Cansel Elçin

Cansel Elçin

Son dakika cansel elçin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cansel elçin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cansel elçin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansel Elçin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansel elçin gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 cansel elçin haberi bulunmuştur. Tüm cansel elçin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.
23.08.2023 Magazin
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi! Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Çeşme tatillerinde objektiflere takıldı. Keyiflerinin yerinde oldukları gözlenen ikili, bir ara sarılıp yakınlaşarak kısa süreli romantizm yaşadı.
28.07.2023 Magazin
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü!
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü! Bir süre önce ayrıldıklarını açıklayan İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan önceki akşam Bebek'te görüntülendi. HElvacıoğlu ve Özcan çifti ilişkisine bir şans verdi.
25.09.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama Oyuncu Cansel Elçin, 50'nci doğum gününü kutladı. Yanında kendisi gibi oyuncu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları vardı. Geceye katılanlar arasında, kısa bir ayrılık sonrası yeniden bir araya gelen oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolaç Özcan çiftinin olması dikkatlerden kaçmadı. Barıştıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.
24.09.2022 Magazin
Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'e yemek jesti!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'e yemek jesti! Zeynep Tuğçe Bayat, 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile dünya evine girmişti. Bayat, bir hafta önce tenis turnuvası için Miami'ye giden eşini çok özlediğini söyledi.
9.05.2022 Magazin
Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı! Baba dizisinin başarılı isimlerinden Zeynep Tuğçe Bayat 2020 senesinde Cansel Elçin ile hayatını birleştirmişti. Bayat, evlilik teklifi aldığı sırada yaşadığı bir olayı itiraf etti.
4.04.2022 Magazin
Cansel Elçin: Karım olmasa hayata tutunamazdım
Cansel Elçin: Karım olmasa hayata tutunamazdım Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat 2010’da ‘Gönülçelen’de oynarken tanışmış, 2017’de aşk yaşamaya başlamıştı. 2020’de de evlenmişlerdi. Çift, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ için bir dergiye röportaj verdi.
8.02.2022 Magazin
Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat'ın romantik anları!
Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat'ın romantik anları! Oyuncu Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, geçtiğimiz gün arkadaşları Cenay Türksever ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yeni dizileri hakkında açıklamalarda bulunan çiftin, romantik anları da dikkatlerden kaçmadı.
28.01.2022 Magazin
Cansel Elçin: Bir sene bir saniye gibi geçti
Cansel Elçin: Bir sene bir saniye gibi geçti Geçtiğimiz yıl evlenen Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat evlilik yıldönümlerini kutladılar.
23.08.2021 Magazin
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün!
Rusya'nın reklam yüzü Tuba Büyüküstün! Tuba Büyüküstün, Rusların dikkatini çekti. Yer aldığı uluslararası projelerle adını dünyaya duyuran güzel oyuncu, Rus telekomünikasyon markasının reklam filmi için Türkiye’de kamera karşısına geçti.
3.08.2021 Magazin
Cansel Elçin'den 'içlik' itirafı!
Cansel Elçin'den 'içlik' itirafı! Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle laflayan Elçin, geçtiğimiz haftalarda bir derginin çekimi için takım elbiseyle kayak yaptığı anlar hakkında konuştu.
14.04.2021 Magazin
Balçiçek'le Sohbete Geldik 4. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 4. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter'in yeni bölüm konukları Nilgün Belgün ve Cansel Elçin oluyor.
22.11.2020 Televizyon
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne?
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? Dizi sezonunun başlamasıyla birlikte televizyon ekranlarına yeni diziler başlıyor. Uzun süredir beklenen yapımların başında da Sol Yanım dizisi geliyor. Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in oynadığı yeni dizi Sol Yanım izleyici ile buluşacak. Peki, Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? İşte Sol Yanım dizisi ile ilgili detaylar...
16.10.2020 Gündem
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat evlendi
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat evlendi Uzun zamandır birlikte olan Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat nikah masasına oturdu.
23.08.2020 Magazin
Evde gerilim filmi çektiler
Evde gerilim filmi çektiler Cansel Elçin, yönetmenliğini Özcan Deniz’in yaptığı ev yapımı gerilim filmi çekti. Özcan Deniz, filmde eşi Feyza Aktan ve oğlu Kuzey'e de yer verdi.
13.06.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
220 bin TL'lik davayı kazandı
220 bin TL'lik davayı kazandı Oyuncu Cansel Elçin, 'Dayan Yüreğim' adlı diziden alacağı için iki yıl önce Endemol Medya Şirketi’ne açtığı davayı kazandı.
7.12.2019 Magazin
Oyunuyla dikkat çekiyor!
Oyunuyla dikkat çekiyor! Cansel Elçin, başrolü usta oyuncu Reha Özcan ve Alican Altun ile paylaştığı tiyatro oyunu ‘Çıplak Vatandaşlar’ ile ilgi görmeye devam ediyor.
2.12.2019 Kültür Sanat
'Türkiye'de hiç toplu taşıma kullanmadım'
'Türkiye'de hiç toplu taşıma kullanmadım' Başrolünü Esra Dermancıoğlu ve Halil Babür’ün paylaştığı 'Klan' oyunu, önceki gün Zorlu PSM Studio sahnesinde izleyicisiyle buluştu. Biletlerin günler öncesinden tükendiği oyunu; sanat camiasından Bülent Emrah Parlak, Nükhet Duru, Cansel Elçin ve Belçim Bilgin gibi ünlü isimler izledi.
30.10.2019 Magazin
Cansel Elçin: Soyunmak zor değil
Cansel Elçin: Soyunmak zor değil Cansel Elçin Türkiye'de ‘Anadan Doğma’ adıyla gösterilen İngiliz filmi ‘Full Monty’den uyarlanan ‘Çıplak Vatandaşlar’ isimli tiyatro oyununda soyunuyor. Elçin, 26 Ekim’de oyunun ilk gösterimiyle, Maslak Uniq Hall’de izleyici karşısına çıkacak.
20.10.2019 Magazin
Cansel Elçin sahneye çıkmaya hazırlanıyor!
Cansel Elçin sahneye çıkmaya hazırlanıyor! Cansel Elçin, başrolü Reha Özcan ile paylaştığı çok yeni tiyatro oyunu ‘Çıplak Vatandaşlar’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
7.10.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Cansel Elçin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansel elçin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.