Can Çelebi

Can Çelebi

Son dakika Can Çelebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can Çelebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can Çelebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Çelebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can çelebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 can çelebi haberi bulunmuştur. Tüm can çelebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası final maçında Beykoz Belediye GSK’yı uzatmalar sonucunda 34-33 mağlup eden Beşiktaş Yurtbay Seramik, şampiyon oldu.
18.03.2023 Diğer Sporlar
İvana Sert'in eski sevgilisi ünlü rallici Can Çelebi'ye ikinci uzaklaştırma!
İvana Sert'in eski sevgilisi ünlü rallici Can Çelebi'ye ikinci uzaklaştırma! Ünlü rallici Can Çelebi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldıran güzellik uzmanı Kübra Senemay Kılıçoğlu, tedbir süresi bitince ikinci kez mahkemeye başvurdu.
4.04.2021 Magazin
"Ivana sayesinde romantik oldum"
"Ivana sayesinde romantik oldum" Ivana Sert, Aralık 2018’de rallici Can Çelebi’den ayrılmış, ocakta motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli ile aşk yaşamaya başlamıştı.
30.07.2019 Magazin
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun'
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun' Modacı İvana Sert, karın kaslarını gösteren bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Takipçilerinden "Bu kadar kas bir kadına yakışmıyor" şeklinde eleştiriler aldı.
20.06.2019 Magazin
Flaş itiraf! Ünlü ismin sevgilisiyle...
Flaş itiraf! Ünlü ismin sevgilisiyle... Uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu Berrak Tüzünataç, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.
30.05.2019 Magazin
"Sizi duymuyorum"
"Sizi duymuyorum" Oyuncu Berrak Tüzünataç, Bebek'te kuaför çıkışı objektiflere yansıdı.
7.04.2019 Magazin
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin telefonda kıskançlık kavgası!
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin telefonda kıskançlık kavgası! Ivana Sert, 3 yıl aşk yaşadığı Can Çelebi’den, Aralık 2018’de ayrılmıştı.
26.03.2019 Magazin
Berrak Tüzünataç, aşkı Can Çelebi’de buldu
Berrak Tüzünataç, aşkı Can Çelebi’de buldu Üç yıllık sevgilisi Birkan Sokullu’dan kasım 2018’de ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Berrak Tüzünataç, teselliyi Can Çelebi’de buldu.
23.03.2019 Magazin
Yeni otomobil yeni sevgili
Yeni otomobil yeni sevgili Can Çelebi önceki gece Arnavutköy'de yeni sevgilisiyle görüntülendi.
7.03.2019 Magazin
Yeni yılın ilk aşk bombası!
Yeni yılın ilk aşk bombası! Görüntüler ortaya çıktı. İvana Sert ve Tarhan Telli aşk yaşıyor.
2.01.2019 Magazin
İvana Sert: Yalnızlık iyi geldi
İvana Sert: Yalnızlık iyi geldi Üç yıl aşk yaşadığı Can Çelebi'den 2 hafta önce ayrılan İvana Sert yeni yılı Dubai'de karşılayacak.
30.12.2018 Magazin
İvana Sert'in sevgilisi söz dinlemedi
İvana Sert'in sevgilisi söz dinlemedi 3.5 yıldır Can Çelebi ile birlikte olan İvana Sert'i sevgilisi dinlemedi
6.12.2018 Magazin
Kıskançlık krizi çıktı
Kıskançlık krizi çıktı IVANA Sert önceki akşam sevgilisi Can Çelebi ile İstinyePark Zuma’da yemek yedi.
13.10.2018 Magazin
İvana Sert, Can Çelebi'nin evlilik teklifini 20 kez reddetti
İvana Sert, Can Çelebi'nin evlilik teklifini 20 kez reddetti Can Çelebi, modacı İvana Sert’i evlenmeye ikna edemedi.
28.09.2018 Magazin
Çağla Şıkel el ele arabaya koştu
Çağla Şıkel el ele arabaya koştu İvana Sert ile sevgilisi Can Çelebi, Çağla Şıkel ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler, önceki gece Bebek'te düzenlenen özel bir partiye katıldı.
10.03.2018 Magazin
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi...
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi... İvana Sert, defile için gittiği Yunan adası Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
26.07.2017 Magazin
İvana Sert'in silikonları dert oldu!
İvana Sert'in silikonları dert oldu! Silikonlarını yenileten İvana Sert, doktorun tavsiyesine uymayınca dikişler denizden iltihap kaptı ve iltihap oldu. Ünlü modacının, enfeksiyon tedavisi gördüğü iddia edildi.
9.07.2017 Magazin
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü!
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü! İvana Sert sevgilisi Can Çelebi ile Fransa'ya tatile gitti. İvana denize girerken sevgilisi cep telefonunu karıştırıp mesajlarına bakınca kıyamet koptu.
7.01.2018 Magazin
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı!
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı! İvana Sert için aşkı Can Çelebi kesenin ağzını açtı. İkoncan ile sevgilisi, Cannes’da geceliği 15 bin TL’lik lüks otelde kalıyor...
27.06.2017 Magazin
Teklif etse de  evlenmem
Teklif etse de evlenmem Haliç Kongre Merkezi’nde Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD) yararına düzenlenen iftar yemeğinde ünlü isimler bir araya geldi.
23.06.2017 Magazin
Oğlum sevgilimi sevdi
Oğlum sevgilimi sevdi Ivana Sert, sevgilisi Can Çelebi ile Arnavutköy’deydi.
16.06.2017 Magazin
Aşka geldi
Aşka geldi İvana Sert sevgilisi Can Çelebi’yle önceki akşam Arnavutköy’de görüntülendi.
23.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Can Çelebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can çelebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.