Çalıkuşu

Çalıkuşu

Son dakika Çalıkuşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çalıkuşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çalıkuşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalıkuşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalıkuşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 çalıkuşu haberi bulunmuştur. Tüm çalıkuşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Milli mücadele ülkemizin tarihi açısından önemli bir dönemdir. Eğitim sisteminde bu konu ilk kez 4. sınıfta Sosyal bilimler dersinde işlenir.
25.12.2023 Eğitim
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir cep telefonu mağazasında ve üst katlar ile yanındaki kasap dükkanında da maddi hasara neden olan yangının, kundaklama olduğu belirlenip, 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılıkta bulunması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
30.11.2023 Gündem
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım!
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım! Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener (60), Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şener, takipçilerini geçmişe götürdü.
24.05.2023 Magazin
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Başakşehir’de polis ekiplerine silahlı saldırı: 1 polis yaralı
Başakşehir’de polis ekiplerine silahlı saldırı: 1 polis yaralı Başakşehir’de polis ekiplerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis memuru yaralandı.
13.01.2023 Yaşam
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım!
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım! 2017 yılında nikâh masasına oturan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hamilelik sürecini dinlenerek geçirmeyi tercih eden güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Karan adında bir oğlu olan Evcen, son olarak arabada çektiği fotoğrafı Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.
26.10.2022 Magazin
Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'i gezmeye çıkardı: Her boşluğunda beraberiz
Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'i gezmeye çıkardı: Her boşluğunda beraberiz 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı. Şimdilerde yaklaşık 6 aylık hamile olan güzel oyuncu, eşi Özçivit ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Yakışıklı oyuncu, rol aldığı dizinin setinin tatil olduğu günde eşi ile vakit geçirdiğini belirtirken; Evcen de hamilelik ve doğum sonrası süreç hakkında konuştu.
8.10.2022 Magazin
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu! 'Çalıkuşu' dizisinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin Karan adında 3 yaşında oğulları var. İkinci bebeğine dört aylık hamile olan 36 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde çocuklarının erkek olacağını öğrendi.
26.08.2022 Magazin
Fahriye Evcen ikinci bebeğinin cinsiyeti ne? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikiz bebekleri mi olacak?
Fahriye Evcen ikinci bebeğinin cinsiyeti ne? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikiz bebekleri mi olacak? 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucağına almıştı. İkiz bebek bekleyen çiften yeni haber geldi. Burak Özçivit ile dört aylık hamile eşi Fahriye Evcen'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Peki, Fahriye Evcen ikinci bebeğinin cinsiyeti ne? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikiz bebekleri kız mı erkek mi?
26.08.2022 Magazin
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı...
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı... İkinci kez anne ve baba olacak olmanın mutluluğunu yaşayan ve Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkaran Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikiliden yakışıklı oyuncu, eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Burak Özçivit'in saçlarına yorum yağdı.
9.07.2022 Magazin
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum tatili!
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum tatili! 9 yıl önce 'Çalıkuşu' dizisinde birbirlerine aşık olup 2017'de nikah masasına taşıyan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Bodrum'da tatil yapıyorlar.
30.06.2022 Magazin
Fahriye Evcen ayna karşısında sabahlıkla poz verdi!
Fahriye Evcen ayna karşısında sabahlıkla poz verdi! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara dönen Fahriye Evcen ayna karşısına geçip sabahlıkla poz verdi. Evcen, ortalığı adeta kasıp kavurdu.
25.03.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş başlıyor!
Üç Kız Kardeş başlıyor! Kanal D’nin, yapımı Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi “Üç Kız Kardeş” 22 Şubat Salı ilk bölümü ile ekrana gelecek.
20.02.2022 Televizyon
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı!
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı! Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Diler Saraç, 85 yaşında vefat etti. Saraç, 200’den fazla sinema filmi ve dizide rol aldı. Peki, Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın çocuğu var mı? İşte Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Diler Saraç’ın hayatı…
29.01.2022 Magazin
Fahriye Evcen'den neşeli paylaşım!
Fahriye Evcen'den neşeli paylaşım! Uzun yıllar sonra TRT 1'de yayınlanan 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan'la fotoğraflarını yayınladı. İkilinin neşesinin bir hayli yerinde olması dikkat çekti.
6.12.2021 Magazin
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Kıymalı börek yok diye satırla tezgahı kırdı! Tutuklandı
Kıymalı börek yok diye satırla tezgahı kırdı! Tutuklandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, müşteri olarak gittiği fırında kıymalı börek olmadığını öğrenince sinirlenip, satırla tahta tezgahı kıran Murat Ç., mahkemece tutuklandı.
2.07.2021 Yaşam
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı…
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı… Usta oyuncu Kartal Tibet hakkında yapılan açıklamalar artarak devam ediliyor. Oyunculuk dışında senaristlik ve yönetmenlik de yapan Türk sinemasının kült isimlerinden Kartal Tibet en çok “Tarkan” karakteriyle hafızalarda yer edindi. Peki, Kartal Tibet öldü mü, Kartal Tibet neden öldü? İşte Kartal Tibet hakkında merak edilenler…
2.07.2021 Gündem
Usta sinema oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet hayatını kaybetti
Usta sinema oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet hayatını kaybetti Türk Sineması'nın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet, vefat etti. Kartal Tibet'in vefat haberini oyuncu Civan Canova, sosyal medya hesabından, "Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim" notuyla duyurdu.
2.07.2021 Magazin
Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! 1 ölü, 1 yaralı
Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! 1 ölü, 1 yaralı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, kız kaçırma nedeniyle husumetli olan iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
10.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalıkuşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalıkuşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.