Çağla Demir

Çağla Demir

Son dakika Çağla Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağla Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağla Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağla Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağla demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 çağla demir haberi bulunmuştur. Tüm çağla demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Engelliler Haftası mesajı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Engelliler Haftası mesajı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
11.05.2021 Gündem
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler Teslim olan A.D, terör örgütü PKK'nın 2016'da Ankara Güvenpark otobüs duraklarındaki saldırısı ile 4 yıl önce Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü ek binasına yönelik eylemine ilişkin bilgiler verdi.
13.02.2021 Yaşam
'Yeni sezonda güzel bir projeyle ekranlarda olacağım'
'Yeni sezonda güzel bir projeyle ekranlarda olacağım' Oyuncu Çağla Demir, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
17.06.2020 Magazin
Çağla Demir: Alessandra Ambroso'ya benzetiliyorum ama...
Çağla Demir: Alessandra Ambroso'ya benzetiliyorum ama... Dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio'ya olan benzerliğiyle dikkat çeken oyuncu Çağla Demir, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
17.01.2020 Magazin
'Bayi Toplantısı' yola çıktı!
'Bayi Toplantısı' yola çıktı! İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol ve Onur Buldu'nun başrollerini paylaştığı Bayi Toplantısı filminden ilk paylaşım...
27.08.2019 Televizyon
Fatma Çağla Demir'in madalya sayısı 80'i aştı
Fatma Çağla Demir'in madalya sayısı 80'i aştı Down sendromlu milli yüzücü Fatma Çağla Demir, ulusal ve uluslararası şampiyonalardaki başarısıyla takdir topluyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası Başkentte, 13 Mart 2016'da Kızılay'daki Güvenpark otobüs duraklarında bomba yüklü otomobille düzenlenen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği, 344 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 8'i tutuklu 55 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
21.11.2018 Gündem
Flaşlar güldürdü
Flaşlar güldürdü Oyuncu Bekir Aksoy’dan geçtiğimiz yıl boşanan Derya Çavuşoğlu, oyuncu arkadaşı Çağla Demir’le önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
25.07.2018 Magazin
Kocaman Ailem dizisi yayından kaldırıldı!
Kocaman Ailem dizisi yayından kaldırıldı! ATV ekranlarında yaz ayları için planlanan Kocaman Ailem dizisi, iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamıştı. Perşembe akşamları izleyici ile buluşan dizinin final kararı izleyicileri üzdü
22.07.2018 Televizyon
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte!
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte! Kocaman Ailem 2. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak. Yeni dizi Kocaman Ailem'in konusunu ve oyuncu bilgilerini de sizler için derledik. Peki Kocaman Ailem'de Hulusi'nin kaçış planı içe yarayacak mı? İşte detaylar...
7.06.2018 Gündem
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Güvenpark patlaması davasında 4 sanık hakkında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
5.06.2018 Gündem
Tatilin tadını çıkarıyor
Tatilin tadını çıkarıyor ‘Siyah İnci’ dizisinde oynayacak olan Çağla Demir, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’deydi.
27.08.2017 Magazin
İşte, 'Siyah İnci'nin setinden ilk kareler...
İşte, 'Siyah İnci'nin setinden ilk kareler... Star TV'de Eylül ayında yayınlanması planlanan ‘Siyah İnci’ setinden kareler gelmeye başladı.
8.08.2017 Televizyon
Nişantaşı kızları
Nişantaşı kızları Bekir Aksoy’dan ayrılan Derya Çavuşoğlu’yla Çağla Demir önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
28.07.2017 Magazin
7 bin 646 yıla kadar hapsi istendi
7 bin 646 yıla kadar hapsi istendi Ankara Güvenpark'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen, 36 kişinin yaşamını yitirdiği, 349 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Kara Sevda 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kara Sevda 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda son yayınlanan bölümle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda 42. bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Kara Sevda dizisine dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...
27.10.2016 Magazin
Kara Sevda 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kara Sevda 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Nihan, Kemal ve Emir arasında yine tansiyon tavan yapıyor. İşte Kara Sevda hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları...
20.10.2016 Magazin
Kara Sevda'nın 39. bölüm fragmanında Deniz'in Kemal'in kızı olduğu ortaya çıkıyor!
Kara Sevda'nın 39. bölüm fragmanında Deniz'in Kemal'in kızı olduğu ortaya çıkıyor! Severek izlenen Star TV dizilerinden biri olan Kara Sevda'nın yayınlanan 39. bölüm fragmanında Kemal Deniz'in kendi kızı olduğunu öğreniyor. Kara Sevda dizisinde Nihan her ne kadar gerçekleri inkar etse de inanmayan Kemal, somut delillere ulaşmak için çalışmalara başlıyor. Kara Sevda bu akşam ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağla demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.