Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu

Son dakika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu haberi bulunmuştur. Tüm çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanser hastalarının tedavileri artık tamamen ücretsiz olacak
Kanser hastalarının tedavileri artık tamamen ücretsiz olacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Kanser cerrahisi için yılda 240 milyon TL ödüyorken söz konusu düzenleme ile bu ödemeyi yılda yaklaşık 750 milyon TL'ye çıkartarak kanser hastalarımızın tedavilerini tamamen ücretsiz hale getirdik. Hem kanser hem de diğer tüm hastalıkların tedavisine ve önlenmesine ilişkin yine maliyet unsuru gözetmeksizin iyileştirmelerimiz hızla ve artarak devam edecek" dedi.
5.07.2018 Ekonomi
Ankara Valisi'nden kayıp Eylül ile ilgili son dakika açıklaması
Ankara Valisi'nden kayıp Eylül ile ilgili son dakika açıklaması Ankara Valisi Ercan Topaca, Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili olarak, "Bir araçta bulunan kan örnekleriyle çocuğumuzun kan örnekleri DNA testinde eşleşti. Ama çocuğumuzla ilgili kesin bir sonuca ulaşmış değiliz. Arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
28.06.2018 Gündem
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
Yeni nesil teşvik uygulaması başladı
Yeni nesil teşvik uygulaması başladı Milyonlarca çalışanı kapsayan yeni nesil teşvik uygulamaları dün başladı. Çalışmayla sözleşmeli personelin hakları genişletildi. Küçük işletmelere vergi ve prim desteği sağlandı.
22.06.2018 Ekonomi
Bakan'dan işsizlik rakamlarıyla ilgili açıklama
Bakan'dan işsizlik rakamlarıyla ilgili açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, iş gücü istatistiklerine ilişkin, "İşsizlik oranımız 10,1 olmuş. İstihdam kapasitemizi, istihdam oranlarımızı daha da artıracağız. Bir numaralı gündem maddemiz istihdam." dedi.
18.06.2018 Ekonomi
"Bu yıl hedef 1 milyon 250 bin işsize iş"
"Bu yıl hedef 1 milyon 250 bin işsize iş" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İŞKUR aracılığıyla bu seneki işe yerleştirmeyle ilgili hedefimiz 1 milyon 250 bin. Bu hedefe ulaşmak için işe yerleştirme portalımızı güncelliyoruz." dedi.
17.06.2018 Ekonomi
100 bin gence  hem iş hem sigorta
100 bin gence hem iş hem sigorta Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 18-25 yaş arasındaki 100 bin gence yazın asgari ücretle çalışma fırsatı getireceklerini açıklayarak, “3 ay boyunca aldıkları ücret, 1 yıllık burs ve kredi imkanlarından aldıklarından daha yüksek olacak. En önemlisi sigortaları başlayacak” dedi
14.06.2018 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu'ndan emeklilik yaşıyla ilgili önemli açıklama
Bakan Sarıeroğlu'ndan emeklilik yaşıyla ilgili önemli açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Emekli yaşıyla alakalı son dönemlerde çok korkun, vatandaşlarımızın kafalarını karıştırmaya yönelik çok yalan bilgiler paylaşılıyor" dedi. Bakan Sarıeroğlu, "Şu anda Türkiye'de 65 yaşında emeklilik yok. Sahalarda deniyor ki emeklilik yaşı 65. Böyle bir uygulamaya henüz geçmiş değiliz. 2002 yılı sonrasında sigortalı olanlar kadınlarda 58 yaşında, erkeklerde 60 yaşında emekli oluyorlar. 65 yaş uygulamasını 2036 sonrasında başlatıyoruz ve ilk emekliler de 2048 yılından itibaren olmaya başlayacak" diye konuştu.
14.06.2018 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu'ndan 'emeklilik yaşı' açıklaması
Bakan Sarıeroğlu'ndan 'emeklilik yaşı' açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Emekli yaşıyla alakalı son dönemlerde vatandaşlarımızın kafalarını karıştırmaya yönelik çok yalan bilgiler paylaşılıyor" dedi.
13.06.2018 Gündem
Ölüm aylığı alana ikramiyesi verildi
Ölüm aylığı alana ikramiyesi verildi Emeklilere 1000’er liralık ikramiyelerinin 7-8 Haziran’da yatırıldığını vurgulayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Ölüm aylığı alan sigortalılarımızın hak sahiplerine de ölüm aylığı bağlanma oranlarıyla aynı şekilde emekli ikramiyesi yatışı gerçekleşmiştir” dedi.
13.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! Personel alımı bundan sonra...
Bakan açıkladı! Personel alımı bundan sonra... Çalışma ve Soyyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı. Sarıeroğlu, "Yeni dönemde kamuya personel alımı kadrolu işçi şeklinde personel alınacak" dedi. Sarıeroğlu, 2 Haziran'da başlayan vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına yönelik düzenleme kapsamında dün itibarıyla 99 bin 124 kişinin başvurduğunu bildirdi
12.06.2018 Ekonomi
Son dakika: Emeklilerin bayram ikramiyesi bugün yatıyor
Son dakika: Emeklilerin bayram ikramiyesi bugün yatıyor Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri ikramiyelerini bugün alıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz." demişti.
7.06.2018 Ekonomi
Yeni emeklilere de ikramiye müjdesi
Yeni emeklilere de ikramiye müjdesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Adana’nın Ceyhan ilçesinde partisinin düzenlediği etkinliklere katıldı. Bakan Sarıeroğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada 100 bin yeni emeklinin de bayram ikramiyesi alacağı müjdesini verdi.
2.06.2018 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu: 100 bin emeklimizin daha işlemlerini tamamladık
Bakan Sarıeroğlu: 100 bin emeklimizin daha işlemlerini tamamladık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu: "(Emeklilere yönelik biner liralık ikramiye) Son bir ay içerisinde 100 bin emeklimizin daha işlemlerini tamamladık ki daha fazla emeklimiz bu imkandan faydalansın."
1.06.2018 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu: Dolar daha da düşecek
Bakan Sarıeroğlu: Dolar daha da düşecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, "Yaşanan bu süreçte çok hızlı kararlar alındı ve bunlar uygulamaya kondu, şu anda dolar kurunda bir düşüş eğilimi söz konusu, daha da düşecek. Bu anlamda çok güçlü önlemlerimizi almış durumdayız." dedi.
31.05.2018 Siyaset
Son dakika: Emekliye ikramiye ve maaş müjdesi! Bayramdan önce...
Son dakika: Emekliye ikramiye ve maaş müjdesi! Bayramdan önce... Milyonlarca emekliye ödenecek ikramiyeler ve maaşlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu emekliye ödenecek ikramiyeler ve maaşların, bayramdan önce yatacağını açıkladı.
29.05.2018 Ekonomi
Bakan tarih verdi! Haziran'da ödenecek
Bakan tarih verdi! Haziran'da ödenecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Emeklilerimiz Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı'nda net olarak maaşına bakılmaksızın 1000 TL bayram ikramiyesi alacaklar. Tarih, haziranın ilk haftasında inşallah." dedi.
25.05.2018 Gündem
Memurlar da bayram ikramiyesi istiyor
Memurlar da bayram ikramiyesi istiyor Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, bu yıl emekliler gibi memurlara da dini bayramlar öncesinde ikramiye verilmesi talebinde bulundu. Tonbul, "Gelir vergisi yükü altında ezilen kamu görevlilerimiz için istediğimiz bu haklı talebin, hükümet tarafından görmezden gelinemeyeceğini düşünüyoruz" dedi
17.05.2018 Ekonomi
5 yılda 1000 engelliye istihdam sağlayacak
5 yılda 1000 engelliye istihdam sağlayacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Koç Topluluğu ve İŞKUR iş birliğiyle engelli bireylerin ekonomik ve toplumsal hayata katılımına ivme kazandıracak ‘Engellerin Ötesinde Bir Hayat İçin Geleceğe Hazırlıyoruz’ projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında 5 yılda 1.000 engelliye istihdam sağlanması planlanıyor
16.05.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı: 2 bin 500 engelli işe alınacak
Bakan açıkladı: 2 bin 500 engelli işe alınacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Geçtiğimiz aylarda 2 bin 500 kişilik bir engelli ataması daha gerçekleştirdik. Yılın son çeyreğinde 2 bin 500 engelli kardeşimizin atamasını yapacağız" ifadelerini kullandı.
16.05.2018 Siyaset
Son dakika! İŞKUR'dan kadınlara aylık 400 lira yardım
Son dakika! İŞKUR'dan kadınlara aylık 400 lira yardım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, İŞKUR kapsamında kadınlara aylık 400 lira geri ödemesiz yardım yapılacağını açıkladı.
15.05.2018 Ekonomi
Son dakika: Müjde! İkinci paket geliyor...
Son dakika: Müjde! İkinci paket geliyor... Bahar paketinin ikincisi geliyor. Paket kapsamında 50 bin çiftçiye elektrik faturası desteği verilecek, 1.2 milyarlık yol geçiş borcu yapılandırılacak ve bildirimi eksik olan binlerce işverene af gelecek.
14.05.2018 Ekonomi
Son dakika: Emeklilere ikramiyenin ödeneceği tarih...
Son dakika: Emeklilere ikramiyenin ödeneceği tarih... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilere bin liralık bayram ikramiyesinin haziran ayının ilk haftasında ödeneceğini bildirdi.
13.05.2018 Ekonomi
Bu yılın son 3 ayında 2 bin 500 engelli atanacak
Bu yılın son 3 ayında 2 bin 500 engelli atanacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Geçtiğimiz ay içerisinde Sayın Başbakanımızın katılımı ile 2 bin 500 kardeşimizin atamasını yaptık. İnşallah yılın son 3 ayında yine bir 2 bin 500 engelli atamamızı gerçekleştireceğiz." dedi.
11.05.2018 Ekonomi
İstihdam teşvikleri e-devlete taşındı
İstihdam teşvikleri e-devlete taşındı Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, çok fazla teşvik olduğunu, bunları daha fazla faydalanılır hale getirmek için Potansiyel Teşvik Sorgulama Sistemi’ni hizmete aldıklarını kaydederek, “İşverenlerin işi kolaylaşacak” dedi.
10.05.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.