Çakıldı

Çakıldı

Son dakika çakıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 932 çakıldı haberi bulunmuştur. Tüm çakıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta son 12 yılın en kötü istatistiği
Beşiktaş'ta son 12 yılın en kötü istatistiği Pozisyonları sonuçlandırma sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, yüzde 7.2'lik oranıyla son 12 yılın en kötü karnesini ortaya koydu. Siyah-beyazlılar, bu değerde bir yılda yüzde 65 geriledi.
2.05.2024 Beşiktaş
Altın fiyatların son dakika sürprizi! Gram altın çakıldı, alım için böyle bir fırsat bir daha gelmez
Altın fiyatların son dakika sürprizi! Gram altın çakıldı, alım için böyle bir fırsat bir daha gelmez Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın fiyatları ile ilgili son dakika değişiklikleri vatandaşlar, özellikle de altın yatırımı olan ya da parasını altında değerlendirmek isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Son yıllarda yatırımcısının yüzünü güldüren altın rekora doğru olan yürüyüşünü sürdürüyor. Ancak kısa süreli alım fırsatı da veren altın için dikkat çeken bir uyarı geldi ve altın almak isteyenlerin elini çabuk tutması istendi. Çünkü altın son kez alım fırsatı veriyor. İşte gram, çeyrek, yarım ve tam aldın ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
14.02.2024 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Yeni yıla yükseliş trendi ile başlayan ve dün 45 bin dolar seviyesini aşan Bitcoin'de bugün yaşanan sert düşüşle kayıplar yüzde 7'yi aştı.
4.01.2024 Ekonomi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Uzaydan görülebilen Atatürk portresi! Tam 4 bin ton beton kullanıldı
Uzaydan görülebilen Atatürk portresi! Tam 4 bin ton beton kullanıldı Erzincan'daki Keşiş Dağı’na 31 yıl önce ressam Mustafa Aydemir'in 30 günde 3 bin gönüllü askerle yaptığı Atatürk portresi yenilendi. Uzaydan görülebilen ve dünyanın en büyük ve 100 sıra dışı eserinden biri olan portrenin yenilenmesinde 4 bin ton beton kullanıldı.
28.10.2023 Yaşam
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Adana’da alacak-verecek meselesi yüzünden kuzenlerinin evini basan 2 kardeş, pompalı tüfekle vuruldu. Kardeşlerden biri ölürken, diğeri yaralandı.
23.10.2023 Yaşam
30 yılın zirvesinde! Krediler geri ödenmiyor
30 yılın zirvesinde! Krediler geri ödenmiyor Yüksek enflasyon, yüksek faiz ve iş gücü piyasasında istenen ivmenin tam yerine gelmemesi nedeniyle ABD'de otomobil kredilerini ödemeyenlerin sayısı 30 yılın en yüksek seviyesine çıktı.
23.10.2023 Ekonomi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi Akın Tekstil, Bak Ambalaj, Dofer Yapı, Formet ve Martı GYO payları 22 Kasım seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
23.10.2023 Eğitim
Araba fiyatları çakıldı! İkinci el satışları bıçak gibi kesildi, ilan patlaması yaşanıyor
Araba fiyatları çakıldı! İkinci el satışları bıçak gibi kesildi, ilan patlaması yaşanıyor Yatırım amaçlı talep azalınca piyasada sıfır araç bollaşmış ve ikinci el araç piyasası sert frenlemişti. Ekim sonu itibarıyla satış hızı o kadar yavaşladı ki; temmuzda 400 bin adet olan online sitelerdeki ikinci el araç ilanı sayısı 1 milyona ulaştı. Satışlar durunca fiyatlar da düştü. En çok satan ikinci el otomobil Renault Megane Sedan’ın fiyatı temmuz ayında 870 bin TL iken yüzde 6.3 oranında düşerek 815 bin TL’ye kadar geriledi.
23.10.2023 Ekonomi
10 yaşındaki çocuk beşinci kattan arabanın üstüne düştü
10 yaşındaki çocuk beşinci kattan arabanın üstüne düştü Esenyurt’ta 10 yaşındaki çocuk, 5 katlı binanın en üst kat penceresinden düşerek park halindeki aracın üstüne çakıldı. Olay sonrası ambulansla hastaneye götürülen çocuğun tedavisi devam ederken yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
21.10.2023 Yaşam
10 yaşındaki çocuk beşinci kattan arabanın üstüne düştü
10 yaşındaki çocuk beşinci kattan arabanın üstüne düştü Esenyurt’ta 10 yaşındaki çocuk, 5 katlı binanın en üst kat penceresinden düşerek park halindeki aracın üstüne çakıldı. Olay sonrası ambulansla hastaneye götürülen çocuğun tedavisi devam ederken yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
21.10.2023 Haber
10 yaşındaki çocuk beşinci kattan arabanın üstüne düştü
10 yaşındaki çocuk beşinci kattan arabanın üstüne düştü Esenyurt’ta 10 yaşındaki çocuk, 5 katlı binanın en üst kat penceresinden düşerek park halindeki aracın üstüne çakıldı. Olay sonrası ambulansla hastaneye götürülen çocuğun tedavisi devam ederken yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
21.10.2023 Haber
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır ve ikinci el araba piyasasında alım satımlar durdu. Yılsonu hedeflerini tutturamayan araba satıcıları peş peşe kampanyalarını duyurmaya başladı. Buna rağmen araba pazarlarında satıcılar sinek avlıyor. Öte yandan araba satıcıları pazardaki son durum hakkında bilgi verdi.
9.10.2023 Ekonomi
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Hatla birlikte, Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek.
28.08.2023 Gündem
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü ABD'de polis kamerasına yansıyan bir kurtarma operasyonu ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Terk edilmiş evden gelen çığlık seslerine yönelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
23.08.2023 Dünya
17 yaşındaki kız pencereden düştü
17 yaşındaki kız pencereden düştü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 17 yaşındaki kız, 8 katlı binanın ikinci katındaki penceresinden dengesini kaybederek yere çakıldı. Yaklaşık 3.5 metre yükseklikten düşen genç kızın durumunun hafif olduğu öğrenildi.
29.07.2023 Gündem
Kaçan kuşunun peşinden ölüme gitti
Kaçan kuşunun peşinden ölüme gitti Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, iddiaya göre, kaçan kuşunu yakalamak isteyen şahıs, 22 katlı rezidansın çatısından düşerek hayatını kaybetti.
30.06.2023 Yaşam
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı Bursa'da sosyal medyada ‘beline çivi çakıldı’ denilen sokak kedisinin, kalça kırığı nedeniyle ameliyat edildiği ve kemiklerinin daha çabuk ve sağlıklı kaynaması için takılan metal çivinin, yerinden oynayıp derisini yırtarak dışarıya çıktığı belirlendi. Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce bulunan kedi, Sahipsiz Hayvan Barınağı'nda ameliyat edilerek vücuduna takılan metal çıkartıldı. Barınak çalışanları tarafından, 'Portakal' adı verilen kedi tedavisinin ardından sahiplendirilecek.
28.06.2023 Yaşam
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı İstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023 Yaşam
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde balkondan eve girişi sağlayan yük asansöründeki halatın kopması sonucu Muharrem Aloğlu (82) hayatını kaybetti, 3 gün önce evlendiği eşi Gıymet Aloğlu (62) yaralandı.
10.04.2023 Gündem
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı Milyon dolarlık F-35 kazası geçtiğimiz aylarda ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz Kraliyet Donanması’na ait HMS Queen Elizabeth’e bağlı olan F-35 savaş uçağı kalkış sırasında denize çakılmıştı. Kazadan kurtulan pilot her şeyi itiraf etti. Gerçek aylar sonra ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
23.02.2023 Dünya
Altın fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme! Birden çakıldı, yatırımcıya uyarı geldi
Altın fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme! Birden çakıldı, yatırımcıya uyarı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları birden düşüşe geçti. Küresel enflasyon sorununun devam edeceğine yönelik sinyaller altın fiyatlarında düşüşe neden oluyor. Gram altın 1111 liraya kadar geriledi. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan yatırımcıya yeni uyarılar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
16.02.2023 Ekonomi
Altın fiyatları yatırımcıyı üzdü! Gram altın 30 lira birden düştü, uzman isim uyardı
Altın fiyatları yatırımcıyı üzdü! Gram altın 30 lira birden düştü, uzman isim uyardı Altın fiyatları yeni gelişme. Gram altın bir anda çakıldı. Altın yatırımcılarının merakla beklediği ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı dün açıklandı. Fed kararı sonrası piyasalar moral buldu. Altın fiyatları yeni zirve seviyeleri test etti. Ancak akşam saatlerinde altın fiyatlarında büyük bir düşüş yaşandı. 30 lira birden düşen gram altın yatırımcıları üzdü. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatları düştü. Altın fiyatları yeniden yükselişe geçer mi? Peki Fed piyasalara ne mesaj verdi? İşte detaylar...
3.02.2023 Ekonomi
Yunan savaş uçağı denize düştü
Yunan savaş uçağı denize düştü Genelkurmay Başkanlığı, F-4 jetinin eğitim uçuşu sırasında saat 10.30 sularında denize çakıldığını, kaza bölgesinin Andarvida üssüne yaklaşık 40 kilometre olduğunu açıkladı.
30.01.2023 Dünya
Altında sürpriz gelişme! Fiyatlar birden çakıldı, yeni rekor için tahmin geldi
Altında sürpriz gelişme! Fiyatlar birden çakıldı, yeni rekor için tahmin geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Altın fiyatları ABD büyüme rakamları sonrası düşüşe geçti .ABD büyüme verisinin beklentilerin üzerine gelmesiyle birlikte ons altın hızlı geri çekilme yaşadı. Ons altın 1919 dolara kadar düşerken gram altın da buna paralel olarak 1160 liraya geriledi. ABD ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 2,9 oranında büyüme kaydetti. Beklenti olan yüzde 2,8'in üzerinde büyüme gerçekleştiren ABD verisiyle birlikte Altın hızla düşüş yaşadı. Öte yandan gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın yeni fiyatlar açıklandı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
27.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çakıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.