Çağrı Terlemez

Çağrı Terlemez

Son dakika Çağrı Terlemez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağrı Terlemez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağrı Terlemez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağrı Terlemez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağrı terlemez gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 çağrı terlemez haberi bulunmuştur. Tüm çağrı terlemez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Seçkin 2 ay önce yaşadığı sağlık sorununu anlattı! 'Hepsinin sonu hastanede bitti'
Ece Seçkin 2 ay önce yaşadığı sağlık sorununu anlattı! 'Hepsinin sonu hastanede bitti' Geçen yıl pilot sevgilisi Çağrı Terlemez’le nikâh masasına oturan Ece Seçkin anne olmaya hazır hissetmediğini söyledi. Ünlü şarkıcı, “Çocuk yapmayı bence herkes ister. Ama bu dönem benim için doğru değil galiba. Sorumluluk duygum var ama ruhen değil. Daha kariyerimle alakalı yapmam gereken şeyler var” diye konuştu.
25.06.2022 Magazin
Ece Seçkin'in Karadağ seyahatinin sebebi ortaya çıktı!
Ece Seçkin'in Karadağ seyahatinin sebebi ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in seyahatinin sebebi ortaya çıktı. Seçkin'in ülkeye hayran olduğu ve ev satın almak istediği öğrenildi.
20.02.2022 Magazin
Ece Seçkin sahne tarzıyla beğeni topladı
Ece Seçkin sahne tarzıyla beğeni topladı Geçtiğimiz aylarda pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile mutluluğa ‘Evet’ yanıtını veren Ece Seçkin, son dönemde cesur sahne kostümleriyle sıklıkla gündeme geliyor. Ece Seçkin son olarak mini şortu ve uzun çizmeleriyle takipçilerinin karşısına çıktı.
21.12.2021 Magazin
Ece Seçkin'den transparan ve sütyensiz giyim!
Ece Seçkin'den transparan ve sütyensiz giyim! Transparan kıyafetle sahneye çıkan Gülşen ve Defne Samyeli'den sonra şarkıcı Ece Seçkin konserinde transparan giymekle kalmadı üst parçada ise sütyen giymedi.
17.10.2021 Magazin
Ece Seçkin: Aynalara küsmüştüm, o halimden sonra...
Ece Seçkin: Aynalara küsmüştüm, o halimden sonra... Pilot Çağrı Terlemez ile aşk yaşayan genç şarkıcı Ece Seçkin, önceki gün yeni klibi için kostüm provasına geldiği Bebek'te objektiflere takıldı.
6.03.2021 Magazin
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi!
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi! Enrique Iglesias’la düet yaptı. ‘Adeyyo’ isimli şarkısı ‘Charlie’nin Melekleri’ filminde kullanıldı. Yeni çalışması ‘Acayip İyi’ için müzik yazarımız Tolga Akyıldız “Tekrar tekrar dinleme isteği yaratıyor” diye yazdı. Dans videosu TikTok’ta 8.2 milyar etkileşim aldı. Ece Seçkin’le müzik ve hayat yolculuğunu konuştuk.
15.08.2020 Magazin
Ece Seçkin'den Çağrı Terlemez'e doğum günü sürprizi
Ece Seçkin'den Çağrı Terlemez'e doğum günü sürprizi Pilot Çağrı Terlemez ile nişanlı olan şarkıcı Ece Seçkin, Sinop'ta çekilen fotoğrafları ile hayranlarını meraklandırdı.
30.06.2020 Magazin
Ece Seçkin tatili evine getirdi!
Ece Seçkin tatili evine getirdi! Kendisini evinde karantinaya alan şarkıcı Ece Seçkin, özlem duyduğu güneş, deniz, kum ve şezlong ortamını evine kurduğu anları takipçileriyle paylaştı.
25.03.2020 Magazin
'Hayatın boyunca unutmayacağına eminim'
'Hayatın boyunca unutmayacağına eminim' Şarkıcı Ece Seçkin'in nişanlısı Çağrı Terlemez, corona virüs sebebiyle Avrupa'daki Türklerin tahliyesinde görev aldı.
18.03.2020 Magazin
Yok böyle hediye! 600 bin TL...
Yok böyle hediye! 600 bin TL... Ece Seçkin, 29’uncu yaşını, nişanlısı Çağrı Terlemez’in sürpriz partisiyle kutladı.
14.09.2019 Magazin
İbiza eğlencesi
İbiza eğlencesi Ece Seçkin, nişanlısı Çağrı Terlemez’le İbiza tatiline çıktı. David Guetta’nın performansını izlemeye giden çift, doyasıya eğlendi.
29.08.2019 Magazin
Ece Seçkin: Zeka kadını seksi yapar
Ece Seçkin: Zeka kadını seksi yapar Ece Seçkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte şarkıcının açıklamalarından kesitler...
10.07.2019 Magazin
Popüler kültür isimleri bir arada
Popüler kültür isimleri bir arada Fizy İstanbul Müzik Haftası, Zorlu PSM’de unutulmaz bir festival deneyimi daha yaşattı.
23.09.2018 Magazin
Uğurlu  gününde nişanlandı
Uğurlu gününde nişanlandı Popçu Ece Seçkin, 4 yıldır birlikte olduğu pilot Çağrı Terlemez ile önceki akşam aile arasında yapılan törenle nişanlandı.
16.09.2018 Magazin
Ece Seçkin nişanlandı!
Ece Seçkin nişanlandı! Pop müziğin sevilen ismi Sevilen Ece Seçkin, sevgilisi Çağrı Terlemez’den geçtiğimiz aylarda Güney Afrika’da aldığı evlenme teklifinden sonra dün akşam aile arasında gerçekleşen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımını attı.
16.09.2018 Magazin
Ece Seçkin müjdeyi verdi!
Ece Seçkin müjdeyi verdi! Popçu Ece Seçkin, geçtiğimiz akşam sözlüsü Çağrı Terlemez ile birlikte meslektaşı Bengü’nün düğününe katıldı.
31.08.2018 Magazin
En çılgın evlenme teklifi
En çılgın evlenme teklifi ECE Seçkin, klip çekimi için gittiği Güney Afrika’da hayatının sürprizini yaşadı.
17.07.2018 Magazin
Evlilik teklifi  16 Mayıs’ta
Evlilik teklifi 16 Mayıs’ta Ece Seçkin, önceki gece pilot sevgilisi Çağrı Terlemez’le Karaköy’deki Mitte adlı mekanda eğlendi.
26.04.2018 Magazin
Ece Seçkin'in ödül mutluluğu!
Ece Seçkin'in ödül mutluluğu! Şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz gün Regenera Activia gecesi için Swissotel'de sahne aldı.
8.11.2017 Kültür Sanat
Ece Seçkin aşka geldi!
Ece Seçkin aşka geldi! Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde Susurluk'da verdiği konserde sevgilisi Çağrı Terlemez'in büyük sürpriziyle karşılaştı.
1.11.2017 Magazin
Sevgilisi Ece Seçkin'in ayaklarını yerden kesti!
Sevgilisi Ece Seçkin'in ayaklarını yerden kesti! Şarkıcı Ece Seçkin, iki yıldır birlikte olduğu pilot sevgilisinin uçuşuna denk gelince, mutluluktan havalara uçtuğunu Instagram hesabından paylaştı.
2.08.2017 Magazin
‘Tospik’im beni uçurdu
‘Tospik’im beni uçurdu Ece Seçkin, önceki gece Ortaköy Circus’da sahne aldı...
19.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağrı Terlemez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağrı terlemez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.