Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik

Son dakika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışma ve sosyal güvenlik bakanı faruk çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 912 çalışma ve sosyal güvenlik bakanı faruk çelik haberi bulunmuştur. Tüm çalışma ve sosyal güvenlik bakanı faruk çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpınıyor. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Sigorta eksiği olana borçlanma hakkı!
Sigorta eksiği olana borçlanma hakkı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın prim günü eksiği olanlara emeklilik yolunu açacak çalışması büyük heyecan yarattı. Bu konuda henüz taslak metni oluşmasa da konunun kamuoyunda dillendirilmesi önem taşıyor.
3.06.2016 Ekonomi
Hangi memur ne kadar maaş alacak?
Hangi memur ne kadar maaş alacak? 2016 yılında milyonlarca memur, memur zam oranları ve memur maaşı miktarı konusunu araştırmaya başladı...
9.01.2016 Ekonomi
Koordinatör Şimşek
Koordinatör Şimşek Kabinede Ali Babacan yer almadı ancak piyasa dostu bir diğer isim Mehmet Şimşek ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı oldu. Maliye, Naci Ağbal’a emanet edildi.
24.11.2015 Ekonomi
İşte yeni ekonomi yönetimi!
İşte yeni ekonomi yönetimi! Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümeti açıkladı. Yeni hükümette ekonomi yönetimindeki isimler de belli oldu. Reuters'a konuşan üst düzey bir yetkili Başbakan Yardımcısı olan Mehmet Şimşek'in yeni kabinede ekonomiden sorumlu olacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Taşeron kadro kimleri kapsıyor? Bakan açıkladı
Taşeron kadro kimleri kapsıyor? Bakan açıkladı Taşeron işçilere kadro son durum hakkında bilgi veren Çalışma Bakanı Faruk Çelik, hangi taşeronlar kadroya girecek sorusuna yanıt verdi...
13.11.2015 Ekonomi
Asgari ücret için tarih belli oldu
Asgari ücret için tarih belli oldu Çalışma Bakanı Faruk Çelik, asgari ücret için tarih verdi: ''Asgari ücret 1 Ocak 2016 itibariyle 1300 lira olacak.''
11.11.2015 Ekonomi
HDP'li isim AK Parti'ye geçti
HDP'li isim AK Parti'ye geçti Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Harran ilçesindeki seçim çalışmaları kapsamında Aksehrinç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem
Faruk Çelik'ten bir ilk!
Faruk Çelik'ten bir ilk! Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında evlerde bir araya gelen vatandaşlara video konferans sistemiyle hitap ediyor...
29.09.2021 Gündem
Şehidi 10 bin kişi uğurladı
Şehidi 10 bin kişi uğurladı Amanoslar’daki çatışmada şehit olan uzman çavuş Ufku Demirel, Tokat’ta toprağa verildi
6.10.2015 Yaşam
Şehidi 10 bin kişi uğurladı
Şehidi 10 bin kişi uğurladı OSMANİYE’nin Amanos Dağları’nda PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Eski bakan tarih verdi!
Eski bakan tarih verdi! Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik," Asgari ücret, aralıktaki komisyonda kamu kesimi tarafından bin 300 lira olarak teklif edilecek" dedi.
5.10.2015 Ekonomi
Her an ittifak olabilir!
Her an ittifak olabilir! AK Parti ile Saadet Partisi (SP) arasında sayı engeline takılan ittifak görüşmeleri dün sürpriz bir biçimde yeniden hareketlendi...
29.09.2021 Gündem
Kıdem tazminatları düşecek mi?
Kıdem tazminatları düşecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatları düşüyor mu? Döviz kurlarının yükselişi Kıdem tazminatını da vurdu. Bazı şirketler, işçi ücretlerini artık TL cinsinden ödemeye başlayınca, işçinin alacağı kıdem tazminatı rakamı da düştü. İşte çalışanların dikkat etmesi gereken kıdem tazminatı uyarısının detayları...
29.09.2021 Gündem
Bursa'ya hızlı tren hayal oldu
Bursa'ya hızlı tren hayal oldu Bursa'yı 93 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa demiryolu ağına bağlayacak olan Bursa-Bilecik hızlı tren projesi 20 aydır durdu.
30.08.2015 Yaşam
İşsizlik başvurusu zirve yaptı, nedeni Suriyeliler
İşsizlik başvurusu zirve yaptı, nedeni Suriyeliler Özel sektörde artan rekabetle Türk işçilerin yerini daha düşük maaşa razı Suriyeliler almaya başladı. Bunun neticesinde işsizlik maaşı başvurusu son 3 yılın zirvesine çıktı.
29.08.2015 Ekonomi
11 bakanın görevi sona erdi
11 bakanın görevi sona erdi Bazı isimler milletvekili olmadıkları için Geçici Bakanlar Kurulu'nda yer almazken, Ayşenur İslam, Volkan Bozkır, Sebahattin Öztürk'ün yerine de yeni üyeler getirildi. Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı Geçici Bakanlar Kurulu'nda, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok İçişleri Bakanlığına getirildi. Kabinenin açıklandığı dakikalarda ise haber kanallarında isimleri yorumlayan gazeteciler, en sürpriz ismin Selami Altınok olduğu görüşünde birleşti.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den kabine dışı kalan isimler
AK Parti'den kabine dışı kalan isimler 11 bakanın görevi sona erdi
29.09.2021 Gündem
Kritik görüşmenin saati belli oldu
Kritik görüşmenin saati belli oldu Cumhurbaşkanı tarafından anayasanın 114. maddesi gereği Geçici Hükümeti kurması için Başbakan olarak atanan Ahmet Davutoğlu, kabine listesini 17:45'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunacak. Yeni kabinenin saat 18.00'den sonra açıklanması bekleniyor. Mevcut hükümette yer alan Bülent Arınç ve Ali Babacan'ın da aralarında bulunduğu 10 bakan ise yeni kabinede, milletvekili olmadıkları için yer alamayacak.
29.09.2021 Gündem
Ağabeylere erken seçim fırsatı
Ağabeylere erken seçim fırsatı AK Parti’de üst üste üç dönemden fazla milletvekili seçilememe kuralı nedeniyle 7 Haziran’da aday olamayan 70 isim ile, 7 Haziran’da hakkı dolan 26 milletvekili erken seçimde aday olabilecek...
29.09.2021 Gündem
Başbakan talimat verdi!
Başbakan talimat verdi! Genel Başkan Davutoğlu üç dönem kuralını esnetecek şekilde tüzük değişikliği talimatı verdi.
29.09.2021 Gündem
Tek tek vekillere bakanlık teklifi!
Tek tek vekillere bakanlık teklifi! Seçim hükümeti kurulurken nasıl bir yöntem izlenecek?
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: CHP ve MHP’li vekillere bakanlık teklifinde bulunacağım
Davutoğlu: CHP ve MHP’li vekillere bakanlık teklifinde bulunacağım Başbakan Ahmet Davutoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkezi'ni ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
4,5 derken yüzde 6 oldu Cuma namazı metne girdi
4,5 derken yüzde 6 oldu Cuma namazı metne girdi Kamu çalışanları ve memur emeklilerine 2016’da yüzde 6+5, 2017’de yüzde 3+4’lük zam önerisinde uzlaşıldı. Cuma günü öğle paydosunun Cuma namazını da içine alacak şekilde 2 saate çıkarılmasına yönelik de düzenleme yapılacak.
22.08.2015 Ekonomi
Faruk Çelik'ten flaş açıklamalar
Faruk Çelik'ten flaş açıklamalar Hükümet ile memur sendikaları arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Buna göre memura 2016 yılı için yüzde 6+5, 2017 yılı için yüzde 3+4 zam yapılacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışma ve sosyal güvenlik bakanı faruk çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.