Çalışan Gazeteciler Günü

Çalışan Gazeteciler Günü

Son dakika çalışan gazeteciler günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalışan gazeteciler günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalışan gazeteciler günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışan Gazeteciler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışan gazeteciler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 çalışan gazeteciler günü haberi bulunmuştur. Tüm çalışan gazeteciler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları | Farklı, anlamlı, kısa, resimli gazeteciler günü mesajları ile gazeteciler ile ilgili sözler
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları | Farklı, anlamlı, kısa, resimli gazeteciler günü mesajları ile gazeteciler ile ilgili sözler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. 1961 yılından bu yana Türkiye’de basın çalışanlarını anmak ve onurlandırmak için Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor. Biz de basın mensuplarının bu özel gününü kutlamak isteyenler için Çalışan Gazeteciler Günü mesajları ve sözleri derledik. Peki, Çalışan Gazeteciler Günü nedir? İşte Farklı, anlamlı, kısa, resimli 10 Ocak çalışan gazeteciler günü mesajı ile Çalışan Gazeteciler Günü sözleri…
10.01.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili "Düşmanca senaryolara taviz vermeyeceğiz. Menfur bir cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz" dedi.
10.01.2023 Gündem
10 Ocak Gazeteciler günü mesajları ve kutlama sözleri! 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedir, tarihçesi ne? Gazetecilik ile ilgili sözler!
10 Ocak Gazeteciler günü mesajları ve kutlama sözleri! 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedir, tarihçesi ne? Gazetecilik ile ilgili sözler! 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları ve 10 Ocak Gazeteciler günü sözleri için aramalar arttı. Gazeteciler gününü kutlamak isteyenler, günün anlam ve önemine istinaden sosyal medya hesapları üzerinden güne özel sözler paylamak isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedir, nasıl ortaya çıktı? İşte en güzel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anlamı önemi ile 10 Ocak Gazeteciler günü mesajı ve kutlama sözleri…
10.01.2023 Gündem
Demirören Medya'ya 7 ödül
Demirören Medya'ya 7 ödül  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Haberin Kahramanları 2” ödül töreninde 2021 yılının başarılı medya kuruluşları, cesur gazetecileri ve habere konu olan kahramanlar ödüllendirildi.
11.01.2022 Televizyon
Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! "Maalesef yüz felcimiz var"
Asiye Ateş'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! "Maalesef yüz felcimiz var" Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Pitbull cinsi köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'da doku nakli yapılan Asiye Ateş'in (4) yüze giden damarlarından bazılarının hasar aldığını belirterek, "Maalesef yüz felcimiz var. Muhtemelen bu hafta içinde Asiye'ye yüz sinirleri için bir yama planlıyoruz" dedi.
11.01.2022 Yaşam
Haberin Kahramanları Ödül Töreninde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül
Haberin Kahramanları Ödül Töreninde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül Haberin Kahramanları Ödül Töreni düzenlendi. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Bağcılar Belediyesi, birçok medya kuruluşu ve fedakâr ve cesur gazeteciyi ödüllendirdi. Düzenlenen törende Demirören Medya da 6 farklı ödülün sahibi oldu.
10.01.2022 Gündem
İstanbul Ardahan Kültür Evi gazetecileri ağırladı
İstanbul Ardahan Kültür Evi gazetecileri ağırladı İstanbul Ardahan Kültür Evi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dernek merkezinde gazetecileri ağırladı. Etkinlikte gazetecilere yöresel kaz yemeği, ekşi ve çeçil peyniri ikram edildi. Ardahanlı genç müzisyenlerin türküleri etkinliği renklendirdi.  
10.01.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu Gazeteciler Günü'nde haber sundu!
Bakan Kasapoğlu Gazeteciler Günü'nde haber sundu! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nde kamera karşısına geçerek haber bülteni sundu.
10.01.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu. Çelik, Kazakistan ile ilgili; "Durumu çok yakından takip ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun Kazakistan'ın yanındayız" dedi. Çelik, HDP'li vekil Güzel'in teröristle olan fotoğrafına ilişkin ise "Meclis imkanları terör propagandasına dönüştürüldü. Kendisine saygısı olan bir devlet buna müsaade etmez" açıklamasında bulundu.
10.01.2022 Siyaset
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları! Çalışan Gazeteciler Günü nedir, nasıl ortaya çıktı?
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları! Çalışan Gazeteciler Günü nedir, nasıl ortaya çıktı? 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı ve kutlama sözleri hakkında arama yapılıyor. Çalışan Gazeteciler Günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 10 Ocak, Türkiye’ye kutlanan bir gündür. Peki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nasıl ortaya çıktı, Çalışan Gazeteciler Günü nedir? İşte Gazeteciler Günü tarihçesi ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri, mesajları…
10.01.2022 Gündem
Eğitim-Bir-Sen memura ek zammı yetersiz buldu
Eğitim-Bir-Sen memura ek zammı yetersiz buldu Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, memura verilen yüzde 2,5 ek zammı yeterli bulmadıklarını ifade ederek, “Bu oran belki ateşi alır ancak közü söndürmez” dedi.
9.01.2022 Memur
Kilosu 1500 lira oldu! Kış geldi talep patladı
Kilosu 1500 lira oldu! Kış geldi talep patladı Burdur'un Bucak ilçesinde, Toros Dağları'nın yüksek kesimlerinde yetişen yabani orkide bitkisinin yumrularından elde edilen salep, lezzetiyle kış aylarının vazgeçilmez içecekleri arasında yer alıyor. Yapışkan özelliği, tadı ve aroması ile bilinen Bucak salebi, kilosu 1500 liradan satışa sunuluyor.
23.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında '13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır' sözleri nedeniyle 500 Bin TL'lilk manevi tazminat davası açtı.
18.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik dava!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik dava! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kendisine yönelik, 'sözde Cumhurbaşkanı' sözü nedeniyle 1 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.
11.01.2021 Siyaset
AK Partili Ünal'dan 'erken seçim' açıklaması
AK Partili Ünal'dan 'erken seçim' açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: "Erken seçim tartışmalarının gündeme getirilmesi kasıtlıdır. Türkiye’nin önünde bir erken seçim söz konusu değildir."
11.01.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Biz hiçbir partinin iç işine karışmayız!
Kılıçdaroğlu: Biz hiçbir partinin iç işine karışmayız! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretine ilişkin, "Olabilir, biz hiçbir partinin iç işine karışmayız. O konuda yapılan açıklamalar var. Sizler gazeteciler olarak ne kadar büyük bir dikkatle izliyorsanız, biz de o kadar büyük bir dikkatle izliyoruz" dedi.
10.01.2021 Siyaset
Bakan Kurum, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü  kutladı
Bakan Kurum, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
10.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye olarak basın özgürlüğünden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz gibi, bu kavramın istismar edilmesine de, içeride ve dışarıda ülkemiz aleyhine kara propaganda için kullanılmasına da asla müsaade etmeyeceğiz. Hakkaniyet sahibi basınımızın ve gazetecilerimizin ülkemizde barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde payları olduğunun idrakiyle, milletimizin hassasiyetlerini gözeterek, doğru bilgilendirme görevini yerine getireceklerine ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceklerine inancım tamdır" dedi.
10.01.2021 Siyaset
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nasıl ortaya çıktı?
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nasıl ortaya çıktı? Bugün Çalışan Gazeteciler Günü. Çalışan Gazeteciler Günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 10 Ocak günü düzenlenen, Türkiye’ye özgü bir kutlama günüdür. Peki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nasıl ortaya çıktı? 10 Ocak neden Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor? İşte Çalışan Gazeteciler Günü hakkındaki bilgiler...
10.01.2021 Gündem
Fahrettin Altun'dan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Fahrettin Altun'dan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Başarıları ve yetkinlikleriyle uluslararası medyada da etki uyandıran basın kuruluşlarımızın ve gazetecilerimizin varlığı, ülkemize övünç, bizlere gurur vermektedir. Türkiye'nin son yıllarda her alanda katettiği ilerleme, medyada da çeşitliliğe sahip özgürlükçü bir ortamın oluşmasıyla kendini göstermektedir." ifadesini kullandı.
9.01.2021 Siyaset
Zonguldak Valisi Bektaş çılgına döndü! Ölümlerde vebali var...
Zonguldak Valisi Bektaş çılgına döndü! Ölümlerde vebali var... Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, kaçak ocaklarda yaşanan ölümlerin işsizlik nedeniyle olduğunu söyleyen herkesin bu ölümlerde vebalinin olduğunu belirterek, "İnsanlar ne yapsın işsiz kaçak ocaklarda çalışıyor' diyen herkesin o ölümlerde vebali var. O ölümleri meşrulaştırıyorsunuz, yumuşatıyorsunuz. Kaçak ocaklarda ölen her çocuğun, gencin ölümünde bu sözü söyleyen herkesin vebali var" dedi.
13.01.2020 Gündem
Belediye binasının altından çıkanlar şoke etti
Belediye binasının altından çıkanlar şoke etti Zeytinburnu’nda Osmanlı döneminde askeri hastanede Cumhuriyet döneminde yurt ve tanzim çadır olarak hizmet veren daha sonra ise 25 yıl boyunca Zeytinburnu Belediye Başkanlığı binası olarak kullanılan tarihi yapının altında MS 2. yüzyıl Roma dönemine ait dev mozaik bulundu. Yaklaşık 50 metrekare alanda bulunan mozaiğin ucunun bulunması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan kazılar ile birlikte dev mozaiğe daha önce İSKİ tarafından yapılan kanalizasyon çalışmalarında zarar verildiği ortaya çıktı.
10.01.2020 Gündem
‘Dokuz Patron Olayı’ (10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü) hangi olayla ortaya çıkmıştır?
‘Dokuz Patron Olayı’ (10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü) hangi olayla ortaya çıkmıştır? Çalışan Gazeteciler Günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 10 Ocak günü düzenlenen, Türkiye’ye özgü bir kutlama günüdür. Peki, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nasıl ortaya çıkmıştır?
10.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çok sesli, etkin, herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirebilen medyanın varlığı, demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmaz koşuludur." ifadesini kullandı.
9.01.2020 Siyaset
İş sağlığı ve güvenliği okul müfredatlarına giriyor
İş sağlığı ve güvenliği okul müfredatlarına giriyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, iş sağlığı ve güvenliğini müfredatın içine, okul içi süreçlere ve bütün eğitim-öğretim boyutlarına entegre etmeyi amaçladıklarını söyledi.
11.01.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışan gazeteciler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.