönderdi.
21.10.2022 Gündem
Gazeteci Latif Şimşek'i darbeden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı!
Gazeteci Latif Şimşek'i darbeden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı! Gazeteci Latif Şimşek'i televizyon programında çıkan tartışma sonrasında darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen Emrah Topal'ın (41) ifadesi ortaya çıktı. Topal ifadesinde, "Müdahale etmek istedim ancak aşırı tahriklerinden dolayı öfkeme yenildim ve şahsa fiziki müdahalede bulundum. Daha sonra da orada bulunan kişiler araya girdi sakinleştim ve kanal binasından ayrıldım. Haberlerden Latif Şimşek'in şikayetçi olduğunu öğrenince kendim gelip teslim oldum. Bir anlık sinirlilik hali ile yaşanan bir olaydır" dedi.
8.08.2022 Gündem
CHP'li Öztrak: Sabit gelirli için ev almak artık hayal ötesi
CHP'li Öztrak: Sabit gelirli için ev almak artık hayal ötesi  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Sabit gelirli için birkaç milyonu aşan fiyatlarla ev almak artık hayal ötesi. Kiralar almış başını gitmiş" dedi.
8.08.2022 Siyaset
Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı
Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı Gazeteci Latif Şimşek televizyon programında kendisini darbettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
7.08.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Helalleşme, rövanşist siyasetin aleti olarak kullanılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Helalleşme, rövanşist siyasetin aleti olarak kullanılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Helalleşmenin bir hesaplaşmanın alt başlığı olarak yürütülmesi, bir rövanşist siyasetin aleti olarak kullanılması çok tehlikelidir. Kılıçdaroğlu'nun kendisinin içerisinde bulunduğu siyasi zihniyetin ülkeye ödettiği bedeller karşısında samimi itiraflarda bulunup, ondan sonra da bunu partinin kurumsal kimliği haline getirmesi gerekir” dedi.
7.08.2022 Siyaset
Demokrat Parti Milletvekili Enginyurt ve koruması hakkında soruşturma başlatıldı
Demokrat Parti Milletvekili Enginyurt ve koruması hakkında soruşturma başlatıldı Gazeteci Latif Şimşek televizyon programında kendisini darbettiği gerekçesiyle Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. 
7.08.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 20 CHP'li vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
1.07.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını duyurmuştu. "Dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle 25 milletvekili hakkında hazırlanan 33 fezlekede "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" gibi suçlamalar yer alıyor.
24.02.2021 Gündem
MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt, DP'ye katıldı
MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt, DP'ye katıldı MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti'ye (DP) katıldı.
18.12.2020 Siyaset
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
2.11.2020 Siyaset
Bağımsız milletvekili Enginyurt koronavirüse yakalandı
Bağımsız milletvekili Enginyurt koronavirüse yakalandı Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve evde tedavi gördüğünü açıkladı.
27.10.2020 Siyaset
MHP'nin Ordu'daki 8 ilçe başkanı görevden alındı
MHP'nin Ordu'daki 8 ilçe başkanı görevden alındı MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt’a en yakın isimlerden olan MHP Ordu İl Başkanının görevinden alınmasının ardından 8 ilçe başkanı görevden alındı.
20.08.2020 Siyaset
Cemal Enginyurt neden ihraç edildi? MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt kimdir?
Cemal Enginyurt neden ihraç edildi? MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt kimdir? 21.ve 27. dönem milletvekili MHP milletvekili olan Cemal Enginyurt, partisinden ihraç edildi. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz hafta basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. MHP bugün yaptığı açıklamada Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edildiğini bildirdi. Peki, Cemal Enginyurt neden ihraç edildi? MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt kimdir?
30.07.2020 Gündem
MHP'li Cemal Enginyurt partisinden ihraç edildi
MHP'li Cemal Enginyurt partisinden ihraç edildi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edildiği bildirildi.
30.07.2020 Siyaset
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz istifa etti
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
21.07.2020 Siyaset
Son dakika... MHP'li Cemal Enginyurt ihraç talebiyle disipline sevk edildi
Son dakika... MHP'li Cemal Enginyurt ihraç talebiyle disipline sevk edildi MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.
20.07.2020 Siyaset
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyadan gelen çirkin paylaşımlara siyasilerden sert tepkiler geldi. Twitter hesaplarından açıklama çok sayıda siyasi isim, Bakan Albayrak ve ailesine destek mesajı verdi.
30.06.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli odasına çağırıp uyardı
MHP lideri Bahçeli odasına çağırıp uyardı Geçtiğimiz günlerde yaşanan Meclis'teki yumruklaşmanın ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’u odasına çağırarak uyardığı ifade edildi.
12.06.2020 Gündem
CHP'li vekilin sözleri Meclis'i karıştırdı! 'Sultanahmet müze olmalı'
CHP'li vekilin sözleri Meclis'i karıştırdı! 'Sultanahmet müze olmalı' CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, "Topkapı Sarayı da müze olarak korunmalı, Ayasofya da müze olarak korunmalı, hatta Sultanahmet de müze olmalı" sözleri sonrası Meclis karıştı. Birçok siyasi Kaboğlu'nun sözlerini eleştiri yağmuruna tuttu.
12.06.2020 Yaşam
TBMM'de MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı
TBMM'de MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı Mecliste MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı. Meclis Başkanvekili Levent Gök başkanlığında toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda MHP ve HDP'li vekiller arasında tartışma yaşandı.
8.04.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Enginyurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal enginyurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.