Cem Yılmaz Twitter

Cem Yılmaz Twitter

Son dakika Cem Yılmaz twitter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Yılmaz twitter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Yılmaz twitter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Yılmaz Twitter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem yılmaz twitter gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 cem yılmaz twitter haberi bulunmuştur. Tüm cem yılmaz twitter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti Kemal Kenan Ergen 55 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini Cem Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu. Ergen'in 'Her Şey Çok Güzel Olacak', 'Kahpe Bizans', 'Hababam Sınıfı Merhaba' ve 'Ömerçip' gibi filmlerde imzası bulunuyordu.
14.05.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım!
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken paylaşım! Ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını dolandırıcılık konusunda uyardı. Cem Yılmaz, kendi adı ve ağabeyi Can Yılmaz adına çeşitli yerlerden para istendiği uyarısında bulunarak "Lütfen böyle telefon, mesaj ve dm vs. itibar etmeyin. Enteresan ama varmış bu" dedi.
18.09.2021 Magazin
Cem Yılmaz'dan takipçisine yanıt: Para bulursam...
Cem Yılmaz'dan takipçisine yanıt: Para bulursam... Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde 'Hokkabaz' filminin devamının geleceğini duyurmuştu. Yılmaz, daha sonra "Komutan Logar'a bir film yok mu? 'Joker' misali, nasıl bu noktaya geldi?" diyen bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.
14.06.2021 Magazin
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kanser teşhisi konulan genç oyuncuya mesaj gönderdi.
30.03.2021 Magazin
Cem Yılmaz'ın çağrısına Bakan Koca'dan yanıt geldi
Cem Yılmaz'ın çağrısına Bakan Koca'dan yanıt geldi Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya pandemi sürecinde yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi için çağrısında bulunmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cem Yılmaz'ın çağrısına olumlu yanıt verdi.
21.10.2020 Gündem
Cem Yılmaz'dan Bakan Koca'ya çağrı!
Cem Yılmaz'dan Bakan Koca'ya çağrı! Komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya pandemi sürecinde yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi çağrısında bulundu.
21.10.2020 Magazin
Cem Yılmaz Twitter'dan isyan etti
Cem Yılmaz Twitter'dan isyan etti Komedyen Cem Yılmaz, yeni gösterisi için bilet isteyenlere Twitter hesabından tepki gösterdi.
14.02.2019 Magazin
Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık
Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık Komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden kendisine yönelik sorulan soruları cevapladı
23.01.2019 Magazin
Cem Yılmaz'dan yeni stand-up gösterisi geliyor!
Cem Yılmaz'dan yeni stand-up gösterisi geliyor! Cem Yılmaz, uzun süredir heyecanla beklenen yeni gösterisini Twitter sayfası aracılığıyla duyurdu.
18.10.2018 Kültür Sanat
Arif V 216 film müzikleri yayınlandı!
Arif V 216 film müzikleri yayınlandı! Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216'nın müzikleri yayında.
20.01.2018 Kültür Sanat
Arif V 216 ilk haftasında ne kadar izlendi?
Arif V 216 ilk haftasında ne kadar izlendi? Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216'nın ilk hafta izlenme sayısı belli oldu.
12.01.2018 Kültür Sanat
Cem Yılmaz'dan 'Arif V 216' filmine eleştiri!
Cem Yılmaz'dan 'Arif V 216' filmine eleştiri! Vizyona girdiği andan beri çok konuşulan Arif V 216 filmine son yorum filmin yaratıcısı Cem Yılmaz'dan geldi.
9.01.2018 Kültür Sanat
Cem Yılmaz yeminini 14 gün sonra bozdu!
Cem Yılmaz yeminini 14 gün sonra bozdu! Cem Yılmaz'ın sosyal medya sessizliği 14 gün sürdü.
1.08.2017 Magazin
Cem Yılmaz’dan sosyal medya hesapları için radikal karar!
Cem Yılmaz’dan sosyal medya hesapları için radikal karar! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter ve Instagram'la ilgili radikal bir karar aldı
18.07.2017 Magazin
Cem Yılmaz bu 'dahi' genci arıyor!
Cem Yılmaz bu 'dahi' genci arıyor! Cem Yılmaz, iki gün önce Anadolu Ajansı'n haberini yaptığı Beykoz'un 'Mozart'ı otizmli Yunus'un konservatuvar hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti.
14.06.2017 Magazin
'Arif V 216'nın çekimleri başladı!
'Arif V 216'nın çekimleri başladı! Yeni filmi Arif ve 216'nın çekimlerine başlayan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından takipçilerini mutlu edecek bir paylaşım yaptı.
7.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz: Allah'ın senin gibi bir hıyarı...
Cem Yılmaz: Allah'ın senin gibi bir hıyarı... Cem Yılmaz, Twitter'da kendisine bela okuyan takipçisine ilginç bir yanıt verdi. Yılmaz, 'Allah'ın senin gibi bir hıyarı ciddiye alacağını sanmıyorum' dedi.
9.05.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan çok sert Şener Şen açıklaması!
Cem Yılmaz'dan çok sert Şener Şen açıklaması! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Şener Şen adına açılan sahte Twitter hesabından kendisine yönelik eleştiri yapılınca açıklama yapmak zorunda kaldı.
6.04.2017 Magazin
Cem Yılmaz ünlü oyuncu ile anlaştı!
Cem Yılmaz ünlü oyuncu ile anlaştı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yeni filmi ´Arif V 216´ kadrosunu tanıtmaya devam ediyor.
22.03.2017 Kültür Sanat
Cem Yılmaz'dan hırsızlık ihbarı!
Cem Yılmaz'dan hırsızlık ihbarı! ABD ile Avrupa Birliği arasındaki ticari çekişmeler sürerken, komisyon Mc Donalds'ın vergi kaçırdığını duyurmuştu. Son günlerde Avrupa Birliği tarafından vergi borcu yüzünden sıkı takibe alınan Mc Donalds'a bir şok da Cem Yılmaz'dan geldi.
8.10.2016 Magazin
Cem Yılmaz sessizliğini bozdu
Cem Yılmaz sessizliğini bozdu Sosyal medya hesabından, darbe girişimine karşı tepkisiz kaldığı için eleştirilen Cem Yılmaz, Twitter hesabından açıklama yaptı...
28.07.2016 Magazin
Cem’den imalı vergi paylaşımı
Cem’den imalı vergi paylaşımı İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, 2015’in Türkiye genelinde en çok vergi ödeyecek isimlerini açıkladı...
14.07.2016 Magazin
Komedinin pırlantası hayatını kaybetti
Komedinin pırlantası hayatını kaybetti ‘Binbir surat’ lakabıyla tanınan oyuncu ve komedyen Atilla Arcan, 70 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti...
17.11.2015 Magazin
Atilla Arcan hayatını kaybetti
Atilla Arcan hayatını kaybetti Türk televizyonlarının ünlü Aktörü ve komedyeni Atilla Arcan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
17.11.2015 Magazin
Cem Yılmaz'ın son filmi ne kadar izlendi?
Cem Yılmaz'ın son filmi ne kadar izlendi? Twitter hesabından açıkladı...
16.11.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz Twitter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem yılmaz twitter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.