Çed Raporu

Çed Raporu

Son dakika çed raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çed raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çed raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çed Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çed raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 çed raporu haberi bulunmuştur. Tüm çed raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak...
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak... Hükümet harekete geçti, 81 ilde uygulanacak. Kredi ve faiz kararını Bakan Kurum resmen duyurdu. Kentsel dönüşümü hızlandıracak hamle geliyor. Kentsel dönüşümün hızlanması ve belediyelerin daha aktif rol alması için önemli bir adım atıldı. Bakan Murat Kurum, “Şimdi kentsel dönüşümde yeni bir döneme giriyor; belediyelerimizin İller Bankası’ndan aldıkları kredilerin faizinin yarısını biz karşılıyoruz” dedi. İşte yeni kararın ayrıntıları...
30.07.2022 Ekonomi
Türkiye'nin Otomobili'nin fabrikası "ÇED olumlu" raporunu aldı
Türkiye'nin Otomobili'nin fabrikası "ÇED olumlu" raporunu aldı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından çalışmaları planlandığı biçimde sürdürülen Türkiye'nin Otomobili yatırımı Bursa'nın Gemlik ilçesinde inşa edilecek olan fabrika inşaatının başlayabilmesi için gerekli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunu olumlu olarak aldı.
2.06.2020 Ekonomi
Kanal İstanbul planında flaş değişiklik!
Kanal İstanbul planında flaş değişiklik! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kanal İstanbul Rezerv Yapı Alanı'nın 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda değişiklik yapıldı. Değişiklikle Kanal İstanbul'un her iki yakasında 500 bin nüfusa hitap edecek mahalle konseptinde yatay mimarinin hakim olduğu düşük yoğunluklu konut alanlarının yer alabileceği yeni yerleşim bölgeleri öngörülüyor.
31.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul projesinde Terkos'a tuzlu su karışacak mı?
Kanal İstanbul projesinde Terkos'a tuzlu su karışacak mı? Kanal İstanbul projesine ilişkin tartışma sürüyor. Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Terkos'a tuzlu su karışacak iddiası doğru değil. Kanal tabanı Terkos Gölü'nün altında. Bu yüzden karışma şansı yok" dedi.
25.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları!
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları! Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan, Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çılgın proje olarak duyurulan Kanal İstanbul projesi bugünlerde gündemden düşmüyor. Kanal İstanbul hakkında gelen son dakika bilgilere göre ise, Kanal İstanbul projesine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun bulunarak kabul edildi. Peki, Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul projesi güzergahı nerelerden geçiyor? İşte Kanal İstanbul hakkında merak edilenler…
23.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul projesinde yeni gelişme!
Kanal İstanbul projesinde yeni gelişme! ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul projesi ile ilgili hazırlanan 'Çevresel Etki Değerlendirmesi' (ÇED) raporunun yeterli bulunarak, halkın görüşüne açıldığını duyurdu.
23.12.2019 Ekonomi
Kanal İstanbul'un ÇED raporuna son şekli verilecek
Kanal İstanbul'un ÇED raporuna son şekli verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011'de açıklanan ve kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'nin ÇED raporuna son şeklinin verilmesi amacıyla 28 Kasım'da 1. İnceleme Değerlendirme Komisyon toplantısı düzenlenecek.
26.11.2019 Gündem
Gebze 3’üncü köprüye YHT ile bağlanacak!
Gebze 3’üncü köprüye YHT ile bağlanacak! Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü demiryolu hattına bağlayacak güzergah belirlendi. 56 kilometrelik güzergahın ÇED raporu açıklandı. Projenin maliyeti 4 milyar 853 milyon 700 bin TL olarak belirlendi
29.09.2021 Gündem
‘Çevreyi korumak vatandaşın ödevidir’
‘Çevreyi korumak vatandaşın ödevidir’ Rize İdare mahkemesi, Dikmen HES projesi için ‘ÇED olumlu’ raporunu iptal etti. Mahkeme Anayasa hatırlatması yaparak “Çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek devletin ve vatandaşların ödevidir” görüşüne yer verdi
28.01.2017 Yaşam
350 km hızındaki trenle Ankara-İstanbul 1.5 saat
350 km hızındaki trenle Ankara-İstanbul 1.5 saat İstanbul Ankara arası yolculuk süresini 4 saatten 1,5 saate indirecek olan Sincan Çayırhan İstanbul demiryolu projesinin ÇED raporu tamamlandı ve yapım için düğmeye basıldı.
29.09.2021 Gündem
Eylemciye beraat, dozer operatörüne ceza
Eylemciye beraat, dozer operatörüne ceza Arhavi’de ÇED raporu iptal edilen HES çalışmasında kendini dozerin önüne atan Leyla Öncel beraat etti
29.09.2021 Gündem
Bir onay daha geldi!
Bir onay daha geldi! Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı 7 bin 766 nüfuslu Çatalağzı Beldesi'nde faaliyette olan 3 termik santrale ek olarak 1 santralin yapımı sürerken, yeni 3 santral kurulması için yapılan başvuruya da onay çıktı. 'Çevresel Etki Değerlendirme' (ÇED) süreçleri devam eden 3 santralin devreye girmesiyle beldede özel sektöre ait 7 termik santral faaliyet gösterecek.
30.12.2015 Yaşam
Bakanlık, Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED raporunu onayladı
Bakanlık, Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED raporunu onayladı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Rus-Türk firmaları tarafından yapılacak olan Akkuyu Nükleer Santrali'nin, ÇED raporunu onayladı.
29.09.2021 Gündem
İzni yok, ÇED raporu yok ağaç kesimi hızla sürüyor
İzni yok, ÇED raporu yok ağaç kesimi hızla sürüyor BARTIN’ın Amasra İlçesi’ne kurulması planlanan termik santralde üretilecek elektriğin dağıtımı için kurulacak 54 kilometrelik enerji iletim hattının 36...
22.11.2014 Yaşam
3. Havalimanı Projesi için flaş açıklama
3. Havalimanı Projesi için flaş açıklama Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, üçüncü havalimanıyla ilgili mahkemenin verdiği kararı değerlendirdi...
29.09.2021 Gündem
Fişleme gibi ÇED raporu!
Fişleme gibi ÇED raporu! Ordu - Giresun Çırakdamı bölgesinde yapılan HES için hazırlanan ÇED raporunda dikkat çeken ifadeler yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Çok hızlı başladı!
Çok hızlı başladı! 7 şirkete tebligat gönderildi
29.09.2021 Gündem
Dudak uçuklatan maaş!
Dudak uçuklatan maaş! Burada çalışacaklara tam...
10.09.2013 Ekonomi
Bakanlık o raporu iade etti!
Bakanlık o raporu iade etti! Yetersiz bulundu, çünkü...
29.09.2021 Gündem
İşte 3. Köprü'de olanlar
İşte 3. Köprü'de olanlar Bugün Sarıyer Gazetesi'nde yayınlanan 3...
29.09.2021 Gündem
3. Havalimanına iptal başvurusu!
3. Havalimanına iptal başvurusu! CHP Danıştay'a başvuruyor
29.09.2021 Gündem
Kıbrıs çıkarması
Kıbrıs çıkarması G.Saray, F.Bahçe’nin Topuk Yaylası’nı gölgede bırakacak bir projeyle Yavru Vatan’a görülmemiş bir mega tesis yaptıracak
31.07.2011 Futbol
1.4 milyar $’lık Ford yatırımı kaçtı
1.4 milyar $’lık Ford yatırımı kaçtı Ford Motor, Türkiye’de 1.5 yılda alınabilen ÇED Raporu ve artan işgücü maliyeti nedeniyle yatırım için Romanya’yı seçti
13.09.2007 Otomobil
DSİ'den İstanbul'a yeni baraj! 263 milyon TL...
DSİ'den İstanbul'a yeni baraj! 263 milyon TL... Devlet Su İşleri'nce (DSİ) İstanbul'a, günlük 1 milyon 152 bin metreküp ek suyun sağlanacağı yeni baraj yapılacak. Şile- Ağva yakınlarında kurulacak Sungurlu Barajı için yeni çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) raporu hazırlandı. Yeni baraj, yaklaşık 5 yılda tamamlanacak ve 263 milyon 82 bin TL'ye mal olacak.
1.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çed Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çed raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.