Çarpıcı Yorum

Çarpıcı Yorum

Son dakika çarpıcı yorum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarpıcı yorum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarpıcı yorum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarpıcı Yorum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarpıcı yorum gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 çarpıcı yorum haberi bulunmuştur. Tüm çarpıcı yorum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın, borsa ve dolar ile ilgili çarpıcı yorum! Kritik seviye açıklandı, işte en çok kazandıran yatırım aracı
Altın, borsa ve dolar ile ilgili çarpıcı yorum! Kritik seviye açıklandı, işte en çok kazandıran yatırım aracı Dolar, borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Parasını borsa, altın veya dövizde değerlendirmek isteyen yatırımcılar piyasadaki seyri merakla takip ediyor. Rekor seviyeleri test eden borsada 11 bin puan seviyesi görülür mü? Dolar/TL’de son haftalarda aşağı yönlü hareketler dikkat çekmişti. Dolar/TL, 32 seviyesinin altına sarkar mı? Gram altın için yeni hedefler ne? İşte piyasaya dair tüm merak edilenler...
14.05.2024 Ekonomi
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi Dolar, borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. 24 Nisan tarihinden bu yana neredeyse soluksuz düşüş gösteren dolar/TL’deki aşağı yönlü baskı dikkat çekiyor. Geçen hafta borsa rekor üstüne rekor kırarken, altın fiyatları 3 hafta sonra ilk kez yükseliş göstermişti. Peki dolar/TL’deki baskının nedeni ne? Ekonomist Hikmet Baydar, kurdaki en kritik seviyeyi açıkladı. İşte piyasalara dair tahminler...
13.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı için çarpıcı yorum!
Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı için çarpıcı yorum! Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ın penaltısının iptal edilmesi doğru muydu? Eski hakemden çarpıcı yorum geldi
Beşiktaş'ın penaltısının iptal edilmesi doğru muydu? Eski hakemden çarpıcı yorum geldi Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor’u konuk etti. Kritik karşılaşmada Burak Pakkan düdük çaldı. Burak Pakkan'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Serkan Çimen üstlendi. VAR'da Hakan Ceylan, AVAR'da ise Direnç Tonusluoğlu ve Serkan Olguncan görev aldı.
17.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş - Trabzonspor maçına damga vuran karar! Tartışılan penaltı pozisyonu için çarpıcı yorum: Sinirlenmek istemiyorum ama...
Beşiktaş - Trabzonspor maçına damga vuran karar! Tartışılan penaltı pozisyonu için çarpıcı yorum: Sinirlenmek istemiyorum ama... Beşiktaş-Trabzonspor maçında tartışmalı penltı pozisyonu geceye damgasını vurdu. Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadelenin yaşandığı maçta kazanan taraf 2-0'lık skorla siyah - beyazlılar oldu. Birçok tartışmalı pozisyonun olduğu müsabakadaki hakem kararlarını Fırat Aydınus değerlendirdi. Aydınus'un yanı sıra beIN Trio ekibi de penaltı pozisyonunu yorumladı. İşte detaylar...
5.02.2024 Beşiktaş
Altın fiyatları Fed'e odaklandı! Yeni rekor için sürpriz rakam ortaya çıktı
Altın fiyatları Fed'e odaklandı! Yeni rekor için sürpriz rakam ortaya çıktı Altın fiyatları Fed faiz kararı ile yönünü belirleyecek. 2 haftadır baskı altında olan ons altın fiyatı haftaya yatay seyrini koruyarak başladı. Altın gram fiyatı ise güne kısmi yükseliş kaydederek başladı. Altın piyasasındaki hareketlilik sonrası 2 altın piyasası uzmanından çarpıcı yorum geldi.
30.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili beklenen haber geldi! Alım fırsatı başladı, işte detaylar
Altın fiyatları ile ilgili beklenen haber geldi! Alım fırsatı başladı, işte detaylar Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakınsan takip ediliyor. Altın fiyatları Fed faiz kararı ile yönünü belirleyecek. 2 haftadır baskı altında olan ons altın fiyatı haftaya yatay seyrini koruyarak başladı. Altın gram fiyatı ise güne kısmi yükseliş kaydederek başladı. Altın piyasasındaki hareketlilik sonrası 2 altın piyasası uzmanından çarpıcı yorum geldi. İslam Memiş ve Candaş Atalay, altın fiyatları beklentilerini rakam vererek açıkladı.
29.01.2024 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Yeni yıla yükseliş trendi ile başlayan ve dün 45 bin dolar seviyesini aşan Bitcoin'de bugün yaşanan sert düşüşle kayıplar yüzde 7'yi aştı.
4.01.2024 Ekonomi
Kripto paralardan büyük çıkış! Bitcoin 21 ayın zirvesini gördü, boğa bayrağı açıldı
Kripto paralardan büyük çıkış! Bitcoin 21 ayın zirvesini gördü, boğa bayrağı açıldı 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Bu yıl yatırımcısına yüzde 154 oranında kazandıran dijital para birimi için başta ünlü yatırımcı Mark Mobius olmak üzere bir çok uzman yükseliş bekliyor. İşte uzman isimlerden Bitcoin tahminleri...
2.01.2024 Ekonomi
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2023'ü Bağcılar Belediyesi Ateştuğla Etüt Merkezi’nde öğrencilerle uğurladı. Savunma sanayisindeki başarılardan bahseden Kacır, gençlere milli ve manevi değerlerle yükselen bir bilim ve teknoloji inşa etmeleri tavsiyesinde bulundu. Programın ardından belediye çalışanlarını ziyaret eden Kacır, yeni yılı da onlarla birlikte karşıladı.
1.01.2024 Gündem
Bitcoin için çarpıcı yorum! Gözünü tepeye dikti
Bitcoin için çarpıcı yorum! Gözünü tepeye dikti 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Bu yıl yatırımcısına yüzde 154 oranında kazandıran dijital para birimi için başta ünlü yatırımcı Mark Mobius olmak üzere bir çok uzman yükseliş bekliyor. İşte uzman isimlerden Bitcoin tahminleri...
1.01.2024 Ekonomi
Penaltı kararı için çarpıcı yorum! "Icardi'nin yüzüne geliyor"
Penaltı kararı için çarpıcı yorum! "Icardi'nin yüzüne geliyor" Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Dev derbide Mauro Icardi'nin penaltı beklediği pozisyonu eski hakemler değerlendirdi.
25.12.2023 Şampiy10
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Öte yandan uzmanlardan deprem sonrası çarpıcı yorumlar geldi.
4.12.2023 Gündem
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından çarpıcı yorum: Bir beden büyük forma giymek zorunda...
Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından çarpıcı yorum: Bir beden büyük forma giymek zorunda... Süper Lig'in sekizinci hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u Davinson Sanchez ve Mauro Icardi'nin attığı gollerle 2-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Sarı - kırmızılıların ligde üst üste aldığı yedinci galibiyeti Fanatik yazarları kaleme aldı. İşte detaylar...
8.10.2023 Şampiy10
Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Manchester United sınavı için çarpıcı yorum!
Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Manchester United sınavı için çarpıcı yorum! Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkararak Salı günü oynanacak Manchester United maçı öncesi moral depoladı. Hürriyet yazarları Uğur Meleke ve Güntekin Onay köşe yazılarında maçı değerlendirdi.
1.10.2023 Şampiy10
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi'
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi' Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gazı karaya çıkarması ABD'den Japonya'ya, İngiltere'den Yunanistan'a dünyanın dört bir yanında yankı buldu. Nikkei Asia Türkiye'nin uluslararası toplumda nüfuz kazandığı yorumunu yaptı, en çarpıcı yorum ise Financial Times'tan geldi.
20.04.2023 Ekonomi
Hatay’da 105 kişinin öldüğü sitenin sahibi Eskişehir’de tutuklandı
Hatay’da 105 kişinin öldüğü sitenin sahibi Eskişehir’de tutuklandı Kahramanmaraş depremlerinde, Hatay’da yıkılan ve 105 kişinin öldüğü Farklı Yaşam Rende Sitesi’nin toprak sahibi Arif Sami Rende (84), yaş haddi nedeniyle serbest bırakılmasının ardından tekrar gözaltına alındığı Eskişehir’de tutuklandı.
24.02.2023 Gündem
Marmara depremi için Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan çarpıcı yorum: Çok da beklemeyecek!
Marmara depremi için Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan çarpıcı yorum: Çok da beklemeyecek! Malatya ve Sivas'ta 4,7, Konya'da 4,3 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Peş peşe meydana gelen depremleri CNN TÜRK deprem danışmanı Şükrü Ersoy canlı yayında yanıtladı. Marmara depremiyle ilgili açıklama yapan Şükrü Ersoy, " Marmara'da 7'den büyük bir deprem mutlaka olacak çok da beklemeyecek. " dedi.
24.02.2023 Gündem
Depremin büyüklüğü ile ilgili çarpıcı yorum! "Hissedilen bunun 3 katı"
Depremin büyüklüğü ile ilgili çarpıcı yorum! "Hissedilen bunun 3 katı" Binlerce insanı yaşamdan koparan 7.7’lik depremin 30-40 dakika öncesinde meydana gelen mikro deprem hareketlerinin öncü olup olmadığı tartışması başladı.
12.02.2023 Gündem
Uzman isimden TOGG için çarpıcı yorum: Bu dünya çapında bir olay
Uzman isimden TOGG için çarpıcı yorum: Bu dünya çapında bir olay TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken Beykent Üniversitesi'nden Dr. Osman Simav, CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.10.2022 Haber
Bir dönem Müge Anlı'nın programındaydı! Ünlü psikiyatrist Arif Verimli'den çöp evde bulunan çocukla ilgili çarpıcı yorum
Bir dönem Müge Anlı'nın programındaydı! Ünlü psikiyatrist Arif Verimli'den çöp evde bulunan çocukla ilgili çarpıcı yorum Bursa'da kiraladığı evi çöplüğe çeviren ve yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini bu evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir dönem Müge Anlı'nın programında psikiyatristlik yapan Prof. Dr. Arif Verimli, konuyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Çocuğun yüzünü kapattığı fotoğrafı paylaşan Verimli, "Seni ablasına bırakan sözde annen, muhtemel kendisinden kaçırılan ya da kendisi aramayan sözde baban, olayın çöp evde olması sebebiyle ihtimal ki çok h.. teyzen (etiği aşmamalıyım), o mahallenin muhtarı, apartman komşuları ve bizler yüzümüzü kapatmalıyız utançtan! Düzeleceksin.." yazdı.
25.07.2022 Gündem
Koronavirüs için çarpıcı yorum! Virüs mutasyon değiştirdi...
Koronavirüs için çarpıcı yorum! Virüs mutasyon değiştirdi... Koronavirüsün mutasyona uğradığı haberleri dünyayı sarsarken Türk profesörden çarpıcı bir yorum geldi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova, bağışıklık kazanılması için bugüne kadar toplumun yüzde 60-70'inin aşılanması gerektiğinin söylendiğini ancak virüsün mutasyona uğramasıyla bunun biraz daha yukarı çıkmasının söz konusu olduğunu belirtti.
29.12.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Çarpıcı Yorum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarpıcı yorum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.