Çekimler

Çekimler

Son dakika çekimler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çekimler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çekimler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çekimler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çekimler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.920 çekimler haberi bulunmuştur. Tüm çekimler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da Megastar Tarkan, Yarının Köyleri projesi için bir kez daha kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin ilk aşamasında belirlenen 3 pilot köyden biri olan Adana’nın Kürkçüler Köyü’nde gerçekleşti. Ekim 2022’den bu yana devam eden projenin lansman filminde de rol alan Tarkan, “Yarının Köyleri’nin bir hayalden gerçeğe dönüşmesine bizzat tanık olmak ve aradan geçen zamanda yaratılan pozitif etkiyi görmek çok güzel. Sosyal duyarlılığı yüksek bir marka olarak Trendyol’un köylere kurduğu dijital köprülerin kırsal kalkınma adına önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.
20.04.2024 Adana
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi, İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İnci Taneleri hangi semtte, şehirde çekildi?
İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi, İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İnci Taneleri hangi semtte, şehirde çekildi? İnci Taneleri nerede çekiliyor, İnci Taneleri hangi illerde, ilçe ve mahallelerde çekiliyor? Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı dizi, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın kaybettiklerini bulabilme mücadelesini anlatacak. Peki, İnci Taneleri nerede çekildi, çekimler hangi illerde ve semtlerde yapıldı? İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi?
25.01.2024 Magazin
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi!
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi! İddialı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Simge Ünal, tatil yaptığı Yunanistan'da iş görüşmeleri de yapacağını söyledi. Daha önce "Lükse veda ediyorum" diyen model, Komşu'da gerçekleşeck çekimler için de özel olarak alışverişe çıktı.
22.12.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Magazin
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim Boğaç Aksoy, 2021'de lenfomaya yakalanmıştı. Kemoterapi sonrası kök hücre tedavisi de gören oyuncu, Eylül 2022'de kanseri yendiğini açıklamıştı. Tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.
21.11.2023 Magazin
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasının korunması için hükümet, ağır para cezaları getirmeye hazırlanıyor. Günübirlik kiralık evlerle ilgili düzenlemenin öne çıktığı teklif, Kapadokya için de önemli kararları barındırıyor. Buna göre bölgede ticari fotoğraf, video çekmek de izne bağlı olacak. Kurala uymayanlara 16 bin TL’den başlayan para cezaları verilecek.
14.10.2023 Ekonomi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor 17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek efsane yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu.
23.07.2023 Magazin
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın eğlenceli anları!
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın eğlenceli anları! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan yeni dizisi 'Ya Çok Seversen', merakla beklenen ikinci bölümü ile bu akşam seyirciyle buluşacak.
13.07.2023 Televizyon
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
7.07.2023 Gündem
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) 'Görüntü Tabanlı Bilgi Yönetim Sistemi' ile depremde hasar gördüğü tespit edilen tüm kara yollarının onarıldığını açıkladı.
26.06.2023 Gündem
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Pınar Deniz'den ilişki açıklaması: Sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey
Pınar Deniz'den ilişki açıklaması: Sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, kapak yıldızı olduğu dergiye Kaan Yıldırım ile birlikteliğinden bahsetti. Deniz, "Bana göre ilişki sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey. Ben avukat da doktor da olabilirdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
7.06.2023 Magazin
Camdaki Kız ekibi Atina’da
Camdaki Kız ekibi Atina’da “Camdaki Kız” dizisinin ekibi çekimler biter bitmez Atina’ya gitti. Ekip, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
26.05.2023 Magazin
Fulin taciz mesajları aldığını açıkladı! 'Köyün ağası evlenme teklifi etti'
Fulin taciz mesajları aldığını açıkladı! 'Köyün ağası evlenme teklifi etti' Yeni klibi için Kilyos'ta kamera karşısına geçen Fulin Şingirik, çekimler sonrası beğendiği şarkılar sorulunca meslektaşlarını hedef aldı. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yüzlerce evlilik teklifi aldığını itiraf eden genç şarkıcı, bazı takipçilerinden taciz mesajları aldığını vurgularken, bir köy ağasının mesajını da ilk kez açıkladı.
26.05.2023 Magazin
Dönence’nin çekimleri başladı! İşte ilk kareler...
Dönence’nin çekimleri başladı! İşte ilk kareler... Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği yeni dizisi Dönence sete çıktı.
13.05.2023 Televizyon
Hedef Kızılelma belgeseli 10 Mayıs'ta yayında
Hedef Kızılelma belgeseli 10 Mayıs'ta yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü, 10 Mayıs Çarşamba günü, saat 21.00’da Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
8.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çekimler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çekimler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.