Cahit Berkay

Cahit Berkay

Son dakika Cahit Berkay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cahit Berkay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cahit Berkay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cahit Berkay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cahit berkay gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 cahit berkay haberi bulunmuştur. Tüm cahit berkay haberleri aşağıda listelenmiştir.
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Ayzer Danga kimdir? Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga nereli, kaç yaşındaydı?
Ayzer Danga kimdir? Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga nereli, kaç yaşındaydı? Anadolu rock türünün önde gelen gruplarından Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga hayatını kaybetti. Bu acı haberi Ayzer Danga’nın eski grup arkadaşları Cahit Berkay ve Taner Örgün verdi. Ayzer Danga kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?
28.08.2021 Gündem
Moğollar'ın eski davulcusu Ayzer Danga hayatını kaybetti
Moğollar'ın eski davulcusu Ayzer Danga hayatını kaybetti Anadolu rock türünün önde gelen gruplarından Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga hayatını kaybetti. Bu acı haberi Ayzer Danga’nın eski grup arkadaşları Cahit Berkay ve Taner Örgün verdi.
28.08.2021 Magazin
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı "İspanyol Meyhanesi", "Ayrılanlar İçin", "Sen Neredesin" ve "Bugün Yarın Daima" gibi unutulmaz eserlere imza atan Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı.
7.11.2020 Yaşam
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ali Özel'in yönetmenliğini yaptığı 'Bozkır', aldığı 10 ödül ile festivale damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi 10 yıl önce hayata gözlerini yuman müzisyen Serhan Şeşen’in doğum günü olan ve ‘Yaşama Saygı Günü’ olarak kutlanan 27 Şubat’ta Cahit Berkay’dan Onur Akın’a, Metin Özülkü’den Belkıs Akkale’ye kadar birçok sanatçı şarkılarını artan şiddet, cinsel istismar ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için söyledi. Geceden elde edilen gelir, öğrencilere burs oldu.
1.03.2019 Kültür Sanat
Red Bull Music Festival  İstanbul’da sizi ne bekliyor?
Red Bull Music Festival İstanbul’da sizi ne bekliyor? 26-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Red Bull Music Festival’in biletleri satışa çıktı. Festival birbirinden yetenekli müzisyenleri ilgi çekici konseptler ile bir araya getirecek
29.07.2018 Magazin
New York, Paris ve Berlin’le birlikte ilk kez İstanbul’da
New York, Paris ve Berlin’le birlikte ilk kez İstanbul’da 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Red Bull Music Festival İstanbul 5 gün boyunca müzikseverlere eşsiz bir müzik deneyimi yaşatacak.
25.07.2018 Kültür Sanat
Arif Sağ, Cahit Berkay dahil 30'a yakın isim MESAM'dan ihraç edildi
Arif Sağ, Cahit Berkay dahil 30'a yakın isim MESAM'dan ihraç edildi MESAM yönetimi yaptığı toplantıda aralarında Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Rıza Binboğa gibi ünlü isimlerin bulunduğu 30'a yakın sanatçıyı ihraç etti. İhraç edilen isimler yaptığı açıklamada kararın hukuksuz olduğunu dile getirdi.
30.05.2018 Gündem
Seçim günü bizi darp edebilirler
Seçim günü bizi darp edebilirler Seçime giden MESAM’da sular durulmuyor. Görevden alınan Eski Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ dün yaptığı açıklamada “Belki bizi darp edecekler ama yine de seçime gideceğiz” açıklamasını yaptı
23.05.2018 Magazin
Arif Sağ'dan kötü haber!
Arif Sağ'dan kötü haber! Sanatçı Arif Sağ, yoğun stres ve üzüntüye bağlı olarak rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
6.03.2018 Magazin
İlelebet moğollar!
İlelebet moğollar! Moğollar, kuruluşunun 50’nci yılını Zorlu PSM’de ünlü sanatçıların sahne aldığı dev bir konserle kutladı
10.02.2018 Magazin
Müzik doğanın içinde  çok daha yalın
Müzik doğanın içinde çok daha yalın Islandman ve Hey Douglas! projelerinden tanıdığımız iki başarılı müzisyen Tolga Böyük ile VEYasin, Red Bull Media House’un hazırladığı “Searching for Sound” belgeseli için yola çıktı. Searching For Sound belgeseli, Türk müziğinin köklerinin peşinde Burdur’dan Orta Asya’ya kadar uzanan bir yolculuğu konu alıyor. İkili son olarak Tuva’da sesin büyülü dünyasına tanıklık ediyor. Müzisyenler ile bu yolculuğun ruhunu konuştuk.
10.02.2018 Magazin
Arif Sağ'dan Orhan Gencebay'a cevap
Arif Sağ'dan Orhan Gencebay'a cevap MESAM Başkanlığı görevini bırakan Orhan Gencebay'a, Arif Sağ ve 5 yönetim kurulu üyesinden yanıt geldi.
3.02.2018 Magazin
Müzik dünyasını sarsacak mektup!
Müzik dünyasını sarsacak mektup! MESAM Başkanlığı görevini bırakan Orhan Gencebay, sosyal medyaya sızan istifa dilekçesinde, "MESAM’da bir sanatçı topluluğuna yakışmayacak davranışlarla karşılaştım. Şeffaf ve denetime açık yönetim olmasını, toplantıların kayıt altına alınmasını istedim ama kabul edilmedi" ifadelerini kullanıyor.
30.01.2018 Kültür Sanat
Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda "Selvi Boylum Al Yazmalım" sürprizi
Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda "Selvi Boylum Al Yazmalım" sürprizi Türkiye'nin en fizikli kadını Işıl Aktan, unutulmaz film müziği ile sahneye çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Yarışmanın kaldırılmasını anlamak mümkün değil'
'Yarışmanın kaldırılmasını anlamak mümkün değil' Antalya Film Festivali'nde Ulusal Yarışma bölümünün kaldırılmasına sanatçılardan videolu tepki geldi.
22.08.2017 Kültür Sanat
Müzik Cahit Berkay'dan, düet Zuhal Olcay'dan
Müzik Cahit Berkay'dan, düet Zuhal Olcay'dan Zuhal Olcay, Cahit Berkay, Nihat Odabaşı ve Selçuk Kaya'dan oluşan jüri, genç yetenekleri keşfedecek.
25.07.2017 Kültür Sanat
Hem ekranda hem yollarda!
Hem ekranda hem yollarda! Kıraç, yaz mevsimini hareketli geçiriyor. 'Son Nefes'in ardından yeni single’ının hazırlıklarına başlayan başarılı şarkıcı, dizi müzikleri ve konserlerine de devam ediyor.
12.07.2017 Kültür Sanat
Ferhat Göçer pilav gününde sahne aldı!
Ferhat Göçer pilav gününde sahne aldı! Ferhat Göçer, Türkiye’nin en eski eğitim kurumlarından biri olan Kabataş Erkek Lisesi’nin pilav gününde sahne aldı.
24.05.2017 Magazin
Sultan’ın gözyaşları
Sultan’ın gözyaşları Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Anneler Günü konserinin sürpriz konuğu olan Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, gösterilen ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı.
12.05.2017 Magazin
Saç ektirdi
Saç ektirdi Moğollar grubunun kurucusu Cahit Berkay, 71 yaşında ünlülerin saç ekim uzmanı Serkan Aydın’a saç ektirdi
14.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cahit Berkay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cahit berkay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.